Başı ağrıomuş, sabah erken kalkıomuş, gürültü yapıomuş istemeyen, annemle yaşayanın derdi bu. Diğeri de onun fikrinde olup beddua edenPeki neden bu öfke , bu kin ? El kadar bebek ne yapıyormuş ki onlara?
İnanın benden yana bi mesele yok, yani tavuğuna kış demiş deilim. Beni yük olarak görüyorlarmış. Annemi yoruyormuşum, yani evladım yoruyormuş, halbuki yavrum usluda bi bebek, annem bana yoruyor die bişey demedi. Güllük gülistanlık deildik eşimden hoşlaşmazlar asıl mesele bu, neden evliyim neden boşanmıyorum. Ha boşanacak büyük bi olayımızda yok.Her sey güllük gülistanlıkken bir anda cocugunuzdan nefret edecek hale gelmediler herhalde? Oncesinde baska seyler olmus belli ki. Tek dertleri gurultuyse annenizin gelmesine bir sey demezlerdi. Kiz kardesler nasil bu hale gelebilirler hayret valla. Umarim iyi bir bakici bulabilirisiniz.
İnanın benden yana bi mesele yok, yani tavuğuna kış demiş deilim. Beni yük olarak görüyorlarmış. Annemi yoruyormuşum, yani evladım yoruyormuş, halbuki yavrum usluda bi bebek, annem bana yoruyor die bişey demedi. Güllük gülistanlık deildik eşimden hoşlaşmazlar asıl mesele bu, neden evliyim neden boşanmıyorum. Ha boşanacak büyük bi olayımızda yok.
eşimide arıyorlar bi de yeter biz huzur istiorız die. Elin oğlu hadi savun kardeşini savunabilirsenDegisikmis. Esinizle sorunlu olunca gitsin kayınvalidesine baktirsin diye düşündüler herhalde. Yerinizde olsam annem de dahil olmak üzere hicbiriyle gorusmem.
eşimide arıyorlar bi de yeter biz huzur istiorız die. Elin oğlu hadi savun kardeşini savunabilirsen
Gerçekten yok,şiddetle katılıyorum size.Başıma gelen olaylar da ve böyle şeyleri okudukça yine diyorum ki ALLAHTAN başka dost veli kimse yok
Haklısınız. Boşan diyorlar bi de boşanıp Allah göstermesin gitsem ikinci gün defol derlerBence artik esinize el oğlu degil de kardeslerinize el kizi muamelesi yapın. Terbiyesizler.
1 yaşında ki yavruda kreşte nsl olur bilmiyorum ki, kafam allak bullakder bacim der. oz evladina bile neler diyenler gordum bir kardesmi demeyecek ? gorusme bence bir daha onlarla ve hemen ilk isin bir kres arastirmak olsun..
allah yardimcin olsun. bir yasindaki cocuktan rahatsiz olanlar utansin...1 yaşında ki yavruda kreşte nsl olur bilmiyorum ki, kafam allak bullak
Lohusayken yapmışlığı var, evlendik gittik ya artık kendi eviBenim kardesim yavruma oyle diycek o evden surukleyerek nasil atiom gorurdu
-Git sokakta yat rahatsiz oluoyorsan
Orasi kardesimin degil benimde bir zaman yaşamış olduğum ailemin evi.. Cok sinir oldum kardesinize..
Aminallah yardimcin olsun. bir yasindaki cocuktan rahatsiz olanlar utansin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?