- 3 Eylül 2012
- 21.881
- 57.682
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Sadece bu yıl bir kez denedim,inan o içimdeki huzursuzluğu anlatamam, yani bir kereliğine, kendi rahatım için hayır demek, beni o kadar çok yordu ki!bu ne biçim çelişki! hep özveri ama, biraz bencil olsam dediğimde, o huzursuzluk tadını bile çıkarmama fırsat vermedi!Acaba bizde özverili olarak mı,bencil olmuş oluyoruz onu düşündüm şimdi,yani hep evet desek,öncelik hep başkaları olsa, bize haz veriyor ya!bu da bir çeşit bencillik mi?iyice çıkmaza girdim!
Benzerini cok yasamissindir eminim
Ama soyle diyeyim evde ailede iste hep kendimi en sona koydum sonra birine isim dustu mu (ki tum sinirlari zorlarim tek basina isin icinden cikamazsam anca o zaman utana sıkıla baskasinin kapisini calarim) ama sonuc olarak cogu zaman elim bos donerim
Karsilik bekleyerek yapmiyoruz sma keske yaptiklarimiza karsilik bi samimiyet alabilsek
Cok sevdigim bi abi vardi ama oyle severdim kibdirf onun biraz sevgisini kazanabilmek icin tum anyaryasini onun istemesine dahi firsat vermeden yapardim ama bigun baska bi is arkadasiyla gordum ona oyle samimi sicakti ki (o kiside sımarık ukalanin biri) icime birset oturdu sanki bazenkendimizi feda etsek dahi karsidakinin gozunde hic onemi olmaya biliyor
Annenin hatrı ama üzülen sensin .Annen baban eşin her kim ise HAYIR diyeceksin.Birazda onlar seni düşünsün.Beni üzen insanlara karşı ben de daha gaddarım.
Ama mesela bir kişiyi değil bir çok kişiyi etkileyecek bir karar alıyorum.
İşin içinde diyelim ki benim melek annem de var. ( Bu kişi beni hiçç üzmemiş çok iyi herhangi biri olabilir.)
O tek melek, diğerlerini bile kurtarıyor.
Onun hatrı benim için kendimden de öte oluyor işte..
Sadece bu yıl bir kez denedim,inan o içimdeki huzursuzluğu anlatamam, yani bir kereliğine, kendi rahatım için hayır demek, beni o kadar çok yordu ki!bu ne biçim çelişki! hep özveri ama, biraz bencil olsam dediğimde, o huzursuzluk tadını bile çıkarmama fırsat vermedi!Acaba bizde özverili olarak mı,bencil olmuş oluyoruz onu düşündüm şimdi,yani hep evet desek,öncelik hep başkaları olsa, bize haz veriyor ya!bu da bir çeşit bencillik mi?iyice çıkmaza girdim!
Ne kadar çokmuşuz:)Aynen ben de öyle ola ki inadına küçük bir bencillik de ben edeyim lan diyeyim, iç huzursuzluğum
onun bile tadını çıkarmaya müsaade etmez
Bence normal değiliz, bu da bir çeşit hastalık olabilir tedavisi var mı bilmiyorum.
Sanki beni anlatıyorsunuz arkadaşlar valla.
Hepimiz için çok üzüldüm şuan
Annenin hatrı ama üzülen sensin .Annen baban eşin her kim ise HAYIR diyeceksin.Birazda onlar seni düşünsün.
Olmayinca olmuyo iste arkadasimAynen ben de öyle ola ki inadına küçük bir bencillik de ben edeyim lan diyeyim, iç huzursuzluğum
onun bile tadını çıkarmaya müsaade etmez
Bence normal değiliz, bu da bir çeşit hastalık olabilir tedavisi var mı bilmiyorum.
Sanki beni anlatıyorsunuz arkadaşlar valla.
Hepimiz için çok üzüldüm şuan
Bencil olmayan insan bir yerden sonra en bencil insan oluyor, hayatta her seyi dengeli yasamak lazim.
Once kendini dusuneceksin. Sonra yanindakileri. Kendini dusunmeden yanindakileri dusunuyorsan eninde sonunda mutsuz olursun. Kendini dusundugun halde yanindakileri hic dusunmuyorsan da herkesi mutsuz edersin sonra yine yalniz birakilip mutsuz olursun.
O yuzden once kendini dusuneceksin ama yanindakileri de unutmayacaksin.
Ucakta bile oksijen maskenizi once kendinize sonra cocugunuza takin diye anons yapilir. Cunku sen olursen cocuguna yardimin dokunmaz zaten.
Once sen, sonra baskalari.
Hep ben ben ben ben yine ben. Demedigin surece ileride pisman olacak bir seyin olmaz.
Ama bu fedakarliklardan darbe yiye yiye bekledigin vefayi gormeye gormeye tamamen bencil bir ihtiyar olabilirsin.
Simdiden dengeyi bul.
Olmayinca olmuyo iste arkadasim
Aslinda ne kadar dogruluk payi var bilmiyorumda bence idin icinde biraz sevgiveksikligi sorunsali oldugunu dusunuyorum
Ornek misal hic sevildigimi hissettirenim olmadi bende var olabilmek adina orda oldugumu gosterebilmek icin sevilmek icin hep kendimden feragat ettim sonunda kendi omrumden harcadigimi farkettim
Ne kadar çokmuşuz:)
Sevgi eksikliği mi hmm olabilir belki..
Ben de hep her ortamın en uyumlusu olmayı kendime görev bilirim.
Beni sevsinler diye yaptığımı sanmıyorum aslında, beni sevmeyen de sevmez yani o çok umrumda değil.
Sanırım ben kendimi uyumlu biri olarak seviyorum. Bu yüzden bırakamıyorum bunu.
Sivri, ters, huysuz, kendim kendim diye gezen tiplere ayar olurum, görüşmek bile istemem.
İşte bundan aşamıyorsun bu durumu.İnsan kendi için yaptığı bir şeyden pişmanlık duyabilir mi?
Ben duyabilirim gerçekten..
Kendim için bir karar almadan evvel çevremdeki herkese etkisini düşünmek çok yorucu.
Hatta yıllar sonra olmamış senaryoları yazarak sonuçlarına kadar hesap ediyorum.
Oldu da bu oldu o zaman ne olur, ne hissederim?
Bunun sorumluluğunu alabilir miyim?
İçim cız eder mi diye...
Çile bülbülüm çile yaaa
Ne yalan soyleyeyim sevilmeyi hatta cok sevilmeyi istemisimdir hep bende fikirlerimiz (derkende degerkerime saygisizlik vs)zıtlasmadigi surececherkesle uyumlu bir yanim var
Herkeske uyusurum kimseylevters dusmemeye gayret gosteririm ama iste sevdigim kisilerctarafindada sevilme istegini icinden cikaramiyorum sevmesse sevmesin diyorumda sadece sozde kaliyor karsi taraftan deger girmedigimi hissettikce kalbim aciyir sanki
Cok defa fedakarliklarinin nedenini belkide (belki burdada bencillik yatiyordur ama) sevildigim insanlar tarafindan sevilip deger gormek icin yapmisimdir belki asil nedeni budur
İşte bundan aşamıyorsun bu durumu.
Kendi hakkını almanın hakkın olduğunu düşünmüyorsun ki nomu. Bu benim hakkım diyeceksin
Benzerini cok yasamissindir eminim
onun biraz sevgisini kazanabilmek icin tum anyaryasini onun istemesine dahi firsat vermeden yapardim ama bigun baska bi is arkadasiyla gordum ona oyle samimi sicakti ki (o kiside sımarık ukalanin biri) icime birset oturdu sanki bazenkendimizi feda etsek dahi karsidakinin gozunde hic onemi olmaya biliyor
Ve bu asla bencillik değil. Biz sınırlara saygısı olmayan bir toplumuz.Sakın böyle kalma.Anında değiş.
Yaşlanınca ben senin için şunu bunu yapmıştım,kendimden vazgeçmiştim diyenleri düşün.Ne kadar çirkin ve itici değil mi.
Sen de onlardan olmamak için ufak ufak başla.Başkasına uymayan -ama can da yakmayan-bir hobini ya da istediğin bir şeyi yap.Sonra gelişir.
Eskiden senin gibiydim.Kıymetsizdim,Şimdi istediğim şeyleri kimseyi incitmeden yapıyorum onlara uymasa da.
Yemin ediyorum daha kıymetliyim ve en önemlisi huzurluyum.
Benim huzursuzluğumla kimse huzurlu olamaz,olmamalı.
Karakterin var,istediklerin var,hayallerin var.Sen varsın.Onlar bireyse ,insansa sen de öylesin.
ben şimdiden demeye başladım geç farkettim yaptıklarımın yanlış olduğunuDaha ne kadar gidecekse benden
Annemden almışım ben bu geni yaa off keşke babamdan alsaydım bir şeyler
60 yaşına geldiğimde hayatım başkaları yüzünden mantar oldu diyeceğim biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?