Ben üzgün, ben yıkık:(

Ne olursa olsun benim parmak kadar yavrum kardeşlerimin yorduğu kadar annemi yormuodur. Bunları geçtim bir bacı bir teyze evladın kan kussun sürünsün, lösemi olsun der mi. Ağlayarak yazıorum inanın

Annemde beleş bakmadı merak etme, olay et mercimek deil.

Amin Allah yardımcım olsun. İnanın şuan eve temizliğe bayan geldi ona da dedim. Evlat bu ha deyince şuna baktırayım olmuo.

Evladınız var mı? Annem bana daha hamile iken sakın bakıcı falan verme bak neler neler duyuyoruz nolacak el kadar yavru elalem ne der ne bakıcısı dienler. Ee sende diosun ki anne, k.v. sevgi ile büyütür ne de olsa canı kanı, teklif onlardan gelince. Suçum inanmak evet

Amin Allah yardımcım olsun. İnanın şuan eve temizliğe bayan geldi ona da dedim. Evlat bu ha deyince şuna baktırayım olmuo.
Düzenli gelen biriyse ona emanet edebilirsin
Yoksa haber gelmesi uzun sürer haber gelse sizin güvenip güvenmeyeceğiz belli değil
İşyeri civarında kreş varsa oraya başlatıp sık sık gitmeyi deneyin bu da bir ihtimal
Bir hafta alabiliyorsanız rapor veya iZin kullanın o sırada belki netleşir

Öyle yapıcam izin rapor kullancam bu sürede umarım iyi biri çıkar

Ne olursa olsun benim parmak kadar yavrum kardeşlerimin yorduğu kadar annemi yormuodur. Bunları geçtim bir bacı bir teyze evladın kan kussun sürünsün, lösemi olsun der mi. Ağlayarak yazıorum inanın
Ağlama. Güçlü ol.
Söylenenler çok kırıcı, omur boyu unutulmaz ama şimdi sen kendine yönel, çareler ara. Gerekirse Kv ile iletişme geç bi bakıcı bulana kadar o baksın.

Bak benim annem 62 yaşında. Bana diyor ki, ben seni, senin kızını sevdigim kadar çok sevmedim. Öyle sevgisi var torununa. Kızım 5, yegenim 6 yaşında. Her hafta gidiyoruz. Diyor ki buraya gelince sizi kapıda görünce bir seviniyorum, akşam olup toplanıp gidiyorsunuz ya o zaman iki seviniyorum. Çünkü herkesin yuvası var. Ve gerçekten benim kafam kaldırmıyor, herşeyin bi zamanı varmış. Yaslanmisim diyor. Annem yerde surunse yegenime bakar, kimseye vermek istemez. Ama bi evlat olarak biz de ondan bu fedakarlığı beklemeyeceğiz. Onun soyleyemedigini anlayıp ona göre davranacağız..

K.v. kapısı kapalı annemle benle oğluyla dahi kavga etti. Zaten sorunlu bi ilişkimiz vardı hep. 1 ay baktı kendi isteği ile sonrada bakmak istemedi.

Ben olsam kardeşlerim laf yapıyor diye göndermemezlik etmem çocuğumu. Bakan anneniz sonuçta o bir yorumda bulundu mu bu kadar olaydan sonra. Kızkardeşiniz de, haspam çok rahatsızsa erken uyanmaktan, çalışsın Kendi evine çıksın ama zaten öyle bir meşgalesi olsa size sarmaz kalkıp.

Komşularına söyle. Varsa apartman görevlisinin hanımı da bakabilir.

Annem konuşamıo benle kardeşlerimin korkusundan. Bu saatten sonra olmazda o kapı artık.

Arkadaşım kamudaysan 2 yıl ücretsiz iznin devam ediyordue izin al kendin bak çocuğa 1 yaşındaki bebeğe annesi dışında birinin bakması çok zor,eğer annene maddi anlamda da yardım yapmıyorsan kız kardeşlerin patlamıslar sana. Allah yardımcın olsun

Öyle raporla izinle olmaz bu işler kamuda 2 yıl ücretsiz izin hakkı var bi zahmet dişinizi sıkıp çocuğunuza kendiniz bakın ben annenize üzüldüm çocuklarının arasında kalmıs

Annem konuşamıo benle kardeşlerimin korkusundan. Bu saatten sonra olmazda o kapı artık.

Ama öyle şey olmaz ki, siz arayın ya da gidin açık açık konuşun annenizle, koskoca kadın korkucak ne var. Tamam bakıcıya geçin yine de kadıncağız da arada kalmak istemiyordur, belki yorulmuştur söyleyemiyordur vs. ama en azından siz eve kamera taktırıp bakıcı ayarlayana kadar gelip evde baksın, yüzüstü bırakmasın sizi. Hiç bakmam diyorsa da kardeşlerinizin arkasına sığınmasın açık açık söylesin size.

Buarada biz yeğenimin bakıcısını internetten ilanla bulduk. Sülalece bayılıyoruz kadına, çok tatlı ve becerikli biri. Eskiden çalıştığı aileyle bile hala görüşüyor. Yani kamera ve referans olduktan sonra illa yakın çevreden olsun diye aramaya gerek yok. Eğer acilen bulmanız gerekiyorsa sahibinden ya da bakıcıbul, teyzesizsiniz gibi siteleri de değerlendirin.

Kardeşleriniz kusmuk gibi insanlarmış kusura bakmayın leş kokusu yükseliyor kendilerinden. Ne demek çocuğa ölsün demek ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…