- 24 Ekim 2015
- 236
- 417
- 18
- Konu Sahibi dertli0644
-
Sabaha karşı 4.30da kalkıp saha fazla ne zırvalasam diye düşünülmüş
Mune abla ya birden fazla kişi kullanıyor Bu hesabı ya fake üye, bir baksanız
Villadan kasti niz mustakil bir yer ise tabi kibde apartman dairesinden cok cok dahaniyi.
Onunde kucuk bir bahcesi guzel bir barbekü
Buyuk semsiyenin altinda masa ve sandalye.
Iki kişilik bir Salıncak.
Çiçek köşesi.
Hayalim eşimle hayalimiz
Su an apartman dairesinde oturyorum yine cok memnunum komşular kardes gibi.
Sessiz sakin.
Bence tartışmadan çözmeye bakin
Aaaa fake mi ben de yorum yapıyorum saf gibi :)
Yorumu paylastiktan sonra okudum malesefKonu icinde ,konu sahibinin daha onceki yorumlarini paylasti arkadaslar okudun mu ?
Hmen bakıyorumBen fake olduğunu düşündüm şahsen,istersen bir de sen bak eski konu ve yorumlarına
Düzenleme;fake mişsin yorumumu geri aldımMeraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..
AaaaAaaa birinde 18 yasinda oğlum var demis birinde 6 aylik evliyim demis birinde eşim tir şoförü demis simdi de döner ci zinciri var diyor.
Ne zevk alıyorsunuz boyle konu açarak konu sahibi
Fake miş dalga geçiyo hepimizle işi gücü olmayan asalak bi üyeymişşÇok kıskandık kardeş. :) Nasıl ki 500 TL birikim evde yapılırken, 500.000 bankada yapılırsa bu işler de emlakçıyla vs. konuşulur.
Ben biraz burada ego sezdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?