onun tek derdi evlenmek.. hatta şimdi yüzük takmak istiyor. ben istemediğim içinde üzerime geliyor ailelere anlatalım diye:)sen 30 san oda 24 yasinda olmali
yani bir erkegin henuz olgunlasmadigi yastir en basta burdan yola cik
ne sIKlikta gorusuyosun diyalogun ne durumda o sana acildimi? ne dedi? evlenelim veya goruselim mi dedi?
bahar2701
ben intla konunun uzerine gitmekteyim
igrencse enseste yorum yapmayin ozaman
merhaba arkadaşlar.. konuya nereden başlayacağım bilmiyoruminsanın başına her şey geliyormuş yapmam dediğin her şeyi yapıyormuşsun Gelelim konuya, ben 30 yaşında çalışan, kendi ayakları üzerinde duran bir bayanım. her zaman güçlü kendine yetebilen biri oldum fakat artık insan bir yuva kurmak istiyor. Bende tam bunları düşünürken apansızca kuzenimle aramızda bir elektriklenme oldu üstelik kuzenim benden 5-6 yaş küçük ve mantıken hiç uyuşmuyoruz kendimi ne kadar geri çekmeye de çalışsam olmayacağını söylesem de birden kendimi onunla konuşurken buluyorum konuşurken zaman öyle bir geçiyor ki en az 2 -3 saat telefonda konuşuyoruz.. yan yana geldiğimiz vakit ise birbirimize dokunmamak için kendimizi zor tutuyoruz evet arkadaşlar durum böyle.. mantıken uyuşmoruz, yaşı benden küçük, bizimkiler kesinlikle karşı ama arada adına aşk diyemesem de büyük bir çekim var ve o benimle en kısa zamanda evlenmek istiyor. bana bir akıl verin lütfen ne yapmalıyım?
sen istemiyosun cunku hem yasi kucuk hem kuzenin hemde fikirlerin uyusmuyo degilmi?onun tek derdi evlenmek.. hatta şimdi yüzük takmak istiyor. ben istemediğim içinde üzerime geliyor ailelere anlatalım diye:)
Kan bagim olmasa, komsumun oglu olsa kardes gibi buyusem bu da benim icin ensest olurdu.
Ya da bakicisiyla evlensin erkek cocuklar.
Bunlar da kanunen yasak degil ki.
Mesela iftira, dedikodu vs de kanunen yasak degil. Dunya iftirayi onayliyor mu diyelim?
Vicdanimiz varken kuzen evliligi evet ensesttir ve belirgin sekilde sakat dogan bebek oranini arttirdigi halde neden yasaklanmamistir anlamak mumkun degil.
dediğim gibi benim mantığıma hiç ama hiç uymuyor fakat duygularıma da engel olamıyorumsen istemiyosun cunku hem yasi kucuk hem kuzenin hemde fikirlerin uyusmuyo degilmi?
:)) büyük konuşmaaa.. bende yapardım bir zamanlar neyse umarım sizin veya çecrenizdekilerin başına gelmez:)
Duygularin olmasi normal cunku ilk mesajinda dedigin gibi evlenmek istersin, bir yuza kurmak istersin ama bu hissettiklerin gercekten anlamda ask degil nede evlilige goturen bir duygu ama bir heycan. Birsey sormak istiyorum, sen onu nasil goruyorsun ki bu duygular olustu?dediğim gibi benim mantığıma hiç ama hiç uymuyor fakat duygularıma da engel olamıyorum
ne diyorsun sen ya? ahlaksızlık mı? birinin kocasını mı elinden aldım, evliyken biriyle mi takıldım yada başka namussuzluklar mı yaptım.? kendine göre bir ahlak anlayışın var anlaşılan kendinize gelin! terbiyesizliğin alemi yok.. sizin yaşantınızı çok merak ediyorum eminim bana ahlak dersi verecek son kişisinizdir! çevremde saygım, terbiyem ve hanımefendiliğimle tanınırım. sizin gibi birinin bana bu şekilde konuşmasını kesinlikle kaile bile almıyorum.!Büyük konuşma mı? Çevremde de yapsa aynı tepkiyi verirdim. Bana gelince... Ahlak algımı çöpe atmadım çok şükür, öyle bir durum söz konusu değil. Ölürüm daha iyi. Herkesi kendiniz gibi sanmayın öyle büyük konuşma falan gibi. İnsanların değerleri var kendilerine göre, herkes sizin gibi değil.
kendine baska ugrasilar bul zaten calisiyosun baska insanlarla tanis konusdediğim gibi benim mantığıma hiç ama hiç uymuyor fakat duygularıma da engel olamıyorum
Bu konuya bile büyük konuşma diyecek kadar düşürdünüz seviyeyi arkadaşlar. Çarpık ilişkileri bu kadar normalleştirmeyın herkes sizin gibi değil. Utanç duyulması gereken bir konuyu ama yasal bir engel yok deyip savunanlar var aranızda. Başka da diyecek laf yok, dendi zaten.
oncelikle sana tavsiyem gercektende su yorumlari okudukca objektif bakmayi bilmeyen insanlar oldugunu goruyorum hic takma ama cocuklarinin sakat dogma olasiligina deginen yorumlardan kendine ders cikarne diyorsun sen ya? ahlaksızlık mı? birinin kocasını mı elinden aldım, evliyken biriyle mi takıldım yada başka namussuzluklar mı yaptım.? kendine göre bir ahlak anlayışın var anlaşılan kendinize gelin! terbiyesizliğin alemi yok.. sizin yaşantınızı çok merak ediyorum eminim bana ahlak dersi verecek son kişisinizdir! çevremde saygım, terbiyem ve hanımefendiliğimle tanınırım. sizin gibi birinin bana bu şekilde konuşmasını kesinlikle kaile bile almıyorum.!
Bu konuya bile büyük konuşma diyecek kadar düşürdünüz seviyeyi arkadaşlar. Çarpık ilişkileri bu kadar normalleştirmeyın herkes sizin gibi değil. Utanç duyulması gereken bir konuyu ama yasal bir engel yok deyip savunanlar var aranızda. Başka da diyecek laf yok, dendi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?