- Konu Sahibi aylaaysima
-
Seni sağdan soldan soran yok mu
Senden önce başkaları istemeye gelecekler bu gidişle , de
ya Arkadaşlar, evlilik denilen şey basit değil. 1,5 yıl uzun bir zamanda değil ayrıca. insanlar kaç yıl evlide huylarını yeni yeni tanıyorlar.
Evet yaşın 26 olabilir, fakat bana göre sevgilin gayet mantıklı düşünüyor. Zaten evliliğe giden bir yolda sizin ilişkiniz, zaten başında bahsetti, şimdi hiç çıt yok diyorsun ya.
Zaten evliliğe giden yol olmazsa, senin böylesi ilişki istemediğini biliyordur.
Diper arkadaşlarında dediği gibi, istemeseydi ailesiyle tanıştırmazdı. Birgün ailene tanışmaya geleceğim dediyse, o tek gelsin ki, daha sonra ailesiyle geldiği vakit biraz daha rahat olur.
Az da olsa ailesine sizden biraz bahsedebilir. Bence böyle daha iyi. Önce kendisi ailesine sizleri anlatsın, ailesini bu konuyla ilgili biraz yumuşatsın hazırlasın anladınmı?
sen kendini boşuna yiyip bitiriyorsun.
Tabi ciddi düşünmek zorundasın, onu sıkmayacak şekil, seninle konuşmam gerek yüz yüze dersin, kafe ye götürürsün onu ve konuya yavaş yavaş girersin.
örn. Hayatım, biliyorsun ki çok şükür ilişkimiz istediğimiz şekil yürüyor. Ciddi bir ilişkiye başladık ve bu inşallah böyle güzel devam eder.
Birbirimiz 1,5 senedir tanıyoruz ve tanımaya da devam ediyoruz. Fakat bende her genç kız gibi düğünümü hayal eder oldum, seni damatlıkla hayal eder oldum.
Ben seninle mutluyum ve ilişkimizi herkesle paylaşmak, sana ait olduğumu duyurmak istiyorum, senin soy adını taşımayı çok istiyorum!!!!!!!!!!!!!!!!
Bunlar dersen, zaten onu kendinden alırsın anladınmı? Hiç dert etme.. sakın bunun için tartışıp küsme. yüz eğme. bir erkek hatada yapsa, eşinin asık suratlı olmasını istemez. buna sinirlenirler. o yüzden tebessüm et, heycanlandığını hissetsin arkadaşım. Öbür türlü evlilikten korkup kaçabilir.
Aileside seni benimsemiş, fakat sen yinede fazla yüz göz olma ailesine karşı. Şimdiden de bence ailesine anne veya baba deme, yoksa dünden rağzı diye düşünebilirler.
Şöyle düşün, senin gibi birini buldukları için onlar şanslı hissetmeleri gerekmektedir kendilerini. Bunu sakın unutma!!'!
ahh canım ya benim 3,5 yıllık ilişkimde başından beri evlilik diyoruz ama maddiyata ve ailelerin duruma bakıyor daha çok evleneyim desem en az 1 senem daha var isteyincede ha diye olmuyor yani
o yüzden acele etme zamana bırak sorma etme bakalım teklif edeceği varsa zaten eder ..
Selamlar ben yeni üyeyim sizlerle kaynaşmak akıl danışmak istedim ben 26 yaşında genç kızım 1,5 yıllık ciddi bi ilişkim var sevgilimle aynı yaştayız seviyorum seviliyorum sorunsuz güzel bi ilişki diyebilirim çok şükür ilgilenir değer verir surekli arar sorar özel günleri unutmaz istedigim ihtiyacım ne varsa ablalarıma filan sorar öğrenir hepsini alır kırmaz beni üzmez,aileler biliyor annemlerede bi kaç ay önce öğrendiler iyi güzel herşey ancak evlilikle ilgili hiç konuşmaz sadece evlilik laflarını beni tavlarken söylerdi seninle evlenicem ben seni bulana kadar hiç kimseyle ciddi olmadım evlenicem demedim derdi,yani işi var yaşımız da küçük değil ben dayanamadım 1 yıl evlilik konusu olmadı bundan 3 ay önce dedim hiç konuşmuyorz ne zaman evlenicez dedim ilk zamanlar 2 sene sonra derdi 2013 yazına geliyor..bu dedi 2013 yaz nişanlanırız seneyede evleniriz benim kafam attı baya trip attım ayrılmayı bile düşündüm o zaman gönlümü aldı maddi acıdan daha güzel olur herşey ondan öle dedim dedi iyi o zaman yaza yaparız dedi öyle bişey varki onda en istemediğim şeyi bile hiç kırmadan seve seve yaparım yani o huyuna hayranım zaten neyse 3 ay gecti evliligin ee sinden bahsetmez güya son koruşmaya göre düğün bu yaz ne nişan lafı var ne söz,onun o 3 ay önceki lafından sonra artık bende düğün 2014 olsun istiyorm cünkü öle yada böle istemedi başta bu yaz benim israrımla tamam dedi içime sinmedi istemiyorm yani bu yaz ama bundan haberi bile yokk beni evlilik delisi sanmasını istemiyorum oluruna bıraktım hiç konuyu açmıyorum artık bende ama içim içimi yiyiyooo,arkadaşlarım nişan ne zaman düğün ne zaman verebilecek cevabım bende bilmiyorumki içime atıyorum napcamıda bilmiyorm bazen bırak diyo şeytan ama çoook seviyorm hayat onunla güzel mutluyum ama belirsizlikler içerisindeyimmmm ;( ailem yeni öğrendiya tanışmaya gelcem dedi kendin mi gelcen dedim evet dedi ;( bu da bi gelişme ama nolur ailesi ile gelse ama diyemiyorm bunları kız olarak çekiniyorm yani düşünmekten deli olacam artık napcammm ben yaaaa ;( he birde onun ailesi en başından beri biliyor severler beni arada giderim bi ara bizde gelicez der annesi sevgilim sen bu evin gelinisin çekinme der annesinede anne dememi ister ama icraatttttttt yok işte ;( millet evleniyorm nişanlanıyorum dedikçe ağlarım hepp evlenme teklifi aldım şöle böle anlatıldıkça içten içe ağlarım napayım dayanamıyorm tamam hemen evlenmesekte bi planımız olsa konuşsak paylassakkk ,söz yapsak yeterki bişeyler yapsakkkkk
niye acele ediyorsun anlamadım millet evleniyor diye sen de mi evlenmek zorundasın ayrıca 26 yaş genç bir yaş 1,5 sene az bir süre erkek arkadaşının yerinde olsam ben seni evlilik meraklısı zannederdim üzgünüm
bilmiyorum ama bizim ailede olsun sülalemizde olsun bana evlilige geç kaldın muamelesi yapıyorlar ablamlarda 22,23 yaşlarında evlendiler hadi onlarıda geçtim ben daha erken evlenmek isterdmm genç gelin olmak genç anne olmak isterdim bilmiyorum ama öyle isterdim nasip olmadı kısmett
bilmiyorum ama bizim ailede olsun sülalemizde olsun bana evlilige geç kaldın muamelesi yapıyorlar ablamlarda 22,23 yaşlarında evlendiler hadi onlarıda geçtim ben daha erken evlenmek isterdmm genç gelin olmak genç anne olmak isterdim bilmiyorum ama öyle isterdim nasip olmadı kısmett
Canım 1,5 yılda olsa 5 yılda olsa zaten tanıyamazsın evlenince yüzleri çıkar ortaya.. sadece sorun evlilik konusu. bnm nişanlımda böleydi:) önceleri konusunu açmadı daha sonra 2012ydi birden hoop 2013 oldu durumları yokmuş ağladım üzüldüm felan neyse dedim aman erken zaten:) sonra tanışma olayları söz olayları nezaman olucak ailemde biliyor artık haftasonları zor çıkıyorum dışarı dedim:) önceleri pek bişi demedi. bikaç hafta dışarı çıkmadım ben ciddiyeti anlasın diye ailemi rahat bilmesin diye. sonra ailemle geliyoruz tanışmaya dedi :) ölece tanştık ettik sonra biz gittik şuan nişanlıyız. yani bunları sorun etme üüzldüğünle kalıyorsun:) bende hep kendim dedm herşeyi hatta teklf bile etme gereği duymadı zaten bunun kararını verdik diye:)))) benm zorumla etti bir gül bir kolye alıp :) ama kolyeye felanda şasrdım yani :) düşünmez sanıyordum:)
hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?