Bende insan evladıyım

Gizmoo gerçekten merak ettim soruma cevap verebilir misin ?
Inancina göre haram olan bir şey yapiyosun baskalarini sapkinlikla sucluyorsun

Zina islam dinine göre yorumlanirken sanırım yanlış olmasın ifade söyle bi şeydi " bir kadın zina yapınca 7 gök titrer " hadis değil bu bi kitapta okumustum öyle büyük bir suç.

Sen bunu yapıp başkalarını lanetlenmis olarak nasıl gösteriyorsun ?
Bu mide bulandirici derecede iki yuzluluk değil mi

Hayır bende de bu günaha giriyor. Kutsal kitabımızi çok iyi biliyorum hanimefendi. Benimki 'zinaya yaklasmak'. kutsal kitapta da böyle geçer.zinaya yaklasmayin haramdır. Zina ise en büyük gunahlardan. Evli mi bekar mi olduğunuzu bilmiyorum. Fakat sevgilinizin elini bile tutmak zinaya yaklasmak. Parfüm kokunuzu erkeğin hissedip etkilenmesi de zinaya yaklasmak. Bu dönemde her insanoğlu zinaya yaklaşır. ben de yaptım evet ki en iyi de burdakiler bilir tövbe edip herseyi duzelttim. herseyi bıraktım. Fakat Siz hem zinayi hem Allaha şirk koymayı savunuyorsunuz. Bu insanlar Allahın yarattığı bedeni begenmeyip degistiren ve zina yapan insanlar. Bunlara cevabınız nedir?

Suç demek. Aşağıdaki yazıyı da sen yazmadın değil mi?

Başka yerde is sahibi olmadıkları için olabilir mi ?
Travestilerin de memur olabilir desek öğretmen olabilsin desek ahlak diye aglarsiniz
Nasıl geçinsin bu insanlar fuhuş yapmadan ?

Nasıl geçinsin diye sen adamları haklı görmüşsün hatta resmen destekliyorsun.

Açık bulsam ne bulmasam ne. Hangi kullanıcı olduğun bile belli değil.

ar
arkadasa verdiğim cevabı okuyabilirsin

Yeni üyemiz "bebeksi Seray" olabilir

Çok takılmamak lazım bence.

hoş geldin @Defnehannn2 , nerelerdesin yahu?
evet çok eski üyedir
çok severim kendisini
dediğini de yapr, yasal yolları yani

gizmo ben bunca zaman sana üzülmuştum yasadığın psikolojiden dolayı
ama kusura bakma hakketmişsin!!!!!
sen kimsin ya da siz kimsınız diğerlerinin duygusu ya da bedenı hakkında karar veriyorsunuz?
burda da sana sayfa sayfa yazıldı hamıle olmadıgın ama onca mesaja onca teste ragmen kendını hamıle hıssettin değil mi?
ya valla uzuluyorum sizin bu kafalarınızın acısının sevdiklerinden çıkmasına.
saya sayfa lanetle tecrit et sonra neden kuaförluk yapmıyormuş neden mesleği yokmuş neden fuhuş yapıyormuş?
sence bu toplum yanşi sen ve senşn gibiler farklı olana fırsat veriyor musunuz?

tespitler yerinde,güzel
helal süper devam

ha bir kadın ile ha bir travesti ile aldatmış burada önemli olan cinselliği neresi ile yaşadığı mı yoksa aldattığı mı?

ikisi de iğrenç.

Hanımlar bakın. Kimse tartismasin. Herkes kendini benim yerime koysun. Aynı şey kendi başınıza da gelse aynı şekilde mi düşünürsünüz. Bunun gibi çok konu buldum internette. Ve bunu affedenler de var. Onlara da saygım var. Ki ben bu adama insan gibi oturup eğer bir eşcinsel ise bunu bilmeyen birinin hayatını karartmasina da izin vermemesini de söyledim. Şimdi igreniyorum desem de bu adamı sevdim ben. sevdiğiniz adamın farklı bir cinsel eğilimi olduğunu görmeniz siz de şok gecirirsiniz. eminim ki hiç biriniz de normal bir kadınla aldatilmiş gibi hissetmessiniz. Yapmayın Allah aşkına.

Bunu söylememin sebebi şuydu, yaşadığım şehirde bu tür ün yapmış kuaförler var. Verebileceğim ve gördüğüm en net örnek. Kesinlikle kolay olacağını savunmuyorum. Gerçekten zorlu bi yol olucaktır. Beni rahatsız eden asıl şey şu aslında; bu tür insanlar doğru bi kelime olucak mı bilmiyorum ama gerçekten bi edepsiz ve rahat oluyorlar beni iten şey bu. Travesti olmasına gerek yok gerçi bu şekilde olan bütün insanları itici buluyorum.

Olaya sadece travesti olarak bakmamak lazım, bu ülkede ayrımcılık yaşamak için travesti olmaya gerek yok. Siyasi görüş, din, özel sebepler dul yetim olmak vs, bu insanlarda çok ayrı muamelelere maruz kalıyor değil mi?

Dahası sizce devlet gerekli düzenlemeleri yapsa kaçı normal insanlar gibi yaşamayı tercih eder? Bi öğretmen memur vs olabilseler, fuhuştan sağladıkları kazancı sağlarlarmı? Hiç sanmıyorum. Bu bile aynı yolda yürümelerine sebep olabilir diye düşünüyorum. Muhakkak akside olucaktır ama çok az bi kısmı diye düşünüyorum. Bi insan fuhuş yapmak istemedkden sonra her kapıyı zorlar. Büyük konuşmıyım ama hangi şart beni fuhuşa mecbur bırakabilir? Gerçi sizde zaten bunu savunmadığınızı belirtmişsiniz.

Bizim insanımızın kafasını değiştirmek çok zor.insanların birbirine saygı ve anlayışla yaklaşması bunu başarabilirmiyiz bilmiyorum. Burda bile bayan hamile kalmış yardım istiyor, ama yerin dibine sokup çıkartıyoruz, egomuz tatmin olsun. Ne şartta hamile kalmış, pişman mı vs umrumuzda değil.

Demek istediğim şu ki; dediğiniz anlayışda olmamız bize çok zor :)

Dağınık yazdıysam kusura bakmayın.

Benim ve inancim arasına giremezsin
Benim inandığım Allah senin gibi yaptım pişman oldum diyeni affedip çeşitli sebeplerden dolayi 'hastalık mı yönelim mi bilmiyorum ahkam kesemem o konuda - bunu yaşamak zorunda olan insanları lanetlemez.
Ben onun suretinden yaratildiysam ben de bu akıl, adalet , vicdan duygusu varsa onda bunun misli kadar vardır.
Söylediklerin içi boş şeyler
Erkek arkadasin olsun , sürtün , Opus sonra gel bana fetva ver ??? Başkalarına günah sevap de
İran mollalari gibi
Başına gelen şeye uzulmedim
Sen yapınca zina değil yaklaşmak, yok tövbe bilmem ne
Başkası yapınca haram ,lanetli ,emre karşı çıkmak
Bu kafa yapısındaki bencil insanların başına gelen şeyler beni uzmuyor ya .

Travestilik, transseksüellik vs vs her bireyin kendi secimidir. Buna asla lafım olmaz.

Ama kendi rahatları, hırsları, zevkleri icin de bir baskasinin huzurunu kacırmaya sebep olmaları asla hosgörülebilecek bir durum değil. Bu hayat kadınlari icin de böyle.

Insanlar kendilerini gelistirebilirler, daha gecenlerde hademelik yaptığı okula mudur olan bir beyfendinin haberi vardı acıp bakmanızı tavsiye ederim. Madem hayat onlari bu yone itiyor, kendileri kolay yoldan birileriyle iliskiye girerek para kazanmamaları gerekir, gidip kendi sartlarini olusturmaları gerek. O zaman saygiyı hakederler.

Ancak böyle 5 dk'da paralar kazanan kisilere saygı duyamam ben. Hoşgörüyle de yaklasamam. Kendilerine saygı duymayan insanlata ben neden saygi duyayım. Cok saygın bir is mi yaptıklari?

He suc sadece o kisilerde degil, o kisileri tercih edip ayni zamanda baskalari da hayatlarinda olanlarda da suç var. Eger öyle kisilere ilgi duyuyorsan niye hayatı daki diger kisiyi mahvediyorsun. Git kendi tercihlerine uyacak insanlarla bir yasam sür.

Herkesin takıldığı nokta da bu. Travestiler transseksueller yahut diğer cinsel yonelimlerde bulunan kisiler dogru düzgün bir iliski yaşıyor olsalar ses cikarmaz kimse. Çünkü herkes kendi hayat telasinda olur. Ama boyle geçimini baskalariyla seks yaparak çıkarmak bana alçakça geliyor. O kisilerle seks yapıp sonra evde esine dönenler daha da alçak.

Umarım bi an önce atlatırsın, düşünsene bu durumu evlendikten sonra bile öğrenenler var. Ne derece teselli olur bilmiyorum ama Şu durumda atlatmak daha kolay olur en azından..

evet çok eski üyedir
çok severim kendisini

evet çok eski üyedir
çok severim kendisini

Bu yeni moda herhalde. Yasal yollarla gereğini yapacağım tehditi.

Mesela üyemiz nasıl bir şikayette bulunacak örnekler misiniz? Bana "bebeksi Seray" dedi. Gerçekten çok ciddi bir suç :)

bu ne tehditkar bi konuşma şeklidir?
siz nasıl düşüncelerinizi çekinmeden söyleyebiliyorsanız (zinayı meşrulaştırmaktan tutunda Allahın açıkça lanetlediğini beyan ettiği bir takım zavallıları topluma kazandırmak gibi?!!)
size de birileri bir takım yakıştırmalarda bulunabilir çünkü bu hakkı kişiye siz mevcut durumunuzla veriyorsunuz.

Bu yeni moda herhalde. Yasal yollarla gereğini yapacağım tehditi.

Mesela üyemiz nasıl bir şikayette bulunacak örnekler misiniz? Bana "bebeksi Seray" dedi. Gerçekten çok ciddi bir suç :)

bu konudaki mesajları takip edemiyorum
demek istediğim @Defnehannn2 nin eski üye olduğuna kefilim
yasal yollara başvururum derse de başvurur, böyle bir yapısı var

ama kim haklı kim haksız, yasal yollara başvurmak için sebep nedir, ne değildir bilemiyorum
takip etmedim konuyu

Hasnicktir oldukça güzel anlatmissin asla dağınık değil
Toplumsal değişmeler en az 50 yıl da olur .
Bugunden yarına değil zaten
Uzun vadede olacak.
Türkiyedeyiz biliyorum zor bir toplumuz inanin bunu değerlere karşı çıkmak için söylemiyorum
Turbanlilarin yıllarca okula girememesi de fasistlikti geri kafalilikti bu konuda da böyle düşünüyorum .

Psikoloji mezunuyum yurt dışında okudum tam karşılığı Türkiyedeki psikoloji bölümü değil
Egitimini aldığım halde ben bile henüz bilmiyorum yönelim mi tercih mi.
Orası beni ilgilendirmez
Kişi buysa benim dayatmam saçma olur
Beni yaralayan bu saygısız tutum
Çeşitli sebeplere o insanlar öyle
Benim sana saygı duymuyorum demeye hakkım yok
Sevmezsin, onaylamazsin yaşayan her canliya saygı duymak zorundasın.
Sen bunu toplum için tehdit görür buna siginirsin
Başkası dini tehdit görür ona siginir onu baskılar
Bu mu yani dusledigimiz düzen ?
Her yasak kendi isyancisini yaratır.

O arsizlasma dediginiz olay şu bakın bunu egitimime güvenerek söylüyorum
Türkçede dayak arsızı olma olayı var ya tam olarak o
Sürekli otekilestirilirseniz asagilanirsaniz kabuk gelistirirsiniz.
Bu her zümrede böyledir
Ben diyorum ki para için birileriyle birlikte olmak iğrenç
İnsan onuruna aykırı
Söz konusu kişiler insan
Onlardan iğrenç,lanetli diye bahsedemeyiz
Konu Sahibi ornegin erkek arkadaşıyla ilişki yasamis
Bu insanlara Allahin emrine karşı geliyor diyor
Toplumun geneli bu
Fuhuş olmasın, otekilestirmeyelim

Bülent Ersoy da örnek
Ama binde bir sanırım.
Hayat o kadar tozpembe değil
Mendil satarak gecinilecek kadar
Ya da neden 2 tercih hakları olsun ya mendil ya fuhuş
Bu mudur
Ben bunun kesinlikle yanlış olduğunu düşünüyorum
Evet bu yarın duzelmez ama belki 50 60 yıl sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…