Bende insan evladıyım

Ben kimseyi fuhuş yapmakla itham etmedim

Bunlar iliskiyi arkadan icra ediyor sanirim...
ordan hastalik kapilmasi mumkun mu?
Konu sahibi yine 6 ay hastamiyim diye gezer?

Bir önceki mesajınızda alıntıladığınız o mesaj benim ilk mesajımdı. Onun üzerine yazıldı. Dediğim gibi alıştık artık yeni moda tehdit şekli bu kk da :)
Yazdıklarımın arkasındayım isteyen dilediğini yapabilir. Herkesin işi gücü farklı tabii ki:)

işte bunlar hep can sıkıntısı hep boşluk
yani burda vakit geçirmenin amacı nedir?
sosyal deney yapmak,tez yazmaksa hmm evet bu mümkün,
asosyalse mümkün
çevresine açıklayamayacağı durumları var rahatlamak istiyorsa mümkün
kış vakti çıkıp dolaşamıyor canı sıkılıyorsa ki bu yüzdenin büyük kısmını kapsıyor
ne diye farklı görüşünü beyan edip ve bunda diretip polemiğe sebep verip (ki yasak) sonra da ''e ben seni mahkemeye verecem'' dersin ki?
bu kadar can sıkıntısı herkese fazla çok çok açılır dava sonra da düşer
kimsenin vaktini boşuna çalmayın çünkü herkesin sizin kadar bol vakti olmayabilir
ayrıca kul hakkıdır fena bişeydir
benim görüşüm budur
kişiyi tanımam etmem.

Tabiki kimi kim kiminle nerden ilişkiye giriyor diye lanet Kategorileri oluşturur
Kimileri başka şey
Yeni moda değil ya
Yaklaşık 2 yıl önce örneğini yaşamıştım 2 yıl önce de işleyiş aynıydı

işte bunlar hep can sıkıntısı hep boşluk
yani burda vakit geçirmenin amacı nedir?
sosyal deney yapmak,tez
1 yıldır ilk defa girdim
Can sıkıntısı asosyallik değil yani
Tüm tezler geçersiz
Sebep şu olabilir
Dünyasının ne olduğu bilinmeyen insanlara karşı nefrete varan söylemler kullanılması ???

önemli olan aldatması mı yoksa farklı tercihleri olan biriyle aldatması mı? konu ne kadar sapmış..

anlayamadım
şu kırmızıyla işaretlediğim cümleler bana mı?

eğer bana ise
@Defnehannn2 yeni üye mi diye şüphe oluştuğu ve beni etiketlediği, ben de tanıdığım için kefil oldum
bir kez daha yazayım, konuyu takip etmiyorum

sadece alıntılandığım veya etiketlendiğim zaman cevap yazıyorum

Ciks bana yazmış =) benim canım sıkılıyorMuş

yeni üye kısmı yazdığı için alıntıladım
size cevaben etiketlendiğim için alıntıladım
o mesajın evveli sonrası var mı bilmiyorum, detaylı okumadım

Saçma sapan konuşmayın sizin başınıza gelse aaaaa olsun o da öyleymiş ne yapalım mı diyeceksiniz entel olalım derken farklı görünelim derken iyice suyunu çıkardınız bu işlerin travesti trans ya da her neyse sizin başınıza böyle birşey gelse aaaa nolacak canım olur böyle şeyler diye devam mı edeceksiniz kadınlık gururunuzda mı incinmeyecek acaba aykırı olacağım derken düştüğünüz şu hale bak.......

Valla billa yaa çok haklısın

Yani kısaca yazsan konu sahibi
Bir kadınla aldatılsan affeder miydin ?
Travestiyle aldatılınca tercihi farklı diye mecbur mu vazgeçtin ?
Biraz net cümleler kursan fena olmayacak

Bunlar iliskiyi arkadan icra ediyor sanirim...
ordan hastalik kapilmasi mumkun mu?
Konu sahibi yine 6 ay hastamiyim diye gezer?
Evet. Mesela HIV'in bulaşma riski anal sekste vajinal sekse göre çok daha fazla. Başıma gelse ilk endişelendiğim konu bu olurdu, aldatılma üzüntüsü geri planda kalırdı. Ama sanırım konu sahibi sevgilisi ile tam olarak iliskiye girmemiş, sürtünme vb şeyler olmuş anladığım kadarıyla. Bu da riski epey azaltir.

Bu mesajdan sonra yazmıyorum. olay aldatilmak. bir kadın da olsa ayrilirdim. Ama bir travesti olmasi daha onur kırıcı. Tamam arkadaşlar travestilere şans verilse onlar bu şekilde para kazanmaz tamam arkadaşlar sizi esleriniz travesti ile aldatsa tepkiniz bir kadınla aldatilmis gibi olur. çok büyük laflar ediyorsunuz ne farkı varmış diye. inşallah bu büyük lafları edenlerin başıma böyle birşey gelmez de hiç bi zaman beni anlamazlar. Arkadaşlar onlar erkek anlatabiliyor muyum ortada bir erkekle bir erkeğin cinsel munasebeti var. Daha ne kadar aciklayayim. Bu olabilir mi diyorsunuz siz ya ? gerçekten inşallah böyle bişey yasamazsınız ve beni hiç anlamak zorunda kalmazsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…