Ben üzgün, ben yıkık:(

Öyle raporla izinle olmaz bu işler kamuda 2 yıl ücretsiz izin hakkı var bi zahmet dişinizi sıkıp çocuğunuza kendiniz bakın ben annenize üzüldüm çocuklarının arasında kalmıs
İki yıl ücretsiz izin hakkı varsa hiç düşünmeye gerek yok valla. Gezmenden, alisverisinden, yemenden kis. Çocuğuna kendin bak.

Kendi evimin asansörüne astım diyemediğim komşularıma, bakıcı sitelerinede yazdım. Neden böyle ağır konuşuosunuz
Asansöre yazıpta vesile olcak komşum olucak. Bakıcı sitesine yazdığımda hiç bir kimse vesile olmuo tanımadığın bi insan gelio. Ölçüyosun biçiyosun

Bu tip konularda hemen karşı tarafa saydırma taraftarı değilim bir teyze kolay kolay beddua etmez ki evet hiç etmemeli ama artık o yere kadar gelmiş olabilir.yine de iğrenç tabi orası ayrı.

Önceki konunuza da baktım siz bile bile buraya kadar getirmişsiniz olayları.akıl var mantık var 70 yaşında bir insan nasıl çocuk bakar hiç mi annenize acimiyorsunuz? O ben bakarım dese bile anne ben sana Kıyamam demeniz lazım evladınıza kiymamak için yaşlı hasta annelerinize kiyiyorsunuz yazık.

Kardeş zaten problemli belli bir sürü şey yaşamış çocuk gürültüsüne tahammülü yok olmak zorunda da değil ve bence o ve ablanız sizi daha önce de uyardı ben öyle tahmin ediyorum ama siz dinlemedi

Bir çoğumuz bebeklerinimizi kreş veya bakıcı ile büyüttük hiç birine de bir şey olmadı

Aynısı benimde başıma gelmişti ben çalışıyordum annem ve kızkardeşim çocuğunu al git kim bakarsa baksın dediler o gün bende oturmuş bütün gün ağlamıştım o sinirli eşim kızımı kaynana götürmüştü ve sonra okula başlayana kadar kaynanam bakmıştı ama annem doğumdan sonra ben bakarım demişti ama sözünü tutmadı eşimde annemden bu tavrından dolayı iyice gıcık kapmaya başlamıştı kızım tabiki annemden çok kaynanayı sever yıllar sonra bana yaptıkları bu hareketleri ve sözler unutuldu tabi , sanki hiç yapılmadı gibi zamanla öfken geçecek

Allah yardımcın olsun, inşallah iyi bir bakıcı bulursun, bu devirde kimseden hayır yok malesef

Halende bu bencil kızkardeşimle aram iyi değil mesafeli bu günlerde kardeşler gerçek yüzlerini gösteriyorlar sonrasıda yıllar geçsede ilişkiler düzelmiyor

Var tabii ki 21 aylik. İki yasina geldiginde bakiciya verecegim ve muhtemelen sadece bakicinin referansina guvenerek yapacagim bunu. Cevremde bakicilik yapan tanidigim kimse yok. Annem 65 yasinda, asla bakamaz. Ki baktirmam da zaten yazik gunah kadina. Meslek sahibi insanim,21 aydir neden evdeyim? Gecim derdine ragmen calismadim ne icin elbette cocuk icin. Aza kanaat ettim,annemden borc aldim,birikmisimi harcadim son kurusa kadar. Yine de annemden medet umamam yani. Size de o yuzden yazma geregi hissettim

Annemde beleş bakmadı merak etme, olay et mercimek deil.

Evet olayin ne oldugunu suan net anladim.
Bu uslupla evlat olsa sevilmez. E sevmiyorlar da. Para vermediniz veya paraniz yok gibi bir sey de soylemedim. Yoksa bile zorlayin yavrunuzun huzuru rahati olsun dedim.

Yuh nasıl bir kardeşlik ilişkisi bu?
Benim yeğenim olsa ölürüm onun için, annesine vermem ben bakmak isterim.
Kardeşleriniz çok enteresanmış.

Öyle yapıcam izin rapor kullancam bu sürede umarım iyi biri çıkar
Sizi anlıyorum
Bizde yaşadık bir sürü sıkıntı ama neyseki kreş çağına getirdiler
Izin alsin. Mazeret izni denen sey bu durumlar icin var.
izin almak çok kolay olabilir sizin çalıştığınız yerde aynı durum olsa en çok alabileceğim 2 gün iZin
Herkesin şartları kolay farklı yani
Ayrıca annesi normal şekilde kızım bakıcı bulalım ben bakamıyorum artık bakıcı bulana kadar ben idare edeyim sen bak çarene demiyor o stres o üzüntü yeter bence kadına
Herşey normalmiş gibi işlemiyor

Küçücük bebeğe beddua eden birinin olduğu yere hayatta bebeğimi göndermem. Hiç çarem yoksa işten ayrılır kendim bakarım.

Hangi şehir ilçedesiniz belki burda size bakıcı önerebilecek birileri çıkar. Bir de kamuda mısınız özelde mı? Cok borcunuz var mi?Kamudaysanız 1 sene ucretsiz izin alip sonra krese verebilirsiniz ya da kıdemi yakabiliyorsanız yakın 1 sene evde oturun sonra ise donersiniz kimse isteyerek çocuğunu birilerine bırakmadığı gibi kimse isteyerek parasızlıgi goze alıp çocuğuna kendi bakmıyor hayat gittikçe zorlaştı allah kolaylık versin

yuh ya kardeş mi düşman mı belli değiller. izniniz varsa onu kullansanız olmaz mı yada bir kaç gün rapor alsanız

Detayları bilmiyorum ama ablanızın psikolojik sorunları olabilir. Hani çocuğu ölen bir kadın sokakta bi kızı şeker vererek kaçırıp saklıyordu yani sonu eziyete cinayet e varan olaylar olabiliyor oyüzden sakın sakın şu ablanız olacak şahsa güvenmeyin. Aklı başında bir insan bu sözleri söyleyemez çünkü.
Bakın dünyada böyle şeyler oluyor kendisi acı çektiği için başkasıda acı çeksin diyen insanlar var lütfen dikkat edin hiçbir şey çocuğunuzdan kıymetli değil.

Özel sektörde öyle bir hak yok direk seni işten çıkarır herkes memur değil ki

Mazeret izni memurlara ozel degildir. Ben ozeldeyim kullaniyorum. Calisanlarima da kullandirtiyorum Kimse kimseyi isten cikartamaz bu sebeple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…