- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
- Konu Sahibi dertli0644
-
Ya ben kesinlikle villada da yaşamış dairede de yaşamış biri olarak villanın işinin bitmediğini biliyorum. Kışın ısınmaz, yazın bahçenin tozu toprağı bakımı bitmez, villa site olursa masrafı çok oluyor. Yaşarken görürsün bir sürü başka başka sıkıntılar. Ben şu anda apartman dairesindeyim. Villa boş boş duruyor. Ama ben bahçeye bahçivan tutarım evde sürekli bir temizlikçi olur dersen yükün baya azalır o zaman villa olabilir. Florya benim beğendiğim bir semt mesela.Meraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..
Açıkçasi bu yazinızı okuyunca konuya inanmadım. Eşinizin amele olduğunu söylemişsiniz. Sekiz senede 1 trilyondan fazla birikim için en az ayda 10 bin lira civarı para biriktirmek gerekir. Bu olabiliyorsa herkes işi bıraksın amele olalım. Sizin eşiniz en az aylık 15.000 lira kazanıyor. Günlük 500 lira. Bunlar kaba hesap ama mantıklı değil.Hayatın cilvesi bacım,kimisi zengin kimisi fakir bizde çok şükür yaşayalım eşim 8 sene amelelik yaptı 8 senede oturturdu bu işi.
yavrucuğum Zenginliğim nerene battı ?Canı sıkılan fake üye Eylül ayında el dost akraba sayesinde 150.000 parası varken Kasım ayında trilyonu olmuş yersen
Sizden sonra üyenin açtığı konulara baktım.
6 aylık evliyken bebeğim 2 aylık diyor.
Başka bir konuda çocuğum yok diye yazıyor.
Eşim 32 yaşında 6 aylık evliyim deyip, 18 yaşında oğlunun boy kilo takıntısı konusu açmış.
Kendisi de 30 yaşında olduğunu iddia edip 12 yaşında çocuk doğurarak çığır açmış herhalde.
Bir önceki sayfada yazdığım onca satıra üzüldüm!
Bu nasıl bir eğlence anlayışı acaba?
Yoksa psikolojik sorunları mı var konu sahibinin?
Çalışarak sizin gibi oramızı buramızı büyütmedik allahımın pazar akşamı çöpçüsüsen evi boşver de hayatınızı anlat azcık cok merak ettım
amelelik yaparak nasıl bu gunlere geldınız
nasıl olsa bdv da sın
Siz ne kadar zenginleşirseniz zenginleşin,hep görgüsüz olarak kalacaksınız. Nedenmi? Bakın size fikir veren bir yorum yaptım yukarıda hiç yargılamadan,olurunu söyledim ki eski konularınıza bakıp inanmayanlar olmuş ona rağmen ama siz sadece ilgisiz yorumlara tartışma amaçlı cevap yazıyorsunuz kötü bir uslupla.Kendinizi geliştirin önce. İnsanlar değişmiyor,usluplar değişmiyor,cüzdan dolsa ne olur.Çalışarak sizin gibi oramızı buramızı büyütmedik allahımın pazar akşamı çöpçüsü
Amelilikle 1 trilyon yapmis adama bak harc karip merkez bankasi yapti da para basti zaar :dHayatın cilvesi bacım,kimisi zengin kimisi fakir bizde çok şükür yaşayalım eşim 8 sene amelelik yaptı 8 senede oturturdu bu işi.
Konu fake im diye bagiriyor resmen , O fiyatlarda ev arayan insanlar buradan yazi yazmaya tenezzul etmezler. Super profesyonel is yapan emlak danismanlari var.Onlara giderler.O tur profildeki kisiler istisnasiz olarak boyle yaparlar.Burdan kimseyle boyle bir konu ile ilgili muhattap olmazlar.Baska konularda olabilirler ancak ev arastirmasi ile olmazlar.Ahh hayaller gercekler dalgasi vardi twitter da tam sizlikmis.
Sizden sonra üyenin açtığı konulara baktım.
6 aylık evliyken bebeğim 2 aylık diyor.
Başka bir konuda çocuğum yok diye yazıyor.
Eşim 32 yaşında 6 aylık evliyim deyip, 18 yaşında oğlunun boy kilo takıntısı konusu açmış.
Kendisi de 30 yaşında olduğunu iddia edip 12 yaşında çocuk doğurarak çığır açmış herhalde.
Bir önceki sayfada yazdığım onca satıra üzüldüm!
Bu nasıl bir eğlence anlayışı acaba?
Yoksa psikolojik sorunları mı var konu sahibinin?
Arkadaşlar Oğlum yaşıtlarından çok kilolu 18 yaşında 1.72 boyunda 100 kilo çok terliyor fazlasıyla Okul Kumaş pantalon ve ceket le gelinmesi söyleniyor oğlum çok terliyorum ben bu yüzden okula gitmem diyor ne düşünürsünüz arkadaşlar ? Müdürlede konuştum olmaz fln diyor iyi akşamlar..
Değerli Dostlar eşimle 6 Aylık evliyiz bebeğim 2 aylık.eşim 32 yaşında 6-7 senede 85.000 tl biriktirdi Tır şoförü idi, ailem ve ailesi sağolsunlar sahio çıktı 150.000 tl parası var iş kurmak istiyor Siz değerli dostlar, Eşleniz ne işlerle uğraşıyorlar Ortak iş yapılırmı bu parayla cevaplarınızı bekliyorum Allah razı olsun...
Meraba,arkadaslar yigenim 30 yaşında benim bu siteyi takip ettiğimi bildiği için benden yardim istedi birikmiş 150.000 tl parası var evli değil ne iş kurabilir sizlerin nişanlilarıniz,eşleriniz ne işle meşguller bu parayla şu sektöre girin diyebileceginiz bi iş sektörü varmı (Teşekkurler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?