Ben Villa Eşim Daire Düşkünü

vayyyyyyy anasınıııııı amelelik yaparak 1 trilyon 200 bin mi
Ülkeye gidince derhal bir inşaatta çalışmaya başlıyorum
O değil de buraya konu açmak çok mu heyecanlandırıyor sizi de saçma sapan ne bulursanız yazıyorsunuz ,nasıl bir ütopik dünyadır arkadaş

Bu meblağ elinizdeyse Türkiye'de bu işi layıkıyla yapan milyon tane emlak yatırımcısı var ki ünlüler bile tercih ediyor bu adamları,gidersiniz birisine kriterlerinizi söylersiniz size en alasından onlarca seçenek sunar.
Biz ne diyebiliriz ki kriter belirtmemişsiniz.

Ya ben kesinlikle villada da yaşamış dairede de yaşamış biri olarak villanın işinin bitmediğini biliyorum. Kışın ısınmaz, yazın bahçenin tozu toprağı bakımı bitmez, villa site olursa masrafı çok oluyor. Yaşarken görürsün bir sürü başka başka sıkıntılar. Ben şu anda apartman dairesindeyim. Villa boş boş duruyor. Ama ben bahçeye bahçivan tutarım evde sürekli bir temizlikçi olur dersen yükün baya azalır o zaman villa olabilir. Florya benim beğendiğim bir semt mesela.

Hayatın cilvesi bacım,kimisi zengin kimisi fakir bizde çok şükür yaşayalım eşim 8 sene amelelik yaptı 8 senede oturturdu bu işi.
Açıkçasi bu yazinızı okuyunca konuya inanmadım. Eşinizin amele olduğunu söylemişsiniz. Sekiz senede 1 trilyondan fazla birikim için en az ayda 10 bin lira civarı para biriktirmek gerekir. Bu olabiliyorsa herkes işi bıraksın amele olalım. Sizin eşiniz en az aylık 15.000 lira kazanıyor. Günlük 500 lira. Bunlar kaba hesap ama mantıklı değil.

19 Yaşında 8 sene Çalıştı Birikimiyle 2 tane Küçük Döner Dükkanı Açtı 4 senede 6 Tane Şubeyi açtı 4 Ay önce 7.şubesini Açtı para kazanıyoruzda villa alıyoruz (Garip Türkiyenin Sınanmayacak Zengin Düşmanları).

sen evi boşver de hayatınızı anlat azcık cok merak ettım
amelelik yaparak nasıl bu gunlere geldınız
nasıl olsa bdv da sın
Çalışarak sizin gibi oramızı buramızı büyütmedik allahımın pazar akşamı çöpçüsü

Çalışarak sizin gibi oramızı buramızı büyütmedik allahımın pazar akşamı çöpçüsü
Siz ne kadar zenginleşirseniz zenginleşin,hep görgüsüz olarak kalacaksınız. Nedenmi? Bakın size fikir veren bir yorum yaptım yukarıda hiç yargılamadan,olurunu söyledim ki eski konularınıza bakıp inanmayanlar olmuş ona rağmen ama siz sadece ilgisiz yorumlara tartışma amaçlı cevap yazıyorsunuz kötü bir uslupla.Kendinizi geliştirin önce. İnsanlar değişmiyor,usluplar değişmiyor,cüzdan dolsa ne olur.
Sizi kibledim bu uslubunuzdan dolayı.

Kedi şeyini görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş...aynı o hesap

Allahım şu ızdıraba bak şu çileye bak, o ufacık omuzlara yüklenen yüke bak, keşke dert bu olmasaydı da amansız hastalık olsaydı, keşke karaya cesedi vuran göçmen olsalardı, keşke açlıktan ölen kübra bebek gibi açlık ile sınansalardı,Yarabbim tüm bunlar olsaydı ama bu insanları villa mı alsak daire mi alsak ikileminde bırakmasaydın

Bire bir katılıyorum yazdıklarınıza

Bu paraya villa biraz zor ..yanı elbette eski villalar daha az..bizim oturduğumuz sitede daireler o fiyatta...ama büyükçekmece taraflarında yeni villalar var bu fiyata

Oha ne bunlar

Güzel şirin bi müstakil ev kafanızın rahat olmasına sebep olur villadan kastınız nasıl bir model bilemicem ama apartman hayatı hiç güzel deil bi kere özgür deilsin kuş kafesi gibi ne o öle ayağın toprağa değicek bi ton para verip koğuş mu satın alıcaksın onu yapma bunu yapma aidatı yöneticisi kuralları cartı curtu. Bahçen olsun istediğin kadar misafir çağır yazları evinin keyfini daha rahat çıkarırsın. Bir çok proje var dap yapıda isteğinize göre evler bulabilirsiniz. Benim imkanım olsa istanbulun biraz dışında müstakil bi evde otururum.

Eşim 32 yaşında 6-7 sene tır Şoförlüğü yaptı 85.000 tl si vardı aile yardımıyla 150.000 tl si var arkadaşlar ne iş yapabilir sizin eşleriniz ne işlerle uğraşıyor.

İki mesajda hatuna ait 32 yaşında adamın 18 yaşında çocuğu var

6 aylık evliler ama 18 yaşında çocukları var

Adam 22 eylülde 150+85 bin ile iş kurmak isterken 2 ay sonra şubeler açacak kıvama gelmiş trilyonlar kazanmış

Bir de bu var artık neresinden tutar yorum yaparsaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…