benden 6 yaş küçük biri benimle evlenmek istiyor.

Bir sürü insanın tetiğini çektin şimdi sen

Bir kere dedim de vovovovovovov demez olaydım, banlanmaya kadar gitti olay ne laflar ne laflar

By definition ama işte.

Son düzenleme:

+1

cok zor ya durumun.yas önemlı degıl de kuzenın olması akraba sonucta ilerde cocuklarınız olacak sorunlar bence hemen evlenme bi müddet tanı uzun bir ilişkı sonrası baktın cok seviyorsunuz evlenırsınız ve cocuk yaparken doktordan yardım istersiniiz.

Bende onu soylemeye calistim ama anlatamadim
Bayan gelip dert yakinmis yanlis oldugunun farkinda ne yapsamda uzaklassam derdinde
ama bas bas bagiriyolar skandal igren ensest bende ister igrenc olsun ister ensest konu bu degil okadar yanlis iliskilere bile yorum yaptinizda bu kizin asil derdinden nasil disari cikarsiniz empati yapin dedim yinede empati yaptigimiz icin midemiz bulandi oldu

kendinizden küçük olan biri olması sorun değil ama kuzeniniz olmaması sorun.

Son arastirmaya gore kuzen evliliginden olan cocuk ve 40 yas ve uzeri kadindan olan cocuk ayni sakat dogma riskine sahipmis.
40 yas uzeri bir bayana dogurma deme curetini bulamiyorsak buna da karisamayiz. Ancak uyarabiliriz.
Eksi olarak bir de kayin ailenin akraba olmasi var. Bosanma durumunda sulale bolunmesi var.
Ask haric kuzen evliligine sicak bakmiyorum. Asik olduysan zaten bu konulari konusmak icin gectir.
Sizde de ask yok, butun bu riskleri almaya deger mi?

valla bi insan kuzenıyle evlenemez evlenen de yanlış yapmış.evlendıren de yanlış yapmış.hatta suç bence

sakıp sabancı ıle esı akraba ıdı çocukları sakattı.dedıgım gıbı yasaklanmalı

valla bi insan kuzenıyle evlenemez evlenen de yanlış yapmış.evlendıren de yanlış yapmış.hatta suç bence
evet aynı fikirdeyim ve bunu yazdım zaten asla sıcak bakmıyorum bunuda dedim ancak kuzen evliliği ne kadar yanlışsa buna ensest demek de o kadar yanlış bana göre.ifade etmek istediğim bu

bu cocuk size `abla` diyerek buyumedi mi?
benden 6 yas kucuk kuzenimin altini alip tuvalete oturttugumu,yemegini yedirdigimi bilirim,yani kardesimden farki olmadi..
6 yas kucuk biriyle evlenilir ama kuzenle evlenilmez,cok yanlis yaparsiniz.

Kuzen benim için kardeş demektir. Canım bence bu işten vazgeçmelisin insan kuzenine o gözle bakmamalı.

30 yasında koskoca kadınsınız, iş güç sahibisiniz ama kuzen diyorsunuz üstelik sizden 6 yaş küçük. Elalem olsa insan ablalık duyguları besler yahu 24 yaşındaki bir erkeğe karşı. Şaka gibi. Taşlamaya kalkanlar olacaktır şimdi beni, zerre kadar umurumda değil ve asla cevap yazmayacağım ama ben kuzen, akraba evliliğini tiksinç buluyorum, bu ülkeye yakıştıramadığım şeylerden biri de bu. Özellikle yurtdışından arkadaşlarım kültürle alakalı sorduğu zaman utanç duyduğum bir rezillik, bana göre böyle. O kadar saçma ki bunu onlara anlatamıyorum bile. Ailemde de sülalemde de yok çok şükür, olsa aileden de utanırdım. Eski zamandakileri hadi o zamanlar öyleymiş deyip idare etmeye çalışıyorum ama 2016 yılında da akraba evliliğinin tek düzgün yanı yok. Adam mı yok da kuzenine halleniyorsun gibi bir laf duymanız muhtemel çevreden. Utanç verici. Cevap yazan olursa önemsemeyeceğim zira amaç polemik olacaktır, banlanırsınız. Kimse kusura bakmasın şahsi fikrim.

24 yaşında biri gençtir hatta yeri gelir çocuktur. ama 30 yaşında biri tam anlamı ile yetişkindir. arada uçurum var bana göre. kadın 40 erkek 34 olsaydı bi nebze daha normal olurdu. üstelik ortada bi de kuzen olma durumu var. bana göre normal değil, benim içim almaz. üstelik 30 yaşında olsam sokaktaki 24 yaşında birini çekici bulabilirim evet ama kuzenimi asla, çünkü onun büyüyüşünü görmüşümdür.

sen 30 san oda 24 yasinda olmali
yani bir erkegin henuz olgunlasmadigi yastir en basta burdan yola cik
ne sIKlikta gorusuyosun diyalogun ne durumda o sana acildimi? ne dedi? evlenelim veya goruselim mi dedi?
bahar2701
ben intla konunun uzerine gitmekteyim
igrencse enseste yorum yapmayin ozaman

:)) büyük konuşmaaa.. bende yapardım bir zamanlar neyse umarım sizin veya çecrenizdekilerin başına gelmez:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…