• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende mi yanlışlık

bende bazen ayy nolmuş diye tepki veriyorum nolmuş diyor yüzeysel anlatıyorum cevap şu "Al işte!" bayılıyorum bu adama:1:

evet konulara tek kelimeyle cevap veriyor:1: biz burda uzun uzun cevap yazıyoruz ya konuyu anlatıyorum ona soruyorum 'e belli işte', 'adam yalancı', 'inanmış mı buna' vs diye cevap veriyor

benim hiç arkadaşım yok birtek burda stres atıyorum diyorum oyy aşkım yaa:45: tamam ama bilgi verme diyor.

benimki sadece okuduğumu sanıyodu.yorum yazmıyorum sanıyodu :)
bi gün bi girdi baktıki gebelik hakkında yazmışım da yazmışım :)
bu sayfalara erkeklerde giriyodur yada ıp adresinden senin kim olduğunu bulurlar diye kızmıştı :19:

bazen bi derdim var topiklerini okuyup okuyup sinir küpü oluyorum.
bütün gün ruh halim değişiyo feminist olup çıkıveriyorum ee tabi onada çok kızıyo beyimiz :6:

sanırım bütün beyler kızıyo :36:

bazen bende sinirleniyorum ama genelde bana çok iyi geliyor dediğim gibi ark. ve komşum yok birde ben konuşkan biriyimdir burda yazıyorumda yazıyorum. birgün birşey danışcaktım "arkadaşlar" yazdım eşim geldi. bak bak birde arkadaşlar diyor yesinler dedi. kendimi küçük çocuk gibi hissettim:1: aferin kızıma arkadaş edindi :27:

Erkek arkadaşım da sorunlarınızı oraya yazıyosunuz okadar kadın bi'araya gelince adamı ipe götürüyosunuzdur siz diyo:27:
Tanımadığın, hayatını bilmeyen bi'insanın sana ne gibi bi'yardımı dokunabilir çok gereksiz diyo:9:

ben burada gurbetteyim ailem başka şehirde
eş yok dost yok
kendi ailesi de doğru düzgün aramaz beni
şurada stres atıyorum
hemcinslerimle konuşuyorum ne var bunda
ama yok benim canımın sıkılması lazım

tabii canımız sıkılsın sonra onlara çatalım kavga çıksın kötü olan biz olalım ama onlar dışarı çıkıp günde 2-3 insanla konuşuyorlar ben çatlıyorum napalım ama bizde insanızzzz:kkk:

tabii canımız sıkılsın sonra onlara çatalım kavga çıksın kötü olan biz olalım ama onlar dışarı çıkıp günde 2-3 insanla konuşuyorlar ben çatlıyorum napalım ama bizde insanızzzz:kkk:

elbette ya bakın yarım saat önce konuyu açtım hepinizden bi dolu öneri yorum geldi
bu saatte başka kim benle dertleşecek konuşacak
annem bile yat uyu kızım sabah konuşuruz der walla:))

elbette ya bakın yarım saat önce konuyu açtım hepinizden bi dolu öneri yorum geldi

:1: ben çok güldüm ya akşam akşam kim kimi güldürür ki bu kadar :33: düşünsene birini arayıp beni güldür diyebilirmisin :52:

o ne tatlı yorum :31:

doğru diyosun canım bir şey soruyosan bi anda bir sürü yorum geliyor derdine ortak oluyor insanlar var mı bunu sağlayacak başka bir şey :31:

Back
X