- 8 Nisan 2017
- 57.180
- 303.514
- 698
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Bu mümkün değil zaten onu kim diyorsa 3 çocuk var evim kendimin kira olsa yanmistikMaaşınız düşük.
Şu asgari ücretle 3 çocuk büyütüyorum ,kira veriyorum,yiyorum iciyorum hicbir şeyimden eksik kalmıyorum,dört dörtlük yaşıyorum diyenlere inanıp kendinizi suçlamayın, onlar hayallerini anlatıyor bence.
Merhaba, acaba bir iki tanesini yazabilir misiniz o hesapların ben de merak ettim. Teşekkür ederim şimdiden :)
Dualarınız için çok teşekkür ederimTabi evinizin özelini bilemem hariçten gazel okuyorum bir bakıma, affınızla...
evin tüm giderleri sizdeyken belki anne ve kardeşinizin harçlığına babacığınız destek çıkarsa o bile kar gibi geldi. zira anladığım kadarıyla daha çok gençsiniz. yapmak istedikleriniz olacaktır.
ama aile içinden bir destek çıkma ihtimali yoksa da sabır... Allah sabredenlerledir... Ummadığınız yerden kapı açılır.
sevgiler
Doğrusu eskiye göre babamda masraflara daha el atar oldu çünkü önceden tüm giderler ondayken en ufak birsey bitse söyleme söyleme alırdı kavga için bahane sebebi olurdu şimdi ose en azından o huzursuzlugumuz kalktı ortadan yeni evin masraflarına oda katkı sağlıyor yoksa mümkün değil biz iki kişi içinden çıkamazdık tek başımızaNeden emekli maaşı alan baban bütün masraflardan elini çekti onu anlamadim.evin geçimini 2 kizina neden yikti ve annene harçligi baban vermesi gerekirken sen neden veriyosun onuda anlamadim.
Oncesindede com isteyerek el atmiyorduBabanız neden giderlerden elini çekti?
Şuan bulunduğum şarlar içinde daha iyi bir iş olamaz maalesefMaasiniz dusuk. Iyi bile hallediyorsunuz.
Tabi ki eve destek olun cunku orada yasiyorsunuz. Ama abartmadan... babaniz herseyden elini cekmesin.
Yeni ev size alinmadiysa tadilatini siz odemeyin. Size alindiysa bir süre sıkın kendinizi
Daha onemlisi bence baska bir is bakin.
daha onun ozel aşilari var, her dk ust bas yikamaktan ucan elektrik su faturasi var, gaz damlalari var. Var da var. Cocugun ihtiyaclarini karsilayabiliyorsan dua ediyorsun...Haklısınız önceki ay markete ayırdığımız bütçeyle bu ay neredeyse yarısı gelmiyor dün markette bir adamın sadece iki paket bebek bezine 80 lira verdiğini görünce çok sasirdimbebek sahibi olmakta ayrı bütçe istiyor
Bende bu sayfalarin takipcisiyimevekonomisti, tasarruf deneyleri, sadeevim, dahasade, beginner_minimalist, turkisiminimalizm severek takip ettiğim hesaplar.
20 aylık bir bebek annesi olarak yazdığınıza güldüm. 900 gr bebek maması olmuş 140 lira bebek bezi de neymiş. en azından 1 ay yeter o bez. mama ise hüpletiyor yani. allahtan insanın evledının yediği çok gelmiyor.Haklısınız önceki ay markete ayırdığımız bütçeyle bu ay neredeyse yarısı gelmiyor dün markette bir adamın sadece iki paket bebek bezine 80 lira verdiğini görünce çok sasirdimbebek sahibi olmakta ayrı bütçe istiyor
Anladim senin baban benim babamdanmış.böyle adamlar neden 3 çocuk yaparlar hiç anlamam.benim babamda 3 çocuk yapmış ama bırak bana harçlik vermeyi evde bişey bitse söylenirdi faturalar her geldiginde kavga çikarirdi.ben duştayken kapıma dayanip çık artıkk diye bağirir benimle kavga ederdi.madem ev ihtiyaçlarina dahi gücün yok yada pintisin neden 3 çocuk yapiyosun be g....Doğrusu eskiye göre babamda masraflara daha el atar oldu çünkü önceden tüm giderler ondayken en ufak birsey bitse söyleme söyleme alırdı kavga için bahane sebebi olurdu şimdi ose en azından o huzursuzlugumuz kalktı ortadan yeni evin masraflarına oda katkı sağlıyor yoksa mümkün değil biz iki kişi içinden çıkamazdık tek başımıza
Anneme gelincede zaten biz çalışmadan öncede anneme pek harçlık vermezdi o yüzden ihtiyacını biz karşılamak zorundayiz
Bende bu beze takanları çözemiyorum 80 nedir yaa mamalara ilk aylar 300 gidiyodu yemegede geçene kadar.sana tavsiyem canim internetten al devam sütünü marketlerin yari fiyatina satiyor.zam geldiginden beri internetten getirttim ayda 120 gidiyo20 aylık bir bebek annesi olarak yazdığınıza güldüm. 900 gr bebek maması olmuş 140 lira bebek bezi de neymiş. en azından 1 ay yeter o bez. mama ise hüpletiyor yani. allahtan insanın evledının yediği çok gelmiyor.neyse sorunuza gelecek olursam tebrik ederim sizi gerçekten. bence büyük başarı o parayı yetirebilmek o masraflarla. üzülmeyin ancak başa baş gelir. hatta gelmez bazen
Bide akşam 9 oldumu tvyi ışıkları kapattirirdi yakanla kavga ederdi.telefonla konuş yanina gelir kapat diye bagirirdi.haftasonlari yada yazin gezmeye piknige tatile hicbiryere götürmez evde oturturdu.çocukken onun yüzünden pazar günlerinden nefret ederdim evden çikarmadigi içinDoğrusu eskiye göre babamda masraflara daha el atar oldu çünkü önceden tüm giderler ondayken en ufak birsey bitse söyleme söyleme alırdı kavga için bahane sebebi olurdu şimdi ose en azından o huzursuzlugumuz kalktı ortadan yeni evin masraflarına oda katkı sağlıyor yoksa mümkün değil biz iki kişi içinden çıkamazdık tek başımıza
Anneme gelincede zaten biz çalışmadan öncede anneme pek harçlık vermezdi o yüzden ihtiyacını biz karşılamak zorundayiz
beze takanlar bebeğini emzirebilen anneler diye düşünüyorum. bez bana hiç fazla gelmiyor. internetten güvenemiyorum. son kullanma tarihidir falan ama tabi olabilir. güvenilir satıcılar olursa neden olmasın.Bende bu beze takanları çözemiyorum 80 nedir yaa mamalara ilk aylar 300 gidiyodu yemegede geçene kadar.sana tavsiyem canim internetten al devam sütünü marketlerin yari fiyatina satiyor.zam geldiginden beri internetten getirttim ayda 120 gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?