Ben üzgün, ben yıkık:(

hep öyle olur zaten, herkes doğuma kadar atar tutar ama çocuk iki ağladı diye beddua edilir !!!!!

keşke kimseye güvenmeyip direk bakıcı tutsaydınız, insan kendi doğurmağı çocuğa demekki böyle davranıyo..

unutma

ALLAH KARDEŞİ KARDEŞ YARATMIŞ KESESİNİ AYRI YARATMIŞ...

üzüldüm bende senin adına. bi yanda kardeşlerin kendi canın kanın , bi yanda yine kendi canın YAVRUN...

bi süre kimseyle görüşme , annenlede arana mesafe koy , çünkü anne pasif bile annedir...

ve sana dost tavsiyesi

bundan sonra asla kendi ailenle ilgili bi karar alırken kimsenin lafına güvenme..

bu günlerde geçer elbet ama asla unutma unutturma... zaman kendini muhakkak tekrar ettirir. kimse yaşattığını yaşamadan göçmez bu dünyadan. sabır ve metanet senin tek dostun.

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLUR İNŞALLAHHH

yapar... insanoglu cig sut emmis... yapar malesef...

El kadar bebeğe beddua.. dönder dolaşır başına döner günahsız meleğe tutar mı? İlerde evlenip cocukları olursa annenize baktırırlarsa hakkınızı helal etmeyeceğini rezalet çıkaracağınızı söyleyin! Bu dilden anlayacaklardır..

garip...

Amin

Canım oncelikle uzulme. Rabbim büyük onlarinda cocugu olacak ve onlar senin yaşamadığını yaşamadan olmeyecek. Kardeşin bencil,annen pasif belkide isine geliyor. Belki kardesine soyleyemediklerini soylettiriyor. Baban yokmu? Bu kardesin annenin yarın karşısından konuşacak saygisiz bir kadın olup çıkacak. Sen simdi onune bak onları Allaha havale et. Gorusme onlar arasin seni. Sende ya bakici tut yada isine ara ver sen bak cocuguna. Isin ne bu arada ozeldemisin?

Hiçbişey demicem kendilerine, heryerden silmişler beni, sanki o lafları ben ettim, bende engelledim kendilerini.

Yok canım kamudayım, ilk dönem madden yetebildiğim düzeyde 4 ay ücretsiz izin aldım, ama şuan o durumum yok ücretsiz izne, bir bakıcı bulmak çözümüm kimi arkadaşlarda kreş demiş ama 1 yaşında kreş nsl olur bilmiorum. Allah kimseye yaşatmasın. Kardeşim dediklerimide Allah a havale ettim.

Bunlar kardeş değil düşman. Allah bilir seni de çocuğu da kiskaniyorlardir. Ben olsam asla bırakmam hemen kreş bakıcı vs bişey ayarlarım. Allah kardeşin de ana babanın hayırlısını versin.

Bunlar kardeş değil düşman. Allah bilir seni de çocuğu da kiskaniyorlardir. Ben olsam asla bırakmam hemen kreş bakıcı vs bişey ayarlarım. Allah kardeşin de ana babanın hayırlısını versin.
Bu saatten sonra bırakma olamaz zaten, tat da vermez. Bilmiorum inanın dertleri ne, insan evladı vicdanlı bi bakıcı bulurum inşallah

Kamudaysan bulgur ekmek ye biraz disini sık ya kendin bak yada iyi bir bakıcı bul. Bu yaslarda birebir iletisim cok onemli.

İnanamadim..
Bana bi seyler eksik geliyor.
İnsan oğlu cig süt emmis, haset, nankör evet ama.. Edineceksen dost edin, düşmanı anan da doğurur derler ama..
Yine de gözümde canlandıramıyorum.

Bu bi sabah kalktik böyle oldu, böyle dediler mevzu değil.
Evveliyatı vardır. Öncüsü vardır.
Diyorum ya ben inan(a)miyorum.
Düşman olsa el kadar bebeğe beddua etmez.
Anlatmadigin bi seyler var..

Son düzenleme:
Annem "pasif" kadın dedin. O da bana dokundu nedense. Hadi evdeki ciddi psikolojik ve sosyal problemleri olan deli bi kız ama evli yada o evde yaşamayan bi abla var. O da aynı fikirde. Ve "Ordan buradan biseylerden cocuga beddua etti. '' diyorsun, bu ne demek?. Diyorum ya kafamda oturtamiyorum.

Yemin ederim bu, kötü bi lafım yok sözüm yok, sadece annem çocuğuma bakıodu, para dahi veriodum

Yok olan biten bu, eşimden hoşlaşmazlar. Onunda dokunacak bi lafı yok, birşwy yok olsa dahi böyle laflar edilir mi

Yuh annen ne diyor bu duruma.Bunlar nasıl kardeş. Annenin yerinde olsam onların ağızlarını dikerim konuşmasınlar diye

Yok olan biten bu, eşimden hoşlaşmazlar. Onunda dokunacak bi lafı yok, birşwy yok olsa dahi böyle laflar edilir mi
Eniste mevzuu da değil.
Bu sadece birinden hoslanilmadigi için oluşacak bi durum değil.
Gercekse dediğin, bunun şiddetli öncüleri olmuştur. Ve sen anlatmiyorsun gibime geliyor..

İnş sorununuz çözülür.
Ben konuya cekimserim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…