Bende açtım konumu inancım sağlam :)

Mrrhaba
Kolay gelsin:)
Uyguladiginiz yogurt kuru nedir nasildir acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrrhaba
Kolay gelsin:)
Uyguladiginiz yogurt kuru nedir nasildir acaba?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Her yemek öncesi yani 3 öğünden yarım saat önce
1 kase yoğurda 1 er çay kaşığı zencefil zerdeçal tarçın konup karıştırıp yenecek
Geç gördüm kusura bakmayın

Dün dayım gelmişti bize
Görünce direk 'ooo tombik yeğenim' dedi
Bugün teyzemle otururken ya boşver yüzün zayıf bari dedi

Annem bildiğin hırs yaptı yemiyo içmiyo kilo vermek için tabi bileziği kaptırmamak için :)
Ben çok hareketsizim ya anca karnımı çekiyom sırtımı kasıyom

Hızlı kilo vermemle ünlüydüm ne oldu bana

Off takmayacağım ya bu artık benim yeme tarzım işte
Ekmek yok sabahları bazen
Akşam yemeği sonrası meyve dışında bişey yemek yok
Bunlar artık sıradan oldu benim için diyet diye görmüyorum o yüzden:) aferim ya bana bu konuda

Öf kendime dün çok fena yemek yedim diğer katıldığım torpiklere yazamadım
Dün bildiğin padişah lokumunu fındık fıstık kuruyemişi 2 tane probisi böreği bol yağlı yaprak sarmasını gözümü kırpmadan 10 dakikada yedim

Bu sbah yarım gözlemeyi tıktım peynir domatesle
Şimdi su içiyorum ciğerim yanmış:)))

Şimdi dedemle dün akşam oturup biraz konuştuk
Dediki bana insan evinde ama özellikle dışarıda yediğine daha dikkat etmeli önüne her geleni yememeli

Dedem 82 yaşında ve akşamları ekmek asla yemez sabah yer sadece o da çok az
Akşam yemeği sonrası belki bir elma yer yatar

Sabahtan 4 e kadar yediklerim çok kötü şeyler resmen kilo almaya çalışanlar gibi yedim
Çeyrek bazlama köfte domates yumurta kızarmış

4-5 lokum
Yer fıstığı
Ceviz üzüm leblebi karışımı

Hazır barbunya pilaki bi kutu bi kâseye denk geldi

Ve 4 den beri bişi yemedim ama çok acıktım diyemem annem pilav yaptı içim gitti ama yemedim cezalıyım

Hersheymi seni takip ediyorum zamanla olacak inş.kilolar gidecek yavaş yavaş.sık olmamak kaydıyla ara ara bu şekilde kaçamaklar olur yalnız su tüketmeyi unutma olurmu özelliklede ılık su...

Hersheymi seni takip ediyorum zamanla olacak inş.kilolar gidecek yavaş yavaş.sık olmamak kaydıyla ara ara bu şekilde kaçamaklar olur yalnız su tüketmeyi unutma olurmu özelliklede ılık su...

Takip için teşekkürler yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Ilık değil ama oda sıcaklığında içiyorum bu ara akşam yemeğini atlıyorum açıkcası artık 1-2 kilo vereyim diye ve akşam yemeği vakti su içiyorum yatan kadar ve sanırım kg verirsem lavaboya git gellerimden veririm 😄😄

Fıtığımın ağrısından sabah 4:30dan beri uyanmışım Allah'ım şifa ver yarabbimmm

Dün dışarı çıktım bir cesaret ama çok kötüydü Kızılay'ın ortasında yere çömelip durdum bacak ağrımdan

Sabah
Meyveli yoğurt

Öğlen
Yeşilçay

Saat 3-4 gibi 3 dilim tava böreği en yağsızından domates peynir zeytin
Şekersiz çay

Sonra yatana kadar 2.5-3 Lt su

Sabah domates meyveli yoğurt

Öğlen ikindi gibi
2 dilim çavdar ekmeği
Haşlanmış yumurta
Domates
Biber salçası

Yatana kadar belki yoğurtla kabak yerim bir tabak

Yatana kadar durmadan su içiyorum 2 gündür bügünde öyle yapıcam

Buarada forumda görmüştüm akşam menekşe biberiye portakal yağını karıştırıp sürdüm işe yaradı bence öyle yada böyle :)

Annem dün oruçtu 63.2 yi gördü
Bende 76.7yi gördüm bu sabah...
Bakalım iddiamız devam ediyor ve iddiamızda 75.9 da olsa sorun yok
Yada annem 62.9da olsa kabul edeceğiz:)
Annem 1 Temmuz'a kadar en az 3 gün kala hiç bir şey yemez diye düşünüyorum çok azimli ve hırslıdır:))
Bende bakalım haftada ortalama 400-600gram veriyorum inşallah bırak 75i 74ü görürüm :) çok iddialı sanırım:) olsun inansam olur ama bu ara seyahat var genelde gezmelerde kilo alıorum

Kıyafetlerimle ve yemek yiyip tartıldığım halde 77,4 leri gördüm demek ki 76.7den daha aşağıdayım diye düşünüyorum
Yalnız bugün göbekten 2 cm incelmişim belimin en ince kısmı ise 85di 86 olmuş
Biberiye yağını bugün sürmeden yatıp sabah bakıcam anlık mı incelme?

Yiyorum ama baya az yiyorum eskisine nazaran ama kilom durdu annem iddiayı kazanacak sanırım

Ayrıca okulda herkes çok zayıflamışsın dedi 4-5 kg verdim dedim altın bitmiş üstün kalmış dediler de benim zaten üstüm var hep

Yarın arkadaşımın nişanı var ve sanırım kıyafetime giremeyeceğim

Şimdi akşam yemeği yedim bir uyku bastırdı ki anlatamam insülin direnci mi bu nedir ya

Yine biberiye yağımı sürdüm şuan kollarıma karnıma ve iç bacağa
En son 103 hatta 102 falandı göbek çevrem birazdan çıkarıcam streci çünkü sıcak ve kaşıntı yaptı duş sonrası sürdüm

Biberiye yağı menekşe ve portakal kattığım için iyi bir dezenfektan oluyor bence:) şuan inceltmiyor artık ama olsun

Buarada Perşembe akşamı nişandaydım aman Allah'ım o nasıl bişeydi elmaslar pırlantalar altınlaaar psikolojim bozuldu bedavaya gitmişim diye :)

Okulda herkes çok zayıflamışsın dedi geçen sene aynı zamanlarda aldığım elbise çok daha güzel durdu şuan 2-3 kg daha fazla olmama rağmen :) hatta fotomu paylaştım 70-79 aralığında :)

Eylül de inş iyileşmiş bir şekilde ve herkesin yeter artık zayıflama diyeceği kadar zayıflamış şekilde gelirim okula amin :)

Elbiseme giremeyeceğim demişim ya o elbise nasıl güzel durdu anlatamam eskisinden daha güzel durdu şükür:)

Regl bitsin artık ya 3. Günüm daha 3 gün daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…