Ben üzgün, ben yıkık:(

Mazeret izni memurlara ozel degildir. Ben ozeldeyim kullaniyorum. Calisanlarima da kullandirtiyorum Kimse kimseyi isten cikartamaz bu sebeple.
Bizde yok öyle bir iZin hele şimdi asla vermezler sizin gibi şanslı değil herkes
Bende iyi bir şirkette çalışıyorum yıllardır erken çıkmama bile müsade edilmiyor bir sıkıntı anında değilki bebeğime bakıcı bulmam lazım beni idare edin diyeceğim

Ben burda dogum izni kullanmayan da gordum. Sut izni kullanmayan da gordum. "Bizde yok bu izin" diyorlar. Sanki sirket tuzukleri kanundan ustun...
0Bu yuzden mazeret izni kullandirtmamalarina ses cikartmayisiniza bir sey demeyecegim. Is arama iznini de bilmiyor cok kimse. Kullandirtmiyorlarsa sikayet edilmeyisini anlamiyorum. Yok sikayet etmiyorlarsa baslarina gelen bu durumlarda ne yapacaklarini kendileri dusunmeliler onceden. O sonucta keyif icin degil ihtiyac icin verilmis bir hak. Bakin ihtiyac halinde sonra ne oluyor...
Hadi doktor icin rapor alirsiniz ko her doktora gidiste rapor verilmez neyse. Sizin hic resmi dairede veya bankada isiniz olmuyor mu? Yillik izni mi bekliyorsunuz?

Ben o kardeşi alirdim elimin altina ve saçini başini yollarak bir döverdim.
Vallaha çok sinirlendim çok öfkelendim.
Ne istiyor küçücük yavrudan?Size karşi herzaman mi böyleydi?
Nasil kardeşler varya inanilmaz?
Bende bugün kardeşlerimden dertliyim.
Benimkide hic aramaz sormaz etmez
Ama işi düşdümü kapinin önünde .
Yine gelmiş ihtiyaci olduğu icin gönderecektim ama eşim durdurdu.
Birde anneniz onun çocuğumu ,niye birsey demiyor?
Anneniz demek passif ozaman sizde alin annenizi kendi evinizde baksin.
Siz biraz tirnaklariniz cikartin.

Memleketin patronları paragöz çoğu bu izinlerden haberdar ama elemanına kullandırtmıyorlar usta başılar patron yalakası , yada elemandan sorumlu kişiler kişiliksiz asla ama asla bu kanunları kullandırmamaktan yanalar çoğu tehdit dahi ediyor iş çıkışı veririz diye , memlekette durum bu

Memleketin patronları paragöz çoğu bu izinlerden haberdar ama elemanına kullandırtmıyorlar usta başılar patron yalakası , yada elemandan sorumlu kişiler kişiliksiz asla ama asla bu kanunları kullandırmamaktan yanalar çoğu tehdit dahi ediyor iş çıkışı veririz diye , memlekette durum bu

Haftaiçi iZin kullanıyoruz bi şekilde halloluyor genelde eşim hallediyor
Sizi tebrik ediyorum ben izin alamıyorum diye işimden istifa edemem iZin yüzünden istifayı göze alamam

Haftaiçi iZin kullanıyoruz bi şekilde halloluyor genelde eşim hallediyor
Sizi tebrik ediyorum ben izin alamıyorum diye işimden istifa edemem iZin yüzünden istifayı göze alamam

Neyimi tebrik ediyorsunuz? Istifa edisimi mi? Izin yuzunden istifa ettim de haberim mi yok?
Siz hafta ici izin kullaniyorsunuz peki haftalik izni hafta sonu olanlar?

O nasıl bir kardeşmiş ya. Tamam bakmak istemezsinde ölsün nedemek Bazı insanları hiç anlamıyorum kardeşlik ölmüş. Bende bir ablayım kardeşimden uzakta oturuyorum kardeşim hamile ve ben onu göremicem her istediğimde diye ağladığım oluyor daha doğmadan Bırak yiğeni, kuzenlerime baktığımı bilirim aylarca. Bir bebeğin ne zararı olabilirki allah yardımcın olsun gerçekten. İnşallah bırakıcak birinide bulursun

Neyimi tebrik ediyorsunuz? Istifa edisimi mi? Izin yuzunden istifa ettim de haberim mi yok?
Siz hafta ici izin kullaniyorsunuz peki haftalik izni hafta sonu olanlar?
Doğru okusanız ne için tebrik ettiğimi anlarsınız cesaretinize bravo diyorum
Hakkını bilmek başka o hakkı kullanabilmek başka
Sizin bunları kullanıyor olabilmeniz başkalarının yapabildiği anlamına gelmiyor

İşyerinden izin aldım, 2 hafta kadar, inşallah bu süreçte bi çözüme ulaşırım. Benim için dua edin lütfen

Çok üzüldüm allah'a havale edin. Son durum ne bilmiyorum başkasına emanet olmaz ama Ankra da olsaydınız tanıdık olsaydınız bakardım valla bakıcı bulana kadar.allah yardımcınız olsun

Sen ne dedin de boyle birsey oldu mutlaka senin bir hatan var gbi geldi bna nedense kimse hic yoktan yere kardesine coxugunu buraya getrme demez ( o buyuk ablani hic bir mazeret kurtaramaz bnce onunla butun baglarini kopar derim yegenine ölsun diyen bir insan abla olamaz ayip )

İnanın ne bir lafım ne bir sözüm, kardeşimin dediği başının ağrıması, bebeğimin gürültüsünden evde huzur olmaması ki bebeğimde öyle huysuz bir bebek deil yüzüne baksan hemen güler, yürüteçinde ordan oraya dolaşır, yapma desen yapmaz ama bebek işte arada illaki ağlaması sızlaması oluo nsl anlatsın derdini, ve ben işten her dönüşümde anne seni yordumu huysuzluk etti mi die sorarım, annemde yavrunun bi yükü yok usluydu şöyleydi böyleydi derdi. Kardeşim 30 küsüründe inanın kahvesini bile anneme yaptırır. Neymiş annemi bebeğim yoruomuş bu denli de annemi düşünür.

Ohaaaa yuh kardesler bunu nasil der! Ayni benim baba tarafim... nefret ederim oyle kardeslikten benim anne tarafimda anneannemde hepsine bakti biz butun torunlara.. teyzemde o sira universite sinavina calisirdi calisirken evde birsuru coluk cocuk sesi.. yinede sesini cikarmazdi bizi cok severdi... suan ogretmenlik mezunu rabbim dualarimizi kabul etti.. ama allah buyuk oyle kardes olmaz olsun

Beddua döner söyleyeni bulur canım canını sıkma, birkaç gün izin al yer bak kuzuna. O ailenide sil, birdaha görüşme. Ama öncesinde annenle sakince konuş ve olanları aktar.

Çocuğunu kardeslerinden uzak tut ne bu kin nefret başkasını ara bul ama asla annene bırakma bidaha da görüşme bence

Kardesiniz terbiyesizin teki.. acikcasi sizin adiniza cok uzuldum en iyisi kardeslerinizden uzak durun zaten kardes gbi de degillermis

Teyze olacak bunlar bir de değil mi,uzak dur hepsinden,benim de kimsem yok yakınimda,üç çocuğum var inan ki hasta olmayayım diye dua ediyorum,ben başta olduğumda çok ama çok perişan kalıyoruz. Şimdi tatildeyim ise döndüğümde ucu de okula başlayacak ,küçükler kreste olacak.kres araştır derim ben hiç trip çekme bu kadar

Bir daha güvenipte o ortama çocuğunu bırakma kim bilir ne yaşıyor çocuk sen yokken. Hiç bir çocuğu bile bile psikolojik şiddet uygulanan yere bırakamazsınız. Başka çareler bulun ve asla bırakmayın bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…