Benden alip ona veriyor!

En iyisini yapmışsın bence de kız kardeşin dolduruyor yoksa bir anne bu kadar evlat ayırmaz senin adına çok üzüldüm insallah ailen senin de onların evladını olduğunu görür ve sana hakettiğin değeri verirler

Simdi cok da umrundaydi kardesiniz eski kv sinin...diyelim ki anneniz size daha yakindi daha iyi davraniyordu bunda sizin sucunuz ne..kendi kabahatini mi temizliyor simdi.bence uzak durun.insanin psikolojisini bozar bu turseyler

Olabilir ha. Hastalik degilde huy zannederdim ama hiç normal degil. Kesinlikle psikolojik bir sey simdi daha bir inandim...
Kesinlikle bence oyle .kardesinde bir garip normal insanlar cocuguda varsa dahada az harcar birikim yapar oda sevgi ve tamamlanmislik hissini alis verisde parayi car cur etmekde buluyor en iyi magzadan alinan kazak bizi mutlu etmez ama tatmin eder bence kardesiniz elindekini savurup kisa bir mutluluk yasayio sonra perisan oluyor aldatildimi yada seviyormuydu kocasini (cok ozel olmassa)annenizi ve kardesinizi bir doktora gosterin bence olan size oluyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…