Söylediklerine katılıyorum. Saygı, bizim insanımız için ne kadar uzak bi kavram. Bu ülkede çoğu toplumsal sıkıntının bu yüzden çıktığını düşünüyorum. Yani daha basite indirgediğimiz zaman ikili ilişkilerimzde bile saygı sorun haline geliyor.Hasnicktir oldukça güzel anlatmissin asla dağınık değil
Toplumsal değişmeler en az 50 yıl da olur .
Bugunden yarına değil zaten
Uzun vadede olacak.
Türkiyedeyiz biliyorum zor bir toplumuz inanin bunu değerlere karşı çıkmak için söylemiyorum
Turbanlilarin yıllarca okula girememesi de fasistlikti geri kafalilikti bu konuda da böyle düşünüyorum .
Psikoloji mezunuyum yurt dışında okudum tam karşılığı Türkiyedeki psikoloji bölümü değil
Egitimini aldığım halde ben bile henüz bilmiyorum yönelim mi tercih mi.
Orası beni ilgilendirmez
Kişi buysa benim dayatmam saçma olur
Beni yaralayan bu saygısız tutum
Çeşitli sebeplere o insanlar öyle
Benim sana saygı duymuyorum demeye hakkım yok
Sevmezsin, onaylamazsin yaşayan her canliya saygı duymak zorundasın.
Sen bunu toplum için tehdit görür buna siginirsin
Başkası dini tehdit görür ona siginir onu baskılar
Bu mu yani dusledigimiz düzen ?
Her yasak kendi isyancisini yaratır.
O arsizlasma dediginiz olay şu bakın bunu egitimime güvenerek söylüyorum
Türkçede dayak arsızı olma olayı var ya tam olarak o
Sürekli otekilestirilirseniz asagilanirsaniz kabuk gelistirirsiniz.
Bu her zümrede böyledir
Ben diyorum ki para için birileriyle birlikte olmak iğrenç
İnsan onuruna aykırı
Söz konusu kişiler insan
Onlardan iğrenç,lanetli diye bahsedemeyiz
Konu Sahibi ornegin erkek arkadaşıyla ilişki yasamis
Bu insanlara Allahin emrine karşı geliyor diyor
Toplumun geneli bu
Fuhuş olmasın, otekilestirmeyelim
Bülent Ersoy da örnek
Ama binde bir sanırım.
Hayat o kadar tozpembe değil
Mendil satarak gecinilecek kadar
Ya da neden 2 tercih hakları olsun ya mendil ya fuhuş
Bu mudur
Ben bunun kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum
Evet bu yarın duzelmez ama belki 50 60 yıl sonra
ama sitesinde isteğe göre aktif ya da pasif olabilirim diyor. Bu demektir ki penisi var ve aktif rolde olabiliyor ilişki sırasında. Bikini altında da saklamaya çalışsa da bir çıkıntı var.Merakımdan bende baktım..
Yüzü yakından görülmese bayan sanırım ben.
Çünkü göğüsleri bikininin alt kısmı falan normal bayan vücudu gibi duruyor yani operasyon geçirmiş sanırım
ama sitesinde isteğe göre aktif ya da pasif olabilirim diyor. Bu demektir ki penisi var ve aktif rolde olabiliyor ilişki sırasında. Bikini altında da saklamaya çalışsa da bir çıkıntı var.
Kadinla aldatilmaktan bir farki yok benim gozumde ikisi de igrenc, ikisinde de bana yalan soylemis olur, ikisinde de sahtekarlik yapmis olur, ikisinde de onurumu cignemis beni hice saymis olursizce trvestiyle aldatılmak çokmu normal geliyor size , garipsiniz valla
Zoruma gitmise mi benziyor? Kadinla aldatilmaktan bir farki yok ki ikisinde de ayni hakarete ugruyorsun esin seni aldatiyor seni hice sayiyor, ha erkekle girmis cinsel iliskiye ha kadinla girmis ha el ele tutusmus ask yasamis bunlarin hepsi ayni benim gozumde de siz gibi dusunenlere sasirdim, travesti diye hor gorulen insanlar da insan, onlarin ne sucu var? Kocalar tertemiz de bir tek travestiler mi kirli ve gunahkar?Senin niye bu kadar zoruna gitti ki !!!!
Her durumda sok olur insanAy, su asiri humanistlerden de gina geldi yani.
Neymis travesti yazmis hatta buyuk harfle yazmis.
Insan sok olur ya hu.
Elbette hemcinsinle aldatilmaktan daha buyuk bir soktan bahsediyoruz.
Cunku cinsel egiliminin farkli oldugunu hic dusunmedigin, guvendigin, zaman zaman sevistigin kisiden bahsediyoruz.
Kim bekler ki, kim umar ki boyle bir seyi?
Cinsel fasistlik falan kastırmaya gerek yok.
Şok olma hali, tam da boyle bir sey.
Her durumda sok olur insan
Erkek bu, elbette ki hepsi ayni degiller ama neler gorduk damacanayla yapan mi gormedik hayvanlara tecavuz edeni mi gormedik?travestiye neden sasirayim ki? Kadinla aldatan kadini bulamadigi yerde erkekle de aldatir bence bir farki yok erkekler icin. Eger fark olsaydi bunca erkek karisini aldatmazdi, yanindaki karisi da bir kadin neden ona yetmiyor da baska arayisa giriyor yani ayni haysiyetsizlik bana gore
Şimdi sitesine girdim okudum bende ona takılmıştım :)
Eşim görse o siteye girdiğimi ne düşünür kimbilir
Tabiki kimi kim kiminle nerden ilişkiye giriyor diye lanet Kategorileri oluşturur
Kimileri başka şey
Yeni moda değil ya
Yaklaşık 2 yıl önce örneğini yaşamıştım 2 yıl önce de işleyiş aynıydı
Aynen iste ben neticeye bakiyorum, sonucta ben aldatilmisim gerisinin bir onemi yok,adam kime isterse ona takilsin bana ne. Kendimi konu sahibinin yerine koyarak dusunmeye calistim elbette herkes ayni tepkiyi vermezdi o ayri konu, benjm icin onemli olan hice sayilmis olmak, gerisi teferruatNeticeye bakanlar icin hepsi birse de bazisi yontemine de takilabilir.
Bazisi icin siradisi diye bir sey yoktur, olur her sey insanlar icin'cidir, bazisina goreyse bazi seyler anormaldir.
Burada damacanayla hasbihal etseydi yani konu bu olsaydi ve buyuk harfle yazsaydi "damacanayi disliyorsun" muhabbeti olmazdi.
Ya da tavugu da dislamis olmazdi.
Elbette tavukla ya da damacanayla bir insanin kiyasini yapiyor degilim.
Sadece vurgu yapmis olurdu ki ona gore anormal oldugu icin olurdu bu da, onu anlatmaya calisiyorum.
Her seye aa, olabilir, saygi duyarim, denilemeyebilir.
alev mi bu adamın adı? ay ne alevi ya pelin diycektim haha :)
3 ay önce falan da böyle bi konu vardı aynı adam mı acaba?
her ikisi de tabiki. aldatilmis olmak kötü. farklı tercihleri olup 3 yıldır benimle olmasi daha da kötü.önemli olan aldatması mı yoksa farklı tercihleri olan biriyle aldatması mı? konu ne kadar sapmış..
orçun orçunalev mi bu adamın adı? ay ne alevi ya pelin diycektim haha :)
3 ay önce falan da böyle bi konu vardı aynı adam mı acaba?
ben de tam olarak bunları söylemek istiyorum ama insanlar beni başkalarını asagiliyor gibi sucluyorlar. kötü durumda olan benim ve kimse kendini benim yerime koymuyor. yok travesti de insanmis biz de hayvan demedik ama onların aslında gerçeğinde yaratilis anında bir erkek olduğu gerçeğini kimse kabullenmiyorSaçma sapan konuşmayın sizin başınıza gelse aaaaa olsun o da öyleymiş ne yapalım mı diyeceksiniz entel olalım derken farklı görünelim derken iyice suyunu çıkardınız bu işlerin travesti trans ya da her neyse sizin başınıza böyle birşey gelse aaaa nolacak canım olur böyle şeyler diye devam mı edeceksiniz kadınlık gururunuzda mı incinmeyecek acaba aykırı olacağım derken düştüğünüz şu hale bak.......
Adı bebeksi seraymış
Google yazınca bir sürü videosu websitesi falan çıkıyor:)
yani şunu kabullenmek niye bu kadar zor, aldatılmak tabiiki dünyanın en kötü duygusu. hele de bir erkekle, daha da kötüsü erkeğimsi bir varlıkla aldatılmış olmak (ki onlara asla kimse insan değildir demiyor,onlar da Allah'ın yarattığı kullar sonuçta) bin katı daha da kötü... bunun transın travestinin insan olup olmamasıyla ötekileştirilmesiyle alakası yok. niye alakaya bak çay demle oldu bu konu anlamıyorum.ben de tam olarak bunları söylemek istiyorum ama insanlar beni başkalarını asagiliyor gibi sucluyorlar. kötü durumda olan benim ve kimse kendini benim yerime koymuyor. yok travesti de insanmis biz de hayvan demedik ama onların aslında gerçeğinde yaratilis anında bir erkek olduğu gerçeğini kimse kabullenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?