- 14 Eylül 2015
- 27
- 10
- 3
- 39
- Konu Sahibi dertli0644
-
Hayatın cilvesi bacım,kimisi zengin kimisi fakir bizde çok şükür yaşayalım eşim 8 sene amelelik yaptı 8 senede oturturdu bu işi.Vallahi kusura bakma arkadaşım ama insanlar yemeğe ekmek bulamazken 1 tirilyonlardan bahsediyor ve villa mı dairemi diye akıl danışıyorsunuz. Ben anlam veremedim açıkçası açtığınız konuya.
Evetcok kolay bozulan bir huzurunuz var anlasilan.
Sahsen guvenlik cok önemli bnm için beykent- bahcesehır tarafında konaklar var . Ben cok memnunum hem sosyal yonden hem nezıh hem guvenılır. Beykenti önerırım arastırın. B. Sehırde arkadaslarımıkame edyor onlarda cok memnun. Sadece aylık cok yuksek aıdatları bılgınıze.Meraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..
Değerli Dostlar eşimle 6 Aylık evliyiz bebeğim 2 aylık.eşim 32 yaşında 6-7 senede 85.000 tl biriktirdi Tır şoförü idi, ailem ve ailesi sağolsunlar sahio çıktı 150.000 tl parası var iş kurmak istiyor Siz değerli dostlar, Eşleniz ne işlerle uğraşıyorlar Ortak iş yapılırmı bu parayla cevaplarınızı bekliyorum Allah razı olsun...
Bana da konu hic inandirici gelmedi.Canı sıkılan fake üye Eylül ayında el dost akraba sayesinde 150.000 parası varken Kasım ayında trilyonu olmuş yersen
Sizden sonra üyenin açtığı konulara baktım.Canı sıkılan fake üye Eylül ayında el dost akraba sayesinde 150.000 parası varken Kasım ayında trilyonu olmuş yersen
Bir önceki konusunda tır şöförü ve 6 aylık evli şimdi 8 yıllık amele başka bir konu da yorum olarak konu sahibine o... Yazmış direk belli üye canı sıkılan yetersiz zeka seviyesine sahip biriBana da konu hic inandirici gelmedi.
İnsanlarin elbette farkli gelir duzeyleri olacak.Kimisi asgari ucretle kit kanaat gecinirken, kimisi cok rahat kosullarda yasayacak.Ama dert bolumune akli selim bir insan su konuyu dogru acmayi bir kez daha dusunur.( dogru ise sayet)
En azindan ben olsam oyle yapardim..
Zeka seviyesi yetersiz sadece yazık gidip tedavi görmeliSizden sonra üyenin açtığı konulara baktım.
6 aylık evliyken bebeğim 2 aylık diyor.
Başka bir konuda çocuğum yok diye yazıyor.
Eşim 32 yaşında 6 aylık evliyim deyip, 18 yaşında oğlunun boy kilo takıntısı konusu açmış.
Kendisi de 30 yaşında olduğunu iddia edip 12 yaşında çocuk doğurarak çığır açmış herhalde.
Bir önceki sayfada yazdığım onca satıra üzüldüm!
Bu nasıl bir eğlence anlayışı acaba?
Yoksa psikolojik sorunları mı var konu sahibinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?