- Konu Sahibi benlenaben
şu an yanımda yorumları okudum ona yaa adamlar(eşleriniz) haklı diyo hey allahım bu adam beni delirtir ya bi gün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bazen ayy nolmuş diye tepki veriyorum nolmuş diyor yüzeysel anlatıyorum cevap şu "Al işte!" bayılıyorum bu adama![]()
şu an yanımda yorumları okudum ona yaa adamlar(eşleriniz) haklı diyo hey allahım bu adam beni delirtir ya bi gün![]()
benim hiç arkadaşım yok birtek burda stres atıyorum diyorum oyy aşkım yaatamam ama bilgi verme diyor.
Eşinize benim yorumumu okutun![]()
ikna olsun diye canım inan hiç bi kötü niyetim yok
hoş ikna olacağı da yok bu odunun usandım walla![]()
tabii canımız sıkılsın sonra onlara çatalım kavga çıksın kötü olan biz olalım ama onlar dışarı çıkıp günde 2-3 insanla konuşuyorlar ben çatlıyorum napalım ama bizde insanızzzz![]()
elbette ya bakın yarım saat önce konuyu açtım hepinizden bi dolu öneri yorum geldi
bu saatte başka kim benle dertleşecek konuşacak
annem bile yat uyu kızım sabah konuşuruz der walla:))
elbette ya bakın yarım saat önce konuyu açtım hepinizden bi dolu öneri yorum geldi
ben çok güldüm ya akşam akşam kim kimi güldürür ki bu kadar
düşünsene birini arayıp beni güldür diyebilirmisin
![]()
aynen öyle walla
kocamı şimdi uyandırsam aşkım sıkıldım hadi sohbet edelim diye diyeceği söz
"kuzum gel hadi uyuyalım" dır
o ne tatlı yorum
doğru diyosun canım bir şey soruyosan bi anda bir sürü yorum geliyor derdine ortak oluyor insanlar var mı bunu sağlayacak başka bir şey![]()