- 27 Temmuz 2020
- 1.412
- 1.264
- 63
- 34
Çok haklısın , bana haberim yoktu dediğinde olsun ya 2 dk da hazırlarız sen bana ne yapcağımı söyle abla dedim ,yapcak bişey yok dünden kalanları yiceksiniz dedi o kadar kötü oldum ki ben dünden kalanları yerim benim için hiç sorun değil ama bunu söylemek var söylemek var yani zoruma giden bu olmuştu ve dediğin gibi iki eş ya biz geç kalktık uyanamadık ikimizde girdik mutfağa pozisyonunda olsaydı bizde sevgilimle girerdik yine iyi bir ortam olurdu ama sanki beni sokaktan eve getirip de zorla karnımı doyuruyomuş gibi davranması zoruma gitmiştiBunu da okuyunca aklıma gelen, keşke misafir geldiğinde kahvaltı hazırlamak yemek yapmak kadına yıkılmasa da, karı koca beraber hallediverseler şu misafir ağırlama olayını. Bu görevi sadece erkekler kadınlara değil kadınlar da kendilerine veriyor. Kahvaltı hazır olmayınca kadın kendini suçlu görüyor ve yalnızca kendi yetiştirmek zorunda gibi davranıyor, asla bu psikolojiden çıkamıyoruz.
İkisi ağırlasa idi böyle durumlar ortaya çıkmazdı o zaman, kimse kimseye de böyle sebeplerden ötürü kızmazdı.
İnşallah erkek eve bakmak para getirmek zorunda, kadın ev işi yapmak zorunda zihniyeti değişir de görevler istek ve adalet ile paylaşılır evlerde.
Allah’ım amin.