Benden alip ona veriyor!

Aynen uzakta olmak daha iyi...hmm bakıcı tutmak istemiyorum nasıl biri kimbİlir ama böyle de iyi değil. İnanın kendime hiç mi hiç bakmıyorum. Hiç bir şeyde hevesim yok...ne kıyafet ne bir şey eskilerimi giyiniyorum...eski halimden eser kalmadı erkek gibi geziyorum valla

Azıcık makyaj bile yapsanız iyi gelir. Bakıcı olayini da acaba annenize biraz maaş gibi bir şey verseniz de hem emin ellerde olur çocuk hem bakiyorum diye lafını edemez. Gerçi öyle de kabul etmeyebilir. Etse bile maaş direk kardeşinize harçlık olur diyicem de durduk yerde sizi doldurmuş olurum diye korkmuyor değilim.

Kardeşiniz yeni ayrıldıysa bir müddet bocalaması normaldir bence. Psikolojisi bozulmuştur. Kendini alışveriş yaparak avutuyordur. Eğer bu durum yeniyse bir müddet anlayış göstermeniz gerekir bence. Benim ablamda eşinden ilk ayrıldığı zamanlar her hafta saç rengini değiştiriyor,alışveriş yapıyordu. Sonradan duruldu. Bence küçücük bebeğiyle boşanmanın travmasını yaşıyordur. Anlayışlı olmalısınız. Böyle zor bir dönemde ıslak mendilin,alınan elektrik süpürgesinin vs’nin lafı yapılmamalı. Yanında olduğunuzu hissettirin küsmek yerine. İçinde ne fırtınalar kopuyordur ama söylemiyordur size. Destek olun derim ben.

Keske bütün kardesler senin gibi olsa.
Boyle kardesler var ama benim arkadasim ve ablasi da öyleler mesela. Özenirim hep. Bence bazi anneler normal degil kocalarina olan sinirlerini cocuktan çıkaran. Benim annem tamda oyle birisi gercekten var boyle insanlar ve sen cok cok şanslısın

İnanamıyorum aynı benim kardeşim. Sinsidir ve utanmadan gözünün içine baka baka yalan söyler...
Hanimefendi kendisinden baska kimseyi düşünmez. Kendi giyimi kusami gezmesi tozmasi istekleri var bir de. Hic bitmez istekleri asla. Gelcem der gelmez. Yapcam der yapmaz. Surekli herseye bahanesi ve kılıfı hazırdır. Ama kendi menfaatleri söz konusu olduğu zaman mazaret kabul etmez
Biz ona hayir diyemeyiz. Tribi de var bide
Aşırı terbiyesiz ona asla guvenmem mesela onun ipiyle kuyuya inilmez. Biraz yaşı büyüdü diye akıllanır zannettim ama boyle insanlar akıllanmaz
Bazen cok iyi geciniriz guleriz birlikte guzel vakit geciririz falan ben ona hep yardimci olmusumdur.
Ama kendisi malesef yanardöner.

Kardeşsiniz hakkında ne kadar kötü konuşuyorsunuz, bence kardesıne sınsı demek, lükse düşkün olmaktan daha kötü. Annenız sızın çocuğunuza bakarken onun çocuğu ne
durumda merak ettım. ona kım bakıyor. Kardesunızı sevmeye calısın,canınız cıgerınız netıcede. Ozaman bu kdar rahatsız olmazsınız. Ayrıca ananenizle arayı bozmayın, çocuğunuza bakmazsa maaşın yarısı bakıcıya gıdecek. Yeterki kardesım yemesın bakıcı yesın dıyorsanız bılemem tabı. Ayrıca, kardesınız gerçekten Zor durumda olabılır , lükse bu kadar düşlüm bırı çocuğuna kuzenının eskı ceketını gıydırmezdı.

Şirin zayıf Bahar güçlüYDÜ dimi?şimdi hasta yatağında Bahar yatıyor, hayatı bu kadar tek başına yuklenmek doğru değil evlilik kadar boşanmak da hak kim boşanmak için Evleniyor ki ailenizin tutumu çok yanlış,çocuğunuza imkanınız varsa bakıcı baksin daha iyi bence zaten anneanneden aynı mumeleyi görüyor Baksanıza neyse Allah yardımcınız olsun

O annelik izninde kendisi bakıyor. Çalışınca annem bakacak. Sinsilik yaptığı için sinsi dedim. Ayrıca aramız çok kötü ona güvenmiyorum... Bana o kadar kötülüğü dokundu ki anlatsam roman olur. Sanki üvey gibiyiz. lükse bu kadar düşkün olsa giydirmezdi demişiniz mantıklı fakat kardeşim beleşe gelene de hayır demiyor, indiriyor cebe ve hop çöpe atıyor bunu birçokkez yaptı..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bebeğinizin hakkını kimseye yedirmeyin lütfen.Kardesiniz ihtiyaç sahibi olsa aranizin kötü olmasına rağmen kardeş deyip yardım edersiniz ama bence kardeşiniz ihtiyaç sahibi değil.sadece öncelikleri başka( lüks ve gösteriş ) Bebegi olan bir insanın önceliği çocuk olmalı bana göre. Elaleme gösteriş yapmak ya da kendini tatmin etmek için harcamalar yapacağına çocuğuna ıslak mendil evine süpürge alsın madem almıyor sonuçlarına da katlansin o zaman

Şuan anne olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim ki, evlat ayrımı normal bir kadında ancak müşkül durumda olur.
Kimin müşkül olduğuyla alakalı taraf değişir ama sevgi değişmez.

Buna kesinlikle katılmıyorum. Çoğu durumda sevgiden kudurmuş, serpilmiş bir kardeşin yanında öyle kendi kendine, yalnız hissederek büyüyen birkaç tane vardır. Ayrımcılık yapmadığını düşünen ailelerin çoğu yapar. Belki içten içe yapmadığını düşünür ana babalar ama çocuklara yansıması hiç öyle olmaz.

Ah ah benzerini ananem anneme yaptı. Yıllar yılı. Şimdi iyice yaşlı, teyzem ananemi dövdü evinden attı. Annem sahip çıktı. Ne ananemin hatırında geçmiş ne teyzemin. Annem de sinir oluyor ikisine. Hep ananem yüzünden, hep birini daha çok kayirdigi için kardeşler de birbirini sevmiyor.

Anneniz böyle davranmasa ablanız bu kadar yüz bulamaz.

Anneniz ile konuşun yaptığın hırsızlık diyin. Lamı cimi yok. Size haber vermeden hızın bir tel tokanızı alamaz. Hatta anneniz ile bu benden alıp ona veriyorsun mevzusunu da konusun. Onun bu tavrı yüzünden ablanız annesinden babasından bekler olmuş. Bu sizi ilgilendirmez hadi diyelim. Ama sizden de bekler olmuş. Hep annenizin tavrı yüzünden.

Bu nasıl bir karakter, anne ve kadın yahu.. o çocuğa da yazık ki öyle bi annenin elinde büyüyecek..
Kardeş olsa sevilmez..

Bence cok haklisin. Sadece kardesinle degil annenle de arana mesafe koy. Ayri eve cik bakici tut ve kacim kacim kac. Boyle kardeslerini salak yerine koyan ve annelerini kullanan ve ustelik adaletli davranamayan annelere gicik oluyorum.
Benim annem bu kadar adaletsiz degildi ama sen idare edeceksin onu biliyoruz zaten dedigi icin annemle konusmamisligim var uzun sure. Babam baristirdi.
Bence kendiniz ve cocugunuzu dusunun. Kizkardesinizin kendisini , anneninizinde cocugunu dusundugu gibi.

Senin annen anlasılan seni baya kapı olarak gormus kızlrdesnse zavallı kcuuk bebek yazık cidden cifte standart bu ya benm ailemde benden kzlrdesmde habire beklenti icinde hatta konu acdım bunla alakalı ama bana küsemezler küserlerse zaten acaip snrlenirim cok ugastım cunku senelerce herkesle ama senn annen de sıkıntı var kesnlkle annen problemli canım kz krdes alısmıs cnku masallahı var allah ıslah etsn onu

ayranı yok içmeye atla gider hacete... üzülüyorum böyle karıların varlığına boşamış mı kocası ooohh iyi yapmış helal olsun

Siz yanınızdasınız diye sizi yeterince koruyup kolladığını ve çocuğunuza baktığı içinde bakıcıya vereceğiniz para kadar size maddi yardim ettiğini düşünüyor olabilir. Kendince bir adalet sistemi geliştirmiş belli ki. Bana sorarsanız bencede doğru değil. Ama çocuğunuza baktığı için bunları hesap etmeyin. Evet ana baba olarak adalet bekliyoruz ama olmayabiliyor. Siz çocuğunuza odaklanin. En azindan güvenli ellerde bakılıyor. Fevri hareket etmeyin derim

Biraz yanlı mı anlatıyorsunuz sanki.Çünkü bu kadar lüks yasayan biri sizin veya çocugunuzun kıyafetlerini kullanmaz gibime geldi

Siz haklısınız haklı olmasına da o kardeşe para yetmeyecek artık. Baba evine mi haciz gelir nolur yakındır yani. Gidişati hiç iyi görünmüyor kardeşinizin. Allah size kolaylık, sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…