- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Bizde yok öyle bir iZin hele şimdi asla vermezler sizin gibi şanslı değil herkesMazeret izni memurlara ozel degildir. Ben ozeldeyim kullaniyorum. Calisanlarima da kullandirtiyorum Kimse kimseyi isten cikartamaz bu sebeple.
Bizde yok öyle bir iZin hele şimdi asla vermezler sizin gibi şanslı değil herkes
Bende iyi bir şirkette çalışıyorum yıllardır erken çıkmama bile müsade edilmiyor bir sıkıntı anında değilki bebeğime bakıcı bulmam lazım beni idare edin diyeceğim
Ben burda dogum izni kullanmayan da gordum. Sut izni kullanmayan da gordum. "Bizde yok bu izin" diyorlar. Sanki sirket tuzukleri kanundan ustun...
0Bu yuzden mazeret izni kullandirtmamalarina ses cikartmayisiniza bir sey demeyecegim. Is arama iznini de bilmiyor cok kimse. Kullandirtmiyorlarsa sikayet edilmeyisini anlamiyorum. Yok sikayet etmiyorlarsa baslarina gelen bu durumlarda ne yapacaklarini kendileri dusunmeliler onceden. O sonucta keyif icin degil ihtiyac icin verilmis bir hak. Bakin ihtiyac halinde sonra ne oluyor...
Hadi doktor icin rapor alirsiniz ko her doktora gidiste rapor verilmez neyse. Sizin hic resmi dairede veya bankada isiniz olmuyor mu? Yillik izni mi bekliyorsunuz?
Ben burda dogum izni kullanmayan da gordum. Sut izni kullanmayan da gordum. "Bizde yok bu izin" diyorlar. Sanki sirket tuzukleri kanundan ustun...
0Bu yuzden mazeret izni kullandirtmamalarina ses cikartmayisiniza bir sey demeyecegim. Is arama iznini de bilmiyor cok kimse. Kullandirtmiyorlarsa sikayet edilmeyisini anlamiyorum. Yok sikayet etmiyorlarsa baslarina gelen bu durumlarda ne yapacaklarini kendileri dusunmeliler onceden. O sonucta keyif icin degil ihtiyac icin verilmis bir hak. Bakin ihtiyac halinde sonra ne oluyor...
Hadi doktor icin rapor alirsiniz ko her doktora gidiste rapor verilmez neyse. Sizin hic resmi dairede veya bankada isiniz olmuyor mu? Yillik izni mi bekliyorsunuz?
Haftaiçi iZin kullanıyoruz bi şekilde halloluyor genelde eşim hallediyorBen burda dogum izni kullanmayan da gordum. Sut izni kullanmayan da gordum. "Bizde yok bu izin" diyorlar. Sanki sirket tuzukleri kanundan ustun...
Haftaiçi iZin kullanıyoruz bi şekilde halloluyor genelde eşim hallediyor
Sizi tebrik ediyorum ben izin alamıyorum diye işimden istifa edemem iZin yüzünden istifayı göze alamam
O nasıl bir kardeşmiş ya. Tamam bakmak istemezsinde ölsün nedemek Bazı insanları hiç anlamıyorum kardeşlik ölmüş. Bende bir ablayım kardeşimden uzakta oturuyorum kardeşim hamile ve ben onu göremicem her istediğimde diye ağladığım oluyor daha doğmadan Bırak yiğeni, kuzenlerime baktığımı bilirim aylarca. Bir bebeğin ne zararı olabilirki allah yardımcın olsun gerçekten. İnşallah bırakıcak birinide bulursunİyi akşamlar arkadaşlar, 1 yaşlarında bir evladım var ve annem bakıor(du) annemle yaşayan bekar benim yaşıma yakın bir kızkardeşim var. Bugün bana yazmış artık çocuğumu orda istemiomuş, rahatsız oluomuş, kendime başka bir kapı bulmalı imişim. Bu olaya benim büyüğüm ablamda dahil oldu ordan burdan bişeyler bişeylerden evladıma ölsün die beddua etti. Hiç bişey buna gerekçe olamaz illa ki ama inanın bu duruma getircek bi laf etmedim. Ben artık kendileri ile görüşmek istemiorum, sildim onları. Kardeş kardeşe bunu yapar mı ya. İçimi dökmek istedim.
Annene k.v. deye güvenip çocuk yapmasın dien arkadaşlar, ben kimseye güvenip çocuk yapmadım, bakmak zorunda da deiller. Ama daha hamile iken ve lohusa dönemimde bakıcı ayarlamaya çalışan bana da engel olan kendileri, ha tamam dersinde bi öyle bi böyle olmazsın. Bana cuma günü pazartesi o çocuk bu eve gelmicek başının çaresine bak diyen de kardeşim.
Doğru okusanız ne için tebrik ettiğimi anlarsınız cesaretinize bravo diyorumNeyimi tebrik ediyorsunuz? Istifa edisimi mi? Izin yuzunden istifa ettim de haberim mi yok?
Siz hafta ici izin kullaniyorsunuz peki haftalik izni hafta sonu olanlar?
İnanın ne bir lafım ne bir sözüm, kardeşimin dediği başının ağrıması, bebeğimin gürültüsünden evde huzur olmaması ki bebeğimde öyle huysuz bir bebek deil yüzüne baksan hemen güler, yürüteçinde ordan oraya dolaşır, yapma desen yapmaz ama bebek işte arada illaki ağlaması sızlaması oluo nsl anlatsın derdini, ve ben işten her dönüşümde anne seni yordumu huysuzluk etti mi die sorarım, annemde yavrunun bi yükü yok usluydu şöyleydi böyleydi derdi. Kardeşim 30 küsüründe inanın kahvesini bile anneme yaptırır. Neymiş annemi bebeğim yoruomuş bu denli de annemi düşünür.Sen ne dedin de boyle birsey oldu mutlaka senin bir hatan var gbi geldi bna nedense kimse hic yoktan yere kardesine coxugunu buraya getrme demez ( o buyuk ablani hic bir mazeret kurtaramaz bnce onunla butun baglarini kopar derim yegenine ölsun diyen bir insan abla olamaz ayip )
Çok teşekkür ederim düşünmeniz dahi kafiÇok üzüldüm allah'a havale edin. Son durum ne bilmiyorum başkasına emanet olmaz ama Ankra da olsaydınız tanıdık olsaydınız bakardım valla bakıcı bulana kadar.allah yardımcınız olsun
Ohaaaa yuh kardesler bunu nasil der! Ayni benim baba tarafim... nefret ederim oyle kardeslikten benim anne tarafimda anneannemde hepsine bakti biz butun torunlara.. teyzemde o sira universite sinavina calisirdi calisirken evde birsuru coluk cocuk sesi.. yinede sesini cikarmazdi bizi cok severdi... suan ogretmenlik mezunu rabbim dualarimizi kabul etti.. ama allah buyuk oyle kardes olmaz olsunİyi akşamlar arkadaşlar, 1 yaşlarında bir evladım var ve annem bakıor(du) annemle yaşayan bekar benim yaşıma yakın bir kızkardeşim var. Bugün bana yazmış artık çocuğumu orda istemiomuş, rahatsız oluomuş, kendime başka bir kapı bulmalı imişim. Bu olaya benim büyüğüm ablamda dahil oldu ordan burdan bişeyler bişeylerden evladıma ölsün die beddua etti. Hiç bişey buna gerekçe olamaz illa ki ama inanın bu duruma getircek bi laf etmedim. Ben artık kendileri ile görüşmek istemiorum, sildim onları. Kardeş kardeşe bunu yapar mı ya. İçimi dökmek istedim.
Annene k.v. deye güvenip çocuk yapmasın dien arkadaşlar, ben kimseye güvenip çocuk yapmadım, bakmak zorunda da deiller. Ama daha hamile iken ve lohusa dönemimde bakıcı ayarlamaya çalışan bana da engel olan kendileri, ha tamam dersinde bi öyle bi böyle olmazsın. Bana cuma günü pazartesi o çocuk bu eve gelmicek başının çaresine bak diyen de kardeşim.
Kardesiniz terbiyesizin teki.. acikcasi sizin adiniza cok uzuldum en iyisi kardeslerinizden uzak durun zaten kardes gbi de degillermisİnanın ne bir lafım ne bir sözüm, kardeşimin dediği başının ağrıması, bebeğimin gürültüsünden evde huzur olmaması ki bebeğimde öyle huysuz bir bebek deil yüzüne baksan hemen güler, yürüteçinde ordan oraya dolaşır, yapma desen yapmaz ama bebek işte arada illaki ağlaması sızlaması oluo nsl anlatsın derdini, ve ben işten her dönüşümde anne seni yordumu huysuzluk etti mi die sorarım, annemde yavrunun bi yükü yok usluydu şöyleydi böyleydi derdi. Kardeşim 30 küsüründe inanın kahvesini bile anneme yaptırır. Neymiş annemi bebeğim yoruomuş bu denli de annemi düşünür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?