Ne olursa olsun benim parmak kadar yavrum kardeşlerimin yorduğu kadar annemi yormuodur. Bunları geçtim bir bacı bir teyze evladın kan kussun sürünsün, lösemi olsun der mi. Ağlayarak yazıorum inanınBenim hatam onları dinlememdi. Ayrıntı derken annemin 70 yaşında olmasıdır. Ha deyince bakıcı bulamıosun sizin orda nasıl bilmem ama burda böyle. Can alıcı derken nedir? Ben anneme para ile baktırdım çocuğumu, paradan kaçma durumumda yok, kendileri en başında beni güvendirtenler, kaç zamandır bakıcı sitelerine üyeyim işyerime herkrse haber ettim. Ha biliodum tekrar bunların olcağını.
Annemde beleş bakmadı merak etme, olay et mercimek deil.E tamam simdi de geri actilar. Icinize sinen bir bakici bulun kimseye de eyvallahiniz olmasin. Keske bunlar yasanmasaydi ama olan olmus. Gerekirse pazardan giyinin. Az yiyin. Eti azaltin mercimek de protein. Ama bakici bulun.
Ben mesela oglum iyi buyusun diye evimde annem bakmasina ragmen hergun yarim gun temizlikcim var. Cok param oldugundan degil. Annem rahat etsin ki bebege stres yansimasin diye. Arada temizlikcinin kizini da cagriyoruz tek gunluk..6 saat gibi gelirse 40 tl istedi tamam dedik. Bazrn haftada 3 4 geliyor. Ayda 600 ona verdigim zaman oluyor. Kimsenin lafini isitemem. Evime mutfak dolabi yaptirmam lazim. Var olan yetmiyor. 2 kisiyken birden anne bebek yardimcilar eklendi esya erzak artti. Simdilik erteliyorum inan erzak kavanozlarini koliye dizdim masanin altina koydum. Cunku oglumun rahat buyumesi her seyden onemli
Amin Allah yardımcım olsun. İnanın şuan eve temizliğe bayan geldi ona da dedim. Evlat bu ha deyince şuna baktırayım olmuo.Akraba eş dost var mı
Yada düzenli temizliğe gelen bir kadın
İşler rayına oturana kadar rica etseniz
Çok zor durumda kalmışsınız Allah refaha çıkarsın
Sizi suçlayanlara da takılmayın anneanne babanne ben bakarım derse bende asla bakıcı düşünmem
Evladınız var mı? Annem bana daha hamile iken sakın bakıcı falan verme bak neler neler duyuyoruz nolacak el kadar yavru elalem ne der ne bakıcısı dienler. Ee sende diosun ki anne, k.v. sevgi ile büyütür ne de olsa canı kanı, teklif onlardan gelince. Suçum inanmak evetTikamak derken,ne yaptilar da tikadilar? Siz bakiciyi buldunuz eve getirdiniz de suratina kapiyi mi kapadilar bakicinin? Veya bakiciyi tutacaktiniz da elinize mi vurdular naaptilar? Siz bagimsiz bir bireysiniz,eviniz yurdunuz ayri, onlara neden fikir soruyorsunuz ki?
Düzenli gelen biriyse ona emanet edebilirsinAmin Allah yardımcım olsun. İnanın şuan eve temizliğe bayan geldi ona da dedim. Evlat bu ha deyince şuna baktırayım olmuo.
Öyle yapıcam izin rapor kullancam bu sürede umarım iyi biri çıkarDüzenli gelen biriyse ona emanet edebilirsin
Yoksa haber gelmesi uzun sürer haber gelse sizin güvenip güvenmeyeceğiz belli değil
İşyeri civarında kreş varsa oraya başlatıp sık sık gitmeyi deneyin bu da bir ihtimal
Bir hafta alabiliyorsanız rapor veya iZin kullanın o sırada belki netleşir
Ağlama. Güçlü ol.Ne olursa olsun benim parmak kadar yavrum kardeşlerimin yorduğu kadar annemi yormuodur. Bunları geçtim bir bacı bir teyze evladın kan kussun sürünsün, lösemi olsun der mi. Ağlayarak yazıorum inanın
Kreş 1 yaş için nsl olur onu bilmiorum, olayın psikolojik boyutu olarak.
K.v. kapısı kapalı annemle benle oğluyla dahi kavga etti. Zaten sorunlu bi ilişkimiz vardı hep. 1 ay baktı kendi isteği ile sonrada bakmak istemedi.Ağlama. Güçlü ol.
Söylenenler çok kırıcı, omur boyu unutulmaz ama şimdi sen kendine yönel, çareler ara. Gerekirse Kv ile iletişme geç bi bakıcı bulana kadar o baksın.
Bak benim annem 62 yaşında. Kızım 5, yegenim 6 yaşında. Her hafta gidiyoruz. Diyor ki buraya gelince sizi kapıda görünce bir seviniyorum, akşam olup toplanıp gidiyorsunuz ya o zaman iki seviniyorum. Çünkü herkesin yuvası var. Ve gerçekten benim kafam kaldırmıyor. Yaslanmisim diyor. Annem yerde surunse yegenime bakar, kimseye vermek istemez. Torun sevgisi öyle. Ama bi evlat olarak biz de ondan bu fedakarlığı beklemeyeceğiz. Onun soyleyemedigini anlayıp ona göre davranacağız..
Bir arastirin. Tanımadığınız birine güvenmek zorunda kalmaktan iyidir.Kreş 1 yaş için nsl olur onu bilmiorum, olayın psikolojik boyutu olarak.
Bi pedagog ile görüşüp fikir alcam, evladıma hangisi uyarsa, en iyi seçenek ben ama şuan imkan onun için hiç yok.Bir arastirin. Tanımadığınız birine güvenmek zorunda kalmaktan iyidir.
Annem konuşamıo benle kardeşlerimin korkusundan. Bu saatten sonra olmazda o kapı artık.Ben olsam kardeşlerim laf yapıyor diye göndermemezlik etmem çocuğumu. Bakan anneniz sonuçta o bir yorumda bulundu mu bu kadar olaydan sonra. Kızkardeşiniz de, haspam çok rahatsızsa erken uyanmaktan, çalışsın Kendi evine çıksın ama zaten öyle bir meşgalesi olsa size sarmaz kalkıp.
Annem konuşamıo benle kardeşlerimin korkusundan. Bu saatten sonra olmazda o kapı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?