Ben yapmak zorunda miyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nil17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yani ben kızınız için gerçekten çok üzülüyorum ve bunları yaşamaması için bir an önce aksiyonlar almak gerekiyor. 4 yaşında hatırlamaz diyorsunuzdur belki ama o yaşta bazı travmatik şeyler yaşadım ve harfiyen hatırlıyorum, hayatımın içine sçtı bir çoğu. Siz öyle kredi kartıyla anlaşılmayacak kadar ne çekebilirsiniz ki bir aylık kirayı toplamanız kaç ayı bulur..

Birkac kisiden babamla konusmalarini rica edicem belki ikna ederseler en azindan bir sure kira derdim olmaz cokta umut bağlamak istemiyorum son sozleri hala aklimda

Daha evlenmeden sizin sorumluluğunuzda olmayan şeyleri yapmaya başlarsanız böyle olur işte, sizin göreviniz gibi olmuş artık..

Birkac kisiden babamla konusmalarini rica edicem belki ikna ederseler en azindan bir sure kira derdim olmaz cokta umut bağlamak istemiyorum son sozleri hala aklimda
Son sözleri ne?

Bu evden gidin ben hayatima bakicam cocugu da babasina ver gitsin ben ömür boyu sizinle yasamak zorunda mıyım gibi gibi
Maalesef herkes baba olamıyor işte sizin yaşadığınızı şuan kızınız yaşıyor 4 yaşında daha bu yaşta travma olarak kalmasına izin vermeyin biran önce uzak durun Ailenizde pek sağlıklı insanlar değil her iki tarafta çocuğunuz için sorun.

Hiçbir İyilik yoktur ki cezasız kalmasın iyiliklerin üzerine vazife gibi yapışmış yapma bırak esin yıkasın yıkamıyorum de geç

Hayir degil bizim ikimizinde ikinci evliligi esimin kizi 8 yasindaki benim kizim 4 yasinda
Sizin kizinizin babasi nerde. Bu adam sizin kiziniza kotuluk yapmayacagi ne malum.tek basina birakmayin Allah korusun hersey olabilirm bide nasil para biriktiriuorsunuz veriyormu para. Yerinizde olsam ankara abisi derneginden yardim isterdim. Bu tarz dernekler senelik kira odeyip is imkani bulup adresinizi gizli tutuyor ve ev yeni esyalar duzenleniyor. Dusunun derim. Herseyden gectim o kiziniza cok uzuldum. Ayni yaslarda yegenim var. Gozunden bir damla yas aksa annesini bile bogasim geliyor oyle masumlar.

Esinizde kız
Babaniz evlenmek istiyorum demis ya evlendi mi? Baska kardeşleriniz var mi?

Bu evden gidin ben hayatima bakicam cocugu da babasina ver gitsin ben ömür boyu sizinle yasamak zorunda mıyım gibi gibi
Sizin bi mesleğiniz var mı? Daha önce çalışıyormuşsunuz, devlet kurumu şansınız var mı? Ne yapın ne edin boşayın bu adamı. Kızınıza söyledikleri inanılmaz,kabul edilemez. Para biriktirmeye devam edin. Onun kızınada bakın, biraz huyuna gidin köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyin. Kızınıza asla kötü davranmasına izin vermeyin ayrılmayın yanlarından.
4 yaşındaymış artık devlet okulları alır, mesela yarı devlet yarı özel gibi tam gün okullar var. Bizim burda ayda 5-8bin tl devlet okulları var tam gün bu tarz okullar vardır.

Kardes degiller ikimizin ikinci evliligi cocuklar baskalarindan kizda en basta bizimle kalmiyordu babaannesinde kaliyordu oyle de devam edecekti esim oyle demisti sonradan fikir degistirdi
Bu lafa güvenmeniz en büyük hatanız. Evlenmeden önce sizi geçiştirmek için söylediği belli. Kaldı ki babaanne ölebilirdi ya da basitçe bakmak istemeyebilirdi. Bu çocuğun asıl sorumluluğu ebeveynlerinde. O sizin çocuğunuzla yaşarken kendi çocuğunu da eve getirmek istemesi çok doğal ve adil.

Eşinizle başka sorunlarınız var mı bilmiyorum ama çocuklar kan bağı olmasa da kardeş sayılırlar. Aynı evde olunca ve çalışmayınca çocuğun sorumluluğunun size kalması da iki kardeş arasında anlaşmazlık çıkması da çok doğal. Boş yere çocuğa bilinmeyin.

Son düzenleme:
Bu çocuğun velayeti babada mı şimdi?evlenmeden bakarım diye mi konuşup anlaştınız? Çocuğun annesi var babası var siz neden yıkıyorsunuz?hadi kız çocuğu babası yıkamasın ama annesi ,babaannesi?

Galiba koca şöyle düşünüyor,ben onun ilk evliliğinden çocukla yaşamayı kabul ediyorsam o da benimkini kabul etmeli..Tamam ama kadın senin çocuğuna bakmak zorunda değil,bakıyorsa da eşini el üstünde tutacaksın üzmeyeceksin..Bu durumdan mutsuzsanız başka bir yol çizin kendinize,evladınızla ayrı eve çıkıp huzurla yaşayın..inşallah bunu yapacak maddi gücünüz vardır.

8 yaşında anne ve babası ayrı bir çocuktan nasıl bir psikoloji bekliyorsunuz anlayamadım. Kötü davranmasının sebebi belli değil mi? Anne ve babası ayrı ve aynı evin içinde babası ve annesi Yanyana olan bir çocuk var bu bence hırçınlaşması için yeterli bir sebep.
Zamanında yıkamasaydınız şimdi ne değişti karşınızda ki 8 yaşında ki çocuk siz kaç yaşındasınız? Zamanında nefsinize ağır gelmeyen şeyler evliliğin yüküyle beraber ağır gelmeye başlamış ancak sizi yıpratan şey 8 yaşında ki çocuk değil evliliğiniz, eski konularınızı bilmiyorum.

Üzerinize vazife olmayana işleri yaparsanız vazife olarak yapışırlar.

cocuk buradan gittigi ic camasiri corapla geri geliyor yinede annesine toz kondurmuyor
bu öylesine normal ki. Kendi kızınızı düşünün, ileride allah göstermesin bir durum olsa yavrunuz yine size düşkün olur. Ana aynı ana. Kimi çocuk şanssız oluyor işte öyle banyo yaptırmayan, ilgilenmeyen ailelere düşüyor. Bunu üzerinize alınmayın ve bu nedenle çocuğa bilenmeyin diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…