Bende insan evladıyım

Söylediklerine katılıyorum. Saygı, bizim insanımız için ne kadar uzak bi kavram. Bu ülkede çoğu toplumsal sıkıntının bu yüzden çıktığını düşünüyorum. Yani daha basite indirgediğimiz zaman ikili ilişkilerimzde bile saygı sorun haline geliyor.

Seninle konuşmak güzeldi teşekkür ederim.

Merakımdan bende baktım..
Yüzü yakından görülmese bayan sanırım ben.
Çünkü göğüsleri bikininin alt kısmı falan normal bayan vücudu gibi duruyor yani operasyon geçirmiş sanırım

Merakımdan bende baktım..
Yüzü yakından görülmese bayan sanırım ben.
Çünkü göğüsleri bikininin alt kısmı falan normal bayan vücudu gibi duruyor yani operasyon geçirmiş sanırım
ama sitesinde isteğe göre aktif ya da pasif olabilirim diyor. Bu demektir ki penisi var ve aktif rolde olabiliyor ilişki sırasında. Bikini altında da saklamaya çalışsa da bir çıkıntı var.

ama sitesinde isteğe göre aktif ya da pasif olabilirim diyor. Bu demektir ki penisi var ve aktif rolde olabiliyor ilişki sırasında. Bikini altında da saklamaya çalışsa da bir çıkıntı var.

Şimdi sitesine girdim okudum bende ona takılmıştım :)
Eşim görse o siteye girdiğimi ne düşünür kimbilir

Senin niye bu kadar zoruna gitti ki !!!!
Zoruma gitmise mi benziyor? Kadinla aldatilmaktan bir farki yok ki ikisinde de ayni hakarete ugruyorsun esin seni aldatiyor seni hice sayiyor, ha erkekle girmis cinsel iliskiye ha kadinla girmis ha el ele tutusmus ask yasamis bunlarin hepsi ayni benim gozumde de siz gibi dusunenlere sasirdim, travesti diye hor gorulen insanlar da insan, onlarin ne sucu var? Kocalar tertemiz de bir tek travestiler mi kirli ve gunahkar?

Her durumda sok olur insan
Erkek bu, elbette ki hepsi ayni degiller ama neler gorduk damacanayla yapan mi gormedik hayvanlara tecavuz edeni mi gormedik?travestiye neden sasirayim ki? Kadinla aldatan kadini bulamadigi yerde erkekle de aldatir bence bir farki yok erkekler icin. Eger fark olsaydi bunca erkek karisini aldatmazdi, yanindaki karisi da bir kadin neden ona yetmiyor da baska arayisa giriyor yani ayni haysiyetsizlik bana gore

Neticeye bakanlar icin hepsi birse de bazisi yontemine de takilabilir.
Bazisi icin siradisi diye bir sey yoktur, olur her sey insanlar icin'cidir, bazisina goreyse bazi seyler anormaldir.

Burada damacanayla hasbihal etseydi yani konu bu olsaydi ve buyuk harfle yazsaydi "damacanayi disliyorsun" muhabbeti olmazdi.
Ya da tavugu da dislamis olmazdi.
Elbette tavukla ya da damacanayla bir insanin kiyasini yapiyor degilim.
Sadece vurgu yapmis olurdu ki ona gore anormal oldugu icin olurdu bu da, onu anlatmaya calisiyorum.

Her seye aa, olabilir, saygi duyarim, denilemeyebilir.

Şimdi sitesine girdim okudum bende ona takılmıştım :)
Eşim görse o siteye girdiğimi ne düşünür kimbilir

alev mi bu adamın adı? ay ne alevi ya pelin diycektim haha :)

3 ay önce falan da böyle bi konu vardı aynı adam mı acaba?

nasıl bi mide var erkeklerde, anlamak mümkün değil. ne demek kendimi tatmin için telde konuşuyorum. sanki yanına gitmiş olmaktan daha iyi. özürü kabahatinden büyük. bari sus hiç konuşma. kuzum sen kapat bu mevzuyu arkana bile bakma. sana yazık olur bu sapkın adamla..

Aynen iste ben neticeye bakiyorum, sonucta ben aldatilmisim gerisinin bir onemi yok,adam kime isterse ona takilsin bana ne. Kendimi konu sahibinin yerine koyarak dusunmeye calistim elbette herkes ayni tepkiyi vermezdi o ayri konu, benjm icin onemli olan hice sayilmis olmak, gerisi teferruat

alev mi bu adamın adı? ay ne alevi ya pelin diycektim haha :)

3 ay önce falan da böyle bi konu vardı aynı adam mı acaba?

Adı bebeksi seraymış
Google yazınca bir sürü videosu websitesi falan çıkıyor:)

önemli olan aldatması mı yoksa farklı tercihleri olan biriyle aldatması mı? konu ne kadar sapmış..
her ikisi de tabiki. aldatilmis olmak kötü. farklı tercihleri olup 3 yıldır benimle olmasi daha da kötü.

ben de tam olarak bunları söylemek istiyorum ama insanlar beni başkalarını asagiliyor gibi sucluyorlar. kötü durumda olan benim ve kimse kendini benim yerime koymuyor. yok travesti de insanmis biz de hayvan demedik ama onların aslında gerçeğinde yaratilis anında bir erkek olduğu gerçeğini kimse kabullenmiyor

Hanımlar bu kadın beni aradı bela olmaz inşallah aklıma takıldı normalde bu tür insanlar arar beni engellerim dedi. sen çok agladin dedi x tanıyorum ama bizim gibilerin onunla işi olmaz x bana maddi açıdan hiç bişey veremez ben onu çalıştığı yerden tanıyorum dedi teşekkür ederim ama beni aramanızı istemiyorum dedim. ben insanligimi yaptım kimseye de yapmam sen bilirsin dedi kapadim

yani şunu kabullenmek niye bu kadar zor, aldatılmak tabiiki dünyanın en kötü duygusu. hele de bir erkekle, daha da kötüsü erkeğimsi bir varlıkla aldatılmış olmak (ki onlara asla kimse insan değildir demiyor,onlar da Allah'ın yarattığı kullar sonuçta) bin katı daha da kötü... bunun transın travestinin insan olup olmamasıyla ötekileştirilmesiyle alakası yok. niye alakaya bak çay demle oldu bu konu anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…