Bende evlenmek istiyorum ama biz bunları konuşamıyoruz... ;( offf

1.5 yıl hiçde kısa bir süre değil .. seni sanıyor musun insanlar yıllarca çıkıp evleniyor .tabi öylede var ama genelde kısa sürede evleniyor gerkes ... benim çevremde hep öyle oldu ..4-5 ayda evlenenler var hemde çok var .. o yüzden bence ciddiyse bir adım atmalı artık yoksa sen bekle bekle nereye kadar ..26 yaşındasın yaşın çok küçük değil . bence oyalanma olmuyorsa bırak gitsin ... bir erkek için 26 yaş evet erken bir yaş evlenmek içn ama bayan için erken değil normal bir yaş ....

ya Arkadaşlar, evlilik denilen şey basit değil. 1,5 yıl uzun bir zamanda değil ayrıca. insanlar kaç yıl evlide huylarını yeni yeni tanıyorlar.
Evet yaşın 26 olabilir, fakat bana göre sevgilin gayet mantıklı düşünüyor. Zaten evliliğe giden bir yolda sizin ilişkiniz, zaten başında bahsetti, şimdi hiç çıt yok diyorsun ya.
Zaten evliliğe giden yol olmazsa, senin böylesi ilişki istemediğini biliyordur.
Diper arkadaşlarında dediği gibi, istemeseydi ailesiyle tanıştırmazdı. Birgün ailene tanışmaya geleceğim dediyse, o tek gelsin ki, daha sonra ailesiyle geldiği vakit biraz daha rahat olur.
Az da olsa ailesine sizden biraz bahsedebilir. Bence böyle daha iyi. Önce kendisi ailesine sizleri anlatsın, ailesini bu konuyla ilgili biraz yumuşatsın hazırlasın anladınmı?
sen kendini boşuna yiyip bitiriyorsun.
Tabi ciddi düşünmek zorundasın, onu sıkmayacak şekil, seninle konuşmam gerek yüz yüze dersin, kafe ye götürürsün onu ve konuya yavaş yavaş girersin.
örn. Hayatım, biliyorsun ki çok şükür ilişkimiz istediğimiz şekil yürüyor. Ciddi bir ilişkiye başladık ve bu inşallah böyle güzel devam eder.
Birbirimiz 1,5 senedir tanıyoruz ve tanımaya da devam ediyoruz. Fakat bende her genç kız gibi düğünümü hayal eder oldum, seni damatlıkla hayal eder oldum.
Ben seninle mutluyum ve ilişkimizi herkesle paylaşmak, sana ait olduğumu duyurmak istiyorum, senin soy adını taşımayı çok istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!

Bunlar dersen, zaten onu kendinden alırsın anladınmı? Hiç dert etme.. sakın bunun için tartışıp küsme. yüz eğme. bir erkek hatada yapsa, eşinin asık suratlı olmasını istemez. buna sinirlenirler. o yüzden tebessüm et, heycanlandığını hissetsin arkadaşım. Öbür türlü evlilikten korkup kaçabilir.
Aileside seni benimsemiş, fakat sen yinede fazla yüz göz olma ailesine karşı. Şimdiden de bence ailesine anne veya baba deme, yoksa dünden rağzı diye düşünebilirler.
Şöyle düşün, senin gibi birini buldukları için onlar şanslı hissetmeleri gerekmektedir kendilerini. Bunu sakın unutma!!'!

30 yl birlikte yaşayıp birbirini tanımayan insanlarda var .. uzun süreli ilişkilerin sonucu belli zaten .... o yüzden bence kimseyi beklemeyin ...benden tavsiye ...

para para para diyorum. sevgi tek başına yeterli olmuyor işte. :)
5 sene sonra ayrılmak daha bir koyar insana tabii. o yüzden evliliği geciktirmesinin sebebinin gerçekten maddiyat olduğuna eminsen bekle derim. yoksa yeni bir yol çiz. bu işler böyledir çünkü.

evet haklısınız yorum yapan diger kk üyelerinede çok teşekkür ederim.
ailemle tanışmaya gelsin bakalım ne gelişmeler olacak sonra biraz daha beklicem ama yine adım atmazsa konuşacağım tatlı bir dille...çookk zor geliyor ama ;( geleceğimi bilmek istiyorm..
yok anne demem zaten nişan olmadan gerek yok böyle birşeye,arada giderim evet ama sevgilim zorla götürür,çekinirim ben bi defa çekinme sen bu evin gelini değilmisin dedi hayır değilim dedim bişey demedi değilim amaaaaa..

ahh canım ya benim 3,5 yıllık ilişkimde başından beri evlilik diyoruz ama maddiyata ve ailelerin duruma bakıyor daha çok evleneyim desem en az 1 senem daha var isteyincede ha diye olmuyor yani
o yüzden acele etme zamana bırak sorma etme bakalım teklif edeceği varsa zaten eder ..

sizde haklisiniz doğru söze ne denir

niye acele ediyorsun anlamadım millet evleniyor diye sen de mi evlenmek zorundasın ayrıca 26 yaş genç bir yaş 1,5 sene az bir süre erkek arkadaşının yerinde olsam ben seni evlilik meraklısı zannederdim üzgünüm

Canım 1,5 yılda olsa 5 yılda olsa zaten tanıyamazsın evlenince yüzleri çıkar ortaya.. sadece sorun evlilik konusu. bnm nişanlımda böleydi:) önceleri konusunu açmadı daha sonra 2012ydi birden hoop 2013 oldu durumları yokmuş ağladım üzüldüm felan neyse dedim aman erken zaten:) sonra tanışma olayları söz olayları nezaman olucak ailemde biliyor artık haftasonları zor çıkıyorum dışarı dedim:) önceleri pek bişi demedi. bikaç hafta dışarı çıkmadım ben ciddiyeti anlasın diye ailemi rahat bilmesin diye. sonra ailemle geliyoruz tanışmaya dedi :) ölece tanştık ettik sonra biz gittik şuan nişanlıyız. yani bunları sorun etme üüzldüğünle kalıyorsun:) bende hep kendim dedm herşeyi hatta teklf bile etme gereği duymadı zaten bunun kararını verdik diye:)))) benm zorumla etti bir gül bir kolye alıp :) ama kolyeye felanda şasrdım yani :) düşünmez sanıyordum:)
hakkında hayırlısı olsun

bilmiyorum ama bizim ailede olsun sülalemizde olsun bana evlilige geç kaldın muamelesi yapıyorlar ablamlarda 22,23 yaşlarında evlendiler hadi onlarıda geçtim ben daha erken evlenmek isterdmm genç gelin olmak genç anne olmak isterdim bilmiyorum ama öyle isterdim nasip olmadı kısmett

arkadaşın yaşıda uygun gayet yani erken degil genel ailelerde bu böledirrr

evet bende genç yaşımda aile olmak isterdimm pamukkiz senin yaşın kaç?

güzel taktikmişş
inş bende görürüm o günleri aminnnn
sizin yaşınız kaç yeni mi nişanlandiniz
dün buluştuk bende aileme söylemedim senle buluşuyorm diye dedimm arkadaşla görüşcez anneme dedim akşamda babam beni sormuş ayla o yoksa o çocuklamı buluşmaya gitti dedi dedim gerçektende demiş :) bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…