- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Maariftakvimi
-
Çok güvenilir bilindik bi site zaten h diye başliyan yada g diye başlayan bazen n diye başlayandada oluyo baya indirim.son kullanma tarihleri hep 2019 gelenlerin.beze takanlar bebeğini emzirebilen anneler diye düşünüyorum. bez bana hiç fazla gelmiyor. internetten güvenemiyorum. son kullanma tarihidir falan ama tabi olabilir. güvenilir satıcılar olursa neden olmasın.
A ile baslayan 400 gramlik mama bahsettiğim. Aynen ses cikaramadık..maaşlar vergi dilimi adi altinda 200 tl eksik yatiyor birde.G ile baslayan mama mi ?
Bende de aynen oyle oldu da.
P marka bez de ucmustu
Ama dedigin gibi ses etmeden kuzu kuzu aldik
Keske care bulsak hepsi ithal dolar olmus 7 tl nerdeyse
Konu sahibi paran az masraf cok
Bu gider kalemlerinin haricinde koseye 5 kurus atabilirsen helal olsun.
Bende bu sayfalarin takipcisiyim
Tasarruf deneyleri hesabini kapatti mi takipteydim ama bulamiyorum artik
Valla bu ay cebimde kalan 30 lira bunun içinde kenara yol parasını faturayı kuaförde ayırmış degilim yani ister istemez eksiye girmek zorundayım her ayın sonunuda ablamdan alıp o şekilde geçirmek istemiyorum düşünüyorum hiç evden çıkmayayım belki gitmez ama yok nerde illa supriz bi masraf çıkacak bir yerdenBence eksiye girmek yerine ablanızdan rica edin mutfağa o yardımcı olsun.
Çünkü bir kere eksiye girilince ardı hiç kesilmiyor...
Valla bu ay cebimde kalan 30 lira bunun içinde kenara yol parasını faturayı kuaförde ayırmış degilim yani ister istemez eksiye girmek zorundayım her ayın sonunuda ablamdan alıp o şekilde geçirmek istemiyorum düşünüyorum hiç evden çıkmayayım belki gitmez ama yok nerde illa supriz bi masraf çıkacak bir yerden
InsallahBi süredir yok ecet hesabı kapattı ama döner inşallah
O eskidendi bence şuan asgari ücrete dolar bazında değer biçtiğinde çinden daha ucuza çalışılıyo dolarla ne alaka dersek ülkenin başlıca ihracat ürünü domatesi biçen makinenin mazotu bakımı parçası ithal İlacı tohumu ithal büyük şehire getirirken tırı mazotu taşıma masrafları kısaca bu yüzden türk parasının değeri düşünce yerli üretim domates bile markette kilosu 10liradan satılıyor( daha geçen gün görüp şok oldum)Valla ben bu şekilde ev alanları gördüm söyledikleri kadarıyla ailelerinden destek bile almamışlar o zaman dahada kafam karisiyor
Çıkartmazlar çünkü onlar ülkenin b.ka battığını bilse yine aynı insana tapmaya devam ederler.Marketler ates pahasi..ben ogretmenim devlette esimde memur..ama bi maas kredi taksitlerine gidiyor ve cidden ucu ucuna denk geliyor o ekstra masraflardan..bebegim devam sutu aliyor..2 hafta once 55 tl ye aldigim devam sutu simdi 70 tl..
Bez 20 tl iken 40 tl.
Herkes halinden memnun gozukuyot..kimsenin zamlara bi ses cikardigi yok
sen belki kurtarirsin ulkeyi hadi kurtarsana hadi bakalim sana kim tapacak...vah vah sabun kullan...Çıkartmazlar çünkü onlar ülkenin b.ka battığını bilse yine aynı insana tapmaya devam ederler.
Şampuanim 20 lira olduğu için bugün alamadım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?