Gizmoo gerçekten merak ettim soruma cevap verebilir misin ?bitti. net.
Hayır bende de bu günaha giriyor. Kutsal kitabımızi çok iyi biliyorum hanimefendi. Benimki 'zinaya yaklasmak'. kutsal kitapta da böyle geçer.zinaya yaklasmayin haramdır. Zina ise en büyük gunahlardan. Evli mi bekar mi olduğunuzu bilmiyorum. Fakat sevgilinizin elini bile tutmak zinaya yaklasmak. Parfüm kokunuzu erkeğin hissedip etkilenmesi de zinaya yaklasmak. Bu dönemde her insanoğlu zinaya yaklaşır. ben de yaptım evet ki en iyi de burdakiler bilir tövbe edip herseyi duzelttim. herseyi bıraktım. Fakat Siz hem zinayi hem Allaha şirk koymayı savunuyorsunuz. Bu insanlar Allahın yarattığı bedeni begenmeyip degistiren ve zina yapan insanlar. Bunlara cevabınız nedir?I
Bu çok iki yuzlüluk değil mi ?
Sanirim birliktelik yasamissiniz o da islam dinine göre büyük azap gerektiren bir suç değil mi ?
Kendiniz cinselliğe karşı koyamamisken baskalarini günah haram üzerinden elestirmeniz?
Lut kavmi escinsellikten helak edildi diyelim
Sapkinliktan helak olanlar da var
Ve siz "zina " yapmissiniz.
Başımıza gelecek olan "helak" in sorumlularindan misiniz ?
Haram helal günah sevap başkaları söz konusu olunca devreye giriyor değil mi
Tepkilerin ergen gibiŞifremi unuttum ve ilk uyeligime yaklaşık 1 yıldır girmiyorum
Hahahahahha ya yine mi gol değil be ;D
Fuhuş yapmak TCK ya göre suç ??
Suç isledigimden bahsediyorsun ?
Ama ben fuhuş yapmiyorum?
Yoksa yazdığım şeyi anlayamadin mi :O
Nasıl sevinmistin değil mi aa açık buldum diye
Hayır bulamadin
Çünkü ben fuhuş suç ve guzel olmayan bir şey
Bu insanlara fuhuş dışında hayatını devam ettirebilmesi için en azibdan asgari düzeyde olanak saglanmali demiştim .
Başka yerde is sahibi olmadıkları için olabilir mi ?
Travestilerin de memur olabilir desek öğretmen olabilsin desek ahlak diye aglarsiniz
Nasıl geçinsin bu insanlar fuhuş yapmadan ?
arkadasa verdiğim cevabı okuyabilirsinGizmoo gerçekten merak ettim soruma cevap verebilir misin ?
Inancina göre haram olan bir şey yapiyosun baskalarini sapkinlikla sucluyorsun
Zina islam dinine göre yorumlanirken sanırım yanlış olmasın ifade söyle bi şeydi " bir kadın zina yapınca 7 gök titrer " hadis değil bu bi kitapta okumustum öyle büyük bir suç.
Sen bunu yapıp başkalarını lanetlenmis olarak nasıl gösteriyorsun ?
Bu mide bulandirici derecede iki yuzluluk değil mi
Yeni üyemiz "bebeksi Seray" olabilir
Çok takılmamak lazım bence.
Eski üyeyim .
İkinci hesap bunu bildirdim
Bir çok arkadaşım var onceden tanidigimmuzurtilki örneğin bu arada tilki nasılsın uzun süredir görüşemiyoruz =) .
Saygisizlasmaya devam edersen ve ithamlarina yasal yollarla hakkımı ararım daha önce örneği oldu sanırım fuhuş yapan bir travesti olduğumu dusunuyorsun?
Travesti dediğim insan Allahın yarattığı bir erkek hanimefendi. Ve daha önce de söyledim. Ben yüce Allahın hiç bir erkeğe kadın duygusu verdiğini düşünmüyorum. Nasıl olur da herseyi kusursuz yaratan Rabbim erkek kılığına bürüdügü bir canlıya kadın duygusu verir. Eksik bırakır. Ben böyle düşünmüyorum. Bana göre bu tür duygular insanların cinselliğe ne yaparlarsa yapsinlar doymamasindan kaynaklanıyor. Lut kavmini bilirsiniz. Neden baslarina geldi felaketler sorarim size. Saygi duymaksa duyuyorum herkes istedigi gibi yasar. Ama Allahin yarattigini asagilamak demissiniz. Allahin yarattigi bir 'erkek' var ortada. Estetik bile gunahken bir erkegin kadin gibi davranip bunu zinaya dokmesini savunamam ben. Benim kimseyi aşağılamak gibi bir derdim de yok. Fakat bir kadın yerine bir travesti ile aldatilmak da basit değil. Yaşamadan bilemezsiniz. Allah yasatmasin fakat kendinizi benim yerime koyun. Allah korusun böyle birşey başınıza gelse?
tespitler yerinde,güzelHa yani haktır, yapsınlar fuhuş mu diyosun
Daha neler duyacağım bakalım
Yani bek iki eli olmayıp koluna poşetin saplarını bağlamış içindeki çikolatlı gofretleri satmaya çalışan adamları görüyorum. Saygıyla eğilirim önlerinde
Tekerlekli sandalyesinde mendil, çakmak satan insanları görüyorum. Saygıyla eğilirim önlerinde
Ama travestiymiş te yok bilmem tercihmiş te iş bulamayınca fuhuşta yaparmış ne olacak demesin kimse ya şimdi bişey derdimde ban yerim sanırım her türlü yiyecem de neyse kafayı yedik milletçe konuştuğumuz şeye bak
Eskiden ayıp denen bişey vardı, ey gidi
Şimdi sapkınlığın adına tercih denir olmuş, şu sonsuz saygınızı azıcık ta kayınvalidelerinize gösterseniz bdv bu kadar dolmaz bence.
Annesi avukattı sanırım o arkadaş di mi? Küçük kardeşi mi vardı ikizler miydi öyle bir şey hatırlıyorumhoş geldin @Defnehannn2 , nerelerdesin yahu?
evet çok eski üyedir
çok severim kendisini
dediğini de yapr, yasal yolları yani
Bunu söylememin sebebi şuydu, yaşadığım şehirde bu tür ün yapmış kuaförler var. Verebileceğim ve gördüğüm en net örnek. Kesinlikle kolay olacağını savunmuyorum. Gerçekten zorlu bi yol olucaktır. Beni rahatsız eden asıl şey şu aslında; bu tür insanlar doğru bi kelime olucak mı bilmiyorum ama gerçekten bi edepsiz ve rahat oluyorlar beni iten şey bu. Travesti olmasına gerek yok gerçi bu şekilde olan bütün insanları itici buluyorum.Nefret icermeyen bir dil kullandiginiz icin once tesekkur ederim tartisabilirz. Kuaforluk için eğitim gerekmiyor mu ?
Hadi istanbul izmir neyse
Diyarbakır batman gibi illerde meslek odaları bu insanları kabul edebilecek mi ?
Toplum ne diyecek ?
Aile çocuğuna destek olabilecek mi ?
Bakın aynı fikirdeyiz fuhuş kötü evet
Ben de diyorum ki insanların alternatifi olsun
Para kazanmak , hayatta kalmak için bu yolu seçmek zorunda kalmasın.
Toplum bu insanları tehcir etmesin.
Bu arada soru sormussunuz
Egitimimin çok büyük bir kısmını bratislavada tamamladim ve ogretmenlerimden biri escinseldi lgbt grubuna giriyor yani üstelik aktivistti.
Rahatsız olmadım ailem rahatsız olmadı
Ben de çocuğum adına rahatsız olmam
Benim ve inancim arasına giremezsinHayır bende de bu günaha giriyor. Kutsal kitabımızi çok iyi biliyorum hanimefendi. Benimki 'zinaya yaklasmak'. kutsal kitapta da böyle geçer.zinaya yaklasmayin haramdır. Zina ise en büyük gunahlardan. Evli mi bekar mi olduğunuzu bilmiyorum. Fakat sevgilinizin elini bile tutmak zinaya yaklasmak. Parfüm kokunuzu erkeğin hissedip etkilenmesi de zinaya yaklasmak. Bu dönemde her insanoğlu zinaya yaklaşır. ben de yaptım evet ki en iyi de burdakiler bilir tövbe edip herseyi duzelttim. herseyi bıraktım. Fakat Siz hem zinayi hem Allaha şirk koymayı savunuyorsunuz. Bu insanlar Allahın yarattığı bedeni begenmeyip degistiren ve zina yapan insanlar. Bunlara cevabınız nedir?
Umarım bi an önce atlatırsın, düşünsene bu durumu evlendikten sonra bile öğrenenler var. Ne derece teselli olur bilmiyorum amaHanımlar bakın. Kimse tartismasin. Herkes kendini benim yerime koysun. Aynı şey kendi başınıza da gelse aynı şekilde mi düşünürsünüz. Bunun gibi çok konu buldum internette. Ve bunu affedenler de var. Onlara da saygım var. Ki ben bu adama insan gibi oturup eğer bir eşcinsel ise bunu bilmeyen birinin hayatını karartmasina da izin vermemesini de söyledim. Şimdi igreniyorum desem de bu adamı sevdim ben. sevdiğiniz adamın farklı bir cinsel eğilimi olduğunu görmeniz siz de şok gecirirsiniz. eminim ki hiç biriniz de normal bir kadınla aldatilmiş gibi hissetmessiniz. Yapmayın Allah aşkına.
hoş geldin @Defnehannn2 , nerelerdesin yahu?
evet çok eski üyedir
çok severim kendisini
hoş geldin @Defnehannn2 , nerelerdesin yahu?
evet çok eski üyedir
çok severim kendisini
Eski üyeyim .
İkinci hesap bunu bildirdim
Bir çok arkadaşım var onceden tanidigimmuzurtilki örneğin bu arada tilki nasılsın uzun süredir görüşemiyoruz =) .
Saygisizlasmaya devam edersen ve ithamlarina yasal yollarla hakkımı ararım daha önce örneği oldu sanırım fuhuş yapan bir travesti olduğumu dusunuyorsun?
Bu yeni moda herhalde. Yasal yollarla gereğini yapacağım tehditi.
Mesela üyemiz nasıl bir şikayette bulunacak örnekler misiniz? Bana "bebeksi Seray" dedi. Gerçekten çok ciddi bir suç :)
Hasnicktir oldukça güzel anlatmissin asla dağınık değilBunu söylememin sebebi şuydu, yaşadığım şehirde bu tür ün yapmış kuaförler var. Verebileceğim ve gördüğüm en net örnek. Kesinlikle kolay olacağını savunmuyorum. Gerçekten zorlu bi yol olucaktır. Beni rahatsız eden asıl şey şu aslında; bu tür insanlar doğru bi kelime olucak mı bilmiyorum ama gerçekten bi edepsiz ve rahat oluyorlar beni iten şey bu. Travesti olmasına gerek yok gerçi bu şekilde olan bütün insanları itici buluyorum.
Olaya sadece travesti olarak bakmamak lazım, bu ülkede ayrımcılık yaşamak için travesti olmaya gerek yok. Siyasi görüş, din, özel sebepler dul yetim olmak vs, bu insanlarda çok ayrı muamelelere maruz kalıyor değil mi?
Dahası sizce devlet gerekli düzenlemeleri yapsa kaçı normal insanlar gibi yaşamayı tercih eder? Bi öğretmen memur vs olabilseler, fuhuştan sağladıkları kazancı sağlarlarmı? Hiç sanmıyorum. Bu bile aynı yolda yürümelerine sebep olabilir diye düşünüyorum. Muhakkak akside olucaktır ama çok az bi kısmı diye düşünüyorum. Bi insan fuhuş yapmak istemedkden sonra her kapıyı zorlar. Büyük konuşmıyım ama hangi şart beni fuhuşa mecbur bırakabilir? Gerçi sizde zaten bunu savunmadığınızı belirtmişsiniz.
Bizim insanımızın kafasını değiştirmek çok zor.insanların birbirine saygı ve anlayışla yaklaşması bunu başarabilirmiyiz bilmiyorum. Burda bile bayan hamile kalmış yardım istiyor, ama yerin dibine sokup çıkartıyoruz, egomuz tatmin olsun. Ne şartta hamile kalmış, pişman mı vs umrumuzda değil.
Demek istediğim şu ki; dediğiniz anlayışda olmamız bize çok zor :)
Dağınık yazdıysam kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?