Ben Villa Eşim Daire Düşkünü

Ya siz bakmayın bu üyelere onlar sizin amelilik yapan eşinizin döner zinciri kurup , trilyonluk ev mi alsam villa mı alsam ikileminiz kıskanıyorlar
Sebzeli döner ayağına et oranını azaltıp kar marjını yükseltip 2 trilyona bağlayın
O zaman bir daha düşünürüz ne alacağınızı

Hangi semtte dusunuyorsunuz ? Iyi arastirin cevresi hastanelere yakinligi yola yakinligi guvenligi vs bunlar onemli seyler

Villadan kasti niz mustakil bir yer ise tabi kibde apartman dairesinden cok cok dahaniyi.
Onunde kucuk bir bahcesi guzel bir barbekü
Buyuk semsiyenin altinda masa ve sandalye.
Iki kişilik bir Salıncak.
Çiçek köşesi.
Hayalim eşimle hayalimiz
Su an apartman dairesinde oturyorum yine cok memnunum komşular kardes gibi.
Sessiz sakin.
Bence tartışmadan çözmeye bakin

Konu icinde ,konu sahibinin daha onceki yorumlarini paylasti arkadaslar okudun mu ?

Burda konu kişinin zengin olması ve bizim kiskanmamız değil Allah daha çok versin ama burası yeri değil kazen zibilyon tane forum açmış uygun bir yere açarsın ya da zaten o kadar parası olan adam emlakçıya gider heralde

Kaldı ki konu sahibi tutarsız, 235 bin sermaye ile iş kuruldu diyelim, 2 ayda 8 10 şube açıp trilyonlar kazanacak kıvama gelmez

Aaaa birinde 18 yasinda oğlum var demis birinde 6 aylik evliyim demis birinde eşim tir şoförü demis simdi de döner ci zinciri var diyor.
Ne zevk alıyorsunuz boyle konu açarak konu sahibi

Düzenleme;fake mişsin yorumumu geri aldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kıskandık kardeş. :) Nasıl ki 500 TL birikim evde yapılırken, 500.000 bankada yapılırsa bu işler de emlakçıyla vs. konuşulur.
Ben biraz burada ego sezdim..

Çok kıskandık kardeş. :) Nasıl ki 500 TL birikim evde yapılırken, 500.000 bankada yapılırsa bu işler de emlakçıyla vs. konuşulur.
Ben biraz burada ego sezdim..
Fake miş dalga geçiyo hepimizle işi gücü olmayan asalak bi üyeymişş

Hayir nasil bi haz aliyosunuz ya boyle fake konular acarak.....yani onceki msjlariniz konulariniz gorulmuyo mu saniyorsunuz pesssssss...
Akil yoksunusunuz resmen.bu cinligini baska seylere harca belki vatana bi faydan dokunur.gerci bu matematikle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…