Ben kimseyi fuhuş yapmakla itham etmedimbu ne tehditkar bi konuşma şeklidir?
siz nasıl düşüncelerinizi çekinmeden söyleyebiliyorsanız (zinayı meşrulaştırmaktan tutunda Allahın açıkça lanetlediğini beyan ettiği bir takım zavallıları topluma kazandırmak gibi?!!)
size de birileri bir takım yakıştırmalarda bulunabilir çünkü bu hakkı kişiye siz mevcut durumunuzla veriyorsunuz.
bu konudaki mesajları takip edemiyorum
demek istediğim @Defnehannn2 nin eski üye olduğuna kefilim
yasal yollara başvururum derse de başvurur, böyle bir yapısı var
ama kim haklı kim haksız, yasal yollara başvurmak için sebep nedir, ne değildir bilemiyorum
takip etmedim konuyu
işte bunlar hep can sıkıntısı hep boşlukbu konudaki mesajları takip edemiyorum
demek istediğim @Defnehannn2 nin eski üye olduğuna kefilim
yasal yollara başvururum derse de başvurur, böyle bir yapısı var
ama kim haklı kim haksız, yasal yollara başvurmak için sebep nedir, ne değildir bilemiyorum
takip etmedim konuyu
Tabiki kimi kim kiminle nerden ilişkiye giriyor diye lanet Kategorileri oluştururBir önceki mesajınızda alıntıladığınız o mesaj benim ilk mesajımdı. Onun üzerine yazıldı. Dediğim gibi alıştık artık yeni moda tehdit şekli bu kk da :)
Yazdıklarımın arkasındayım isteyen dilediğini yapabilir. Herkesin işi gücü farklı tabii ki:)
işte bunlar hep can sıkıntısı hep boşluk
yani burda vakit geçirmenin amacı nedir?
sosyal deney yapmak,tez
1 yıldır ilk defa girdimişte bunlar hep can sıkıntısı hep boşluk
sosyal deney yapmak,tez yazmaksa hmm evet bu mümkün,
asosyalse mümkün
çevresine açıklayamayacağı durumları var rahatlamak istiyorsa mümkün
kış vakti çıkıp dolaşamıyor canı sıkılıyorsa ki bu yüzdenin büyük kısmını kapsıyor
ne diye farklı görüşünü beyan edip ve bunda diretip polemiğe sebep verip (ki yasak) sonra da ''e ben seni mahkemeye verecem'' dersin ki?
bu kadar can sıkıntısı herkese fazla çok çok açılır dava sonra da düşer
kimsenin vaktini boşuna çalmayın çünkü herkesin sizin kadar bol vakti olmayabilir
ayrıca kul hakkıdır fena bişeydir
benim görüşüm budur
kişiyi tanımam etmem.
işte bunlar hep can sıkıntısı hep boşluk
sosyal deney yapmak,tez yazmaksa hmm evet bu mümkün,
asosyalse mümkün
çevresine açıklayamayacağı durumları var rahatlamak istiyorsa mümkün
kış vakti çıkıp dolaşamıyor canı sıkılıyorsa ki bu yüzdenin büyük kısmını kapsıyor
ne diye farklı görüşünü beyan edip ve bunda diretip polemiğe sebep verip (ki yasak) sonra da ''e ben seni mahkemeye verecem'' dersin ki?
bu kadar can sıkıntısı herkese fazla çok çok açılır dava sonra da düşer
kimsenin vaktini boşuna çalmayın çünkü herkesin sizin kadar bol vakti olmayabilir
ayrıca kul hakkıdır fena bişeydir
benim görüşüm budur
kişiyi tanımam etmem.
Ciks bana yazmış =) benim canım sıkılıyorMuşanlayamadım
şu kırmızıyla işaretlediğim cümleler bana mı?
eğer bana ise
@Defnehannn2 yeni üye mi diye şüphe oluştuğu ve beni etiketlediği, ben de tanıdığım için kefil oldum
bir kez daha yazayım, konuyu takip etmiyorum
sadece alıntılandığım veya etiketlendiğim zaman cevap yazıyorum
Bir önceki mesajınızda alıntıladığınız o mesaj benim ilk mesajımdı. Onun üzerine yazıldı. Dediğim gibi alıştık artık yeni moda tehdit şekli bu kk da :)
Yazdıklarımın arkasındayım isteyen dilediğini yapabilir. Herkesin işi gücü farklı tabii ki:)
önemli olan aldatması mı yoksa farklı tercihleri olan biriyle aldatması mı? konu ne kadar sapmış..
he he he
düzenlemişsin ama gözümden kaçmadııııı, soruyu gördüüümmmm
sil hafızanı tilki çabıkbugün hiç elimin ayarı yok alın beni buradan alın alın
Hahahahasil hafızanı tilki çabıkbugün hiç elimin ayarı yok alın beni buradan alın alın
Valla billa yaa çok haklısınSaçma sapan konuşmayın sizin başınıza gelse aaaaa olsun o da öyleymiş ne yapalım mı diyeceksiniz entel olalım derken farklı görünelim derken iyice suyunu çıkardınız bu işlerin travesti trans ya da her neyse sizin başınıza böyle birşey gelse aaaa nolacak canım olur böyle şeyler diye devam mı edeceksiniz kadınlık gururunuzda mı incinmeyecek acaba aykırı olacağım derken düştüğünüz şu hale bak.......
Evet. Mesela HIV'in bulaşma riski anal sekste vajinal sekse göre çok daha fazla. Başıma gelse ilk endişelendiğim konu bu olurdu, aldatılma üzüntüsü geri planda kalırdı. Ama sanırım konu sahibi sevgilisi ile tam olarak iliskiye girmemiş, sürtünme vb şeyler olmuş anladığım kadarıyla. Bu da riski epey azaltir.Bunlar iliskiyi arkadan icra ediyor sanirim...
ordan hastalik kapilmasi mumkun mu?
Konu sahibi yine 6 ay hastamiyim diye gezer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?