Ben üzgün, ben yıkık:(

Evlendim ablamın ağabeyimin gerçek yüzünü gördüm
Keşke görmeseydim Keşke herşey çocukluğumuzdaki gibi kalsaydı
İnsanlar evlenince üstüne birde çoluk çocuğa karışınca çok değişiyorlar
Kendinize bakıcı tutun alakayı kesin ablanız ve kardeşinizle
Ben ailemden gördüğüm zararı kimseden görmedim En iyisi yabancılarla iş yapmak
Yeğenini istemeyen sizi hiç istemez
Benim ablam yegenlerini istemiyor
Artık bende onu ve çocuklarını evime almıyorum
Kim size ne yaparsa aynısını yapın.
Ancak o zaman anlarlar

Bu kadar bilmiyordum ben kardeşlerimi, annem aramış olur kardeşler arasında dio, kardeş kardeşe bunu yapar mı

Annemde aramış benim adım atma mı beklio komedi gibi, olur bunlar kardeşler arasında dio, kardeş kardeşe bunu yapar mı, ben nasıl gğvenirim bu insanlara

Annemde aramış benim adım atma mı beklio komedi gibi, olur bunlar kardeşler arasında dio, kardeş kardeşe bunu yapar mı, ben nasıl gğvenirim bu insanlara
Bazı tipler böyle.hic fedakarlık yapamıyorlar, özgürlükleri kısıtlanmış gibi tepki veriyorlar.benim kardeşim de böyle,geçen sene bizim üst katta kalıyordu ,haftada sadece bir akşam eşimin beni alması gerekiyordu geç çıktığım için.arabayla beni alması eve gelmemiz yarım saat sürüyordu.o sırada çocuklara baktığı için bana öyle trip atıp sürat asardi ki.dedim eşime çocukları da getir

Senin konunu okuyunca eski yasadiklatim geldi aklıma.koye gittik bir bayram.annemlerde kaldık,kardeşim bekardi. Neyse iki çocuğum vardı küçüğü bebekti. Köye çıkmamız gerekiyordu annem bakarım gidin gelin dedi.birkac saatliğine bıraktım çocukları büyüğe de telefonu bıraktım oyun oynasın bunaltmasin diye. Döndük ki kardesimde bir surat bir surat.hem bana trip atıyor hem eşime.

bir yaşında daha ya ne zararı varmış o insan kılığındakilere

tüüüü o kardeşin suratına !!!! aman sakın bırakmayın evladınızı zarar bile verebilir çocugunuza bunları diyen çocuga nasıl davranır allah bilir.

Aynen öyle
ben de nispeten kurumsal bir yerde çalışıyorum ama izin almak için kırk takla atıyorum resmen
hatta hiç unutmuyorum ya bebeğimi hastaneye kaldırmışlardı serum falan bağlanmıştı da ben mesai bitimine 2 saat kala ancak izin alabilmiştim
allahıma binlerce şükür anneannesi ve dedesi yanındaydı

Arkadaşlar iyi akşamlar, bebeğimi kreşe yazdırdım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum uygun bi bakıcı bulamadım

ne kötü kardeşlerin varmış allah sabır versin sana hatta onları alacak olan adama da..

Benim yeğenim olsa çevresinde pervane olurum. Hele de 1 yaşında küçük tatlı minnoş masum bir varlığa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…