- 19 Nisan 2017
- 236
- 157
- 23
- 45
Evlendim ablamın ağabeyimin gerçek yüzünü gördümİyi akşamlar arkadaşlar, 1 yaşlarında bir evladım var ve annem bakıor(du) annemle yaşayan bekar benim yaşıma yakın bir kızkardeşim var. Bugün bana yazmış artık çocuğumu orda istemiomuş, rahatsız oluomuş, kendime başka bir kapı bulmalı imişim. Bu olaya benim büyüğüm ablamda dahil oldu ordan burdan bişeyler bişeylerden evladıma ölsün die beddua etti. Hiç bişey buna gerekçe olamaz illa ki ama inanın bu duruma getircek bi laf etmedim. Ben artık kendileri ile görüşmek istemiorum, sildim onları. Kardeş kardeşe bunu yapar mı ya. İçimi dökmek istedim.
Annene k.v. deye güvenip çocuk yapmasın dien arkadaşlar, ben kimseye güvenip çocuk yapmadım, bakmak zorunda da deiller. Ama daha hamile iken ve lohusa dönemimde bakıcı ayarlamaya çalışan bana da engel olan kendileri, ha tamam dersinde bi öyle bi böyle olmazsın. Bana cuma günü pazartesi o çocuk bu eve gelmicek başının çaresine bak diyen de kardeşim.
Bu kadar bilmiyordum ben kardeşlerimi, annem aramış olur kardeşler arasında dio, kardeş kardeşe bunu yapar mıBir daha güvenipte o ortama çocuğunu bırakma kim bilir ne yaşıyor çocuk sen yokken. Hiç bir çocuğu bile bile psikolojik şiddet uygulanan yere bırakamazsınız. Başka çareler bulun ve asla bırakmayın bir daha.
Annemde aramış benim adım atma mı beklio komedi gibi, olur bunlar kardeşler arasında dio, kardeş kardeşe bunu yapar mı, ben nasıl gğvenirim bu insanlaraTeyze olacak bunlar bir de değil mi,uzak dur hepsinden,benim de kimsem yok yakınimda,üç çocuğum var inan ki hasta olmayayım diye dua ediyorum,ben başta olduğumda çok ama çok perişan kalıyoruz. Şimdi tatildeyim ise döndüğümde ucu de okula başlayacak ,küçükler kreste olacak.kres araştır derim ben hiç trip çekme bu kadar
Bazı tipler böyle.hic fedakarlık yapamıyorlar, özgürlükleri kısıtlanmış gibi tepki veriyorlar.benim kardeşim de böyle,geçen sene bizim üst katta kalıyordu ,haftada sadece bir akşam eşimin beni alması gerekiyordu geç çıktığım için.arabayla beni alması eve gelmemiz yarım saat sürüyordu.o sırada çocuklara baktığı için bana öyle trip atıp sürat asardi ki.dedim eşime çocukları da getirAnnemde aramış benim adım atma mı beklio komedi gibi, olur bunlar kardeşler arasında dio, kardeş kardeşe bunu yapar mı, ben nasıl gğvenirim bu insanlara
Aynen öyleBizde yok öyle bir iZin hele şimdi asla vermezler sizin gibi şanslı değil herkes
Bende iyi bir şirkette çalışıyorum yıllardır erken çıkmama bile müsade edilmiyor bir sıkıntı anında değilki bebeğime bakıcı bulmam lazım beni idare edin diyeceğim
İyi akşamlar arkadaşlar, 1 yaşlarında bir evladım var ve annem bakıor(du) annemle yaşayan bekar benim yaşıma yakın bir kızkardeşim var. Bugün bana yazmış artık çocuğumu orda istemiomuş, rahatsız oluomuş, kendime başka bir kapı bulmalı imişim. Bu olaya benim büyüğüm ablamda dahil oldu ordan burdan bişeyler bişeylerden evladıma ölsün die beddua etti. Hiç bişey buna gerekçe olamaz illa ki ama inanın bu duruma getircek bi laf etmedim. Ben artık kendileri ile görüşmek istemiorum, sildim onları. Kardeş kardeşe bunu yapar mı ya. İçimi dökmek istedim.
Annene k.v. deye güvenip çocuk yapmasın dien arkadaşlar, ben kimseye güvenip çocuk yapmadım, bakmak zorunda da deiller. Ama daha hamile iken ve lohusa dönemimde bakıcı ayarlamaya çalışan bana da engel olan kendileri, ha tamam dersinde bi öyle bi böyle olmazsın. Bana cuma günü pazartesi o çocuk bu eve gelmicek başının çaresine bak diyen de kardeşim.
Güncel:arkadaşlar çocuğu mu kreşe verdim bakıcı falan bulamadım. İnşallah doğru olani yapmışımdır
İnşallah hayırlısı olsunArkadaşlar iyi akşamlar, bebeğimi kreşe yazdırdım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorumuygun bi bakıcı bulamadım
düzgün bi kreşse şayet bence gayet iyi yapmışsın cadı kardeşlerinden daha iyi davranacakları kesinArkadaşlar iyi akşamlar, bebeğimi kreşe yazdırdım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorumuygun bi bakıcı bulamadım
Kreş sahibi uzaktan akraba çıktı, inşallah yavrum hakkında iyi olan olmuşturdüzgün bi kreşse şayet bence gayet iyi yapmışsın cadı kardeşlerinden daha iyi davranacakları kesin
İnşallahİnşallah hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?