Heh bir de bu takılır kafasına, bir 6 ay da hastalık konuları açar. Pandora'nın kutusunu açtınız tebrikler.Eğer sizinle cinsel yakınlasmasndan önce boyle bir seks konusu olduysa size bir hastalık bulasma riski var. Hastaneye gidip cinsel yolla bulasan hastalıklara bir baktırın derim.
Travesti oldugunu nasil anladin ya fotograftan. Taş gibi: bildigin hatun gibi hemde taş hatun.3 yıl içinde hiç birşey hissetmedim. hatta şimdi yeni yeni hatırlıyorum bi akşam cafede çıktık beni eve birakicakti yuruyorduk bir kaç travesti vardı yol kenarında (antalyada heryerde çok var) içten içe bunlar da insan olucak yazık günah demişti. nasıl olur ya nasıl hatta internetten arastirdim buradaki travestileri buldum da kim olduğunu bebeksi Seray diye biri inanamadım
şunu yazmadan edemedim erkeklerin yahut kadınların cinsel kimlikleri dışında yeni cinsel kimliklere yönelme sebepleri hormonları kaynaklıdır.amacım travestileri aşağılamak değil. insan cinsel yönden farklı hissedebilir (ki yüce rabbimin hiç bir erkeğe kadın duygusu verdiğini düşünmüyorum hiç birseyi yarım yapacağını düşünmüyorum) ama hadi oldu da cinsiyet değiştirdi. bunu kullanarak seks yapıp para kazanmalari ağır bir durum. Hadi Allah yardimcilari olsun onu da geçtim. Ben sevgilim dediğim insan beni bir travesti ile aldattığı için büyük harflerle yazdim
Hiç kimse tanidiginiz gibi çıkmıyor hanımlar. Kendinizden çok kimseye guvenmeyin. Insanlar kötü insanlar iğrenç her geçen gün daha da iğrenç oluyor. Konu özeti; BIR TRAVESTI ILE ALDATILDIM NOKTA
meşhurdur bizim burda Seray. az önce aradım ve ona gidip gitmediğini x diye bir tanıdığı olup olmadığını sordum erkek arkadaşımın eski is yerini söyleyip orda çalışan x isimli bir arkadaşım var ama sadece arkadaşım dedi baya bi konuştuk kadınla. onun çalıştığı yere eğlenmeye giderdik biz herkesi tanırım ordan dedi. yakın zamanda da konuştuk x ile. ama asla musteri ilişkisi değil konuşmamız dedi. Kadın o kadar iyi niyetli konuştu ki benimle daha neler neler kendime acidim yeminleTravesti oldugunu nasil anladin ya fotograftan. Taş gibi: bildigin hatun gibi hemde taş hatun.
Heh bir de bu takılır kafasına, bir 6 ay da hastalık konuları açar. Pandora'nın kutusunu açtınız tebrikler.
yaaa tam bir birleşme olmadı ama bişeyler yasanmisti nasıl yaptırabilirim Allahım sen bana yardım et kurban olayim
Heh bir de bu takılır kafasına, bir 6 ay da hastalık konuları açar. Pandora'nın kutusunu açtınız tebrikler.
kızlar Seray dediğim kadını aradım. arkadaşım o benim dedi ya arkadaşım eğer arkadaşı olsa bana niye söylemiyor bu. kadının yalan söylediğini dusunmuyorum fakat daha da midem bulanıyor olayı çözmek için uğraşıyorum resmen. Allahım sen yardım et
Hayır beyinde biter her şey , o zaman çocuk istismarlarda mı hormonlardan kaynaklı ...şunu yazmadan edemedim erkeklerin yahut kadınların cinsel kimlikleri dışında yeni cinsel kimliklere yönelme sebepleri hormonları kaynaklıdır.
Seni boyle insan etiketledigin icin kiniyorumHiç kimse tanidiginiz gibi çıkmıyor hanımlar. Kendinizden çok kimseye guvenmeyin. Insanlar kötü insanlar iğrenç her geçen gün daha da iğrenç oluyor. Konu özeti; BIR TRAVESTI ILE ALDATILDIM NOKTA
Arkadaşlar travestinin ne olduğunu bilmiyor musunuz ?Seni boyle insan etiketledigin icin kiniyorum
Bir kadinla aldatsaydi nasil wtiketliyecektin
Travestli olunca daha mi igrenc geldi
Esiniz kadar kimse igrenc degil bilin cunkü size sadik kalmayan o
Bence kimle aldatilma degil aldatan adamin igrencligi ilgilendirir bu durumda CanimArkadaşlar travestinin ne olduğunu bilmiyor musunuz ?
Tabiki travesti ile aldatılması daha ağır , onlar farklı bir birlş.... yaşıyorlar . Normal kadın erkek birlikteliği değil çok pardon....
H
Hayır beyinde biter her şey , o zaman çocuk istismarlarda mı hormonlardan kaynaklı ...
Travestiye ilgi duyan erkek, sağlıklı karşı cins ile birliktelik ve yahut evlilik yürütmede problem yaşar ...
Tabiki aldatılmak çok çirkin , aldatan kişiyi 10 çocuğumda olsa af etmem .Bence kimle aldatilma degil aldatan adamin igrencligi ilgilendirir bu durumda Canim
Kisiye Gore degisiyor bu konudaki can alici nokta
Anlıyorum sizi , ben konuyu anlatamadım sanırım , bir erkek doğal olarak kadına ilgi duyar , bazıları erkeğe , bazıları çocuklara , bazıları da kadın görünümlü ama erkek cinsel organı olan travestilere , onunla birlikteliği farklı yaşanır , utandım anlatmaya çalıştım pardon arkadaşlar ...ben konu sahibinin sevgilisi için demedim evet onun beyninde bitecek bir şey belki ve hatta psikolojik yönden de çok sağlık bir şey değil belki fakat bi konu sahibinin erkek arkadaşının cinsel tercihi oluyor ama bir insanın cinsel kimliği dediğimiz olay kişinin cinsiyet değiştirmesini sağlayacak kadar kuvvetli bi dürtüdür ve buda hormonlarla alakalı bir şeydir. Ayrıca bir kişinin cinsel kimliği ile nasıl cinsel istismara geldik ben onu pek çözebilmiş değilim açıkçası.
Tabiki aldatılmak çok çirkin , aldatan kişiyi 10 çocuğumda olsa af etmem .
Anlıyorum sizi , ben konuyu anlatamadım sanırım , bir erkek doğal olarak kadına ilgi duyar , bazıları erkeğe , bazıları çocuklara , bazıları da kadın görünümlü ama erkek cinsel organı olan travestilere , onunla birlikteliği farklı yaşanır , utandım anlatmaya çalıştım pardon arkadaşlar ...
"Şu -bazıları çocuklara- " kısmını çıkarır mısınız lütfen,o bir tercih değil şerefsizliktir,sapıklıktır...Tabiki aldatılmak çok çirkin , aldatan kişiyi 10 çocuğumda olsa af etmem .
Anlıyorum sizi , ben konuyu anlatamadım sanırım , bir erkek doğal olarak kadına ilgi duyar , bazıları erkeğe , bazıları çocuklara , bazıları da kadın görünümlü ama erkek cinsel organı olan travestilere , onunla birlikteliği farklı yaşanır , utandım anlatmaya çalıştım pardon arkadaşlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?