- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Aynen uzakta olmak daha iyi...hmm bakıcı tutmak istemiyorum nasıl biri kimbİlir ama böyle de iyi değil. İnanın kendime hiç mi hiç bakmıyorum. Hiç bir şeyde hevesim yok...ne kıyafet ne bir şey eskilerimi giyiniyorum...eski halimden eser kalmadı erkek gibi geziyorum vallaYani normalde bakıcıdansa annenizin bakması daha iyidir. Ama böyle yapacaksa olmaz. Evinize çıkınca bakıcı tutarsiniz umarım iyi biri olur. Aileniz böyle davrandikça o kardeş asla değişmeyecek. Siz uzakta olup gözünüz görmezse rahat edersiniz. Bu arada siz de bakın kendinize ihmal etmeyin.
Aynen uzakta olmak daha iyi...hmm bakıcı tutmak istemiyorum nasıl biri kimbİlir ama böyle de iyi değil. İnanın kendime hiç mi hiç bakmıyorum. Hiç bir şeyde hevesim yok...ne kıyafet ne bir şey eskilerimi giyiniyorum...eski halimden eser kalmadı erkek gibi geziyorum valla
Keske bütün kardesler senin gibi olsa.Benim ablam hayatım boyunca başıma gelebilecek en güzel şey olduğu için, kardeş kavgalarını anlayamıyorum.
Tabi ki gıcık olurum, sinirlenirim bu aralar öyleyim ama asla tavrımıza yansımaz.
Bana ailemin yapmadığı kadar ana babalık yapmıştır, ama daha naifti her zaman.
Daha içe kapanık, az konuşan, hakkını pek aramayan biri ve boşandı, ailemle yaşıyor.
O sebeple annem hep ablamın yanındadır.
İkimiz aynı anda hasta olsak bilirim ki onunla ilgilenir, ona kıyamaz.
Ama ben alınmam aksine yer gelir ‘ne kıymetli kızın var beni komşudan aldın herhalde’ derim, güleriz.
Şuan anne olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim ki, evlat ayrımı normal bir kadında ancak müşkül durumda olur.
Kimin müşkül olduğuyla alakalı taraf değişir ama sevgi değişmez.
Hanimefendi kendisinden baska kimseyi düşünmez. Kendi giyimi kusami gezmesi tozmasi istekleri var bir de. Hic bitmez istekleri asla. Gelcem der gelmez. Yapcam der yapmaz. Surekli herseye bahanesi ve kılıfı hazırdır. Ama kendi menfaatleri söz konusu olduğu zaman mazaret kabul etmezİnanamıyorum aynı benim kardeşim. Sinsidir ve utanmadan gözünün içine baka baka yalan söyler...
O annelik izninde kendisi bakıyor. Çalışınca annem bakacak. Sinsilik yaptığı için sinsi dedim. Ayrıca aramız çok kötü ona güvenmiyorum... Bana o kadar kötülüğü dokundu ki anlatsam roman olur. Sanki üvey gibiyiz. lükse bu kadar düşkün olsa giydirmezdi demişiniz mantıklı fakat kardeşim beleşe gelene de hayır demiyor, indiriyor cebe ve hop çöpe atıyor bunu birçokkez yaptı..Kardeşsiniz hakkında ne kadar kötü konuşuyorsunuz, bence kardesıne sınsı demek, lükse düşkün olmaktan daha kötü. Annenız sızın çocuğunuza bakarken onun çocuğu ne
durumda merak ettım. ona kım bakıyor. Kardesunızı sevmeye calısın,canınız cıgerınız netıcede. Ozaman bu kdar rahatsız olmazsınız. Ayrıca ananenizle arayı bozmayın, çocuğunuza bakmazsa maaşın yarısı bakıcıya gıdecek. Yeterki kardesım yemesın bakıcı yesın dıyorsanız bılemem tabı. Ayrıca, kardesınız gerçekten Zor durumda olabılır , lükse bu kadar düşlüm bırı çocuğuna kuzenının eskı ceketını gıydırmezdı.
Şuan anne olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim ki, evlat ayrımı normal bir kadında ancak müşkül durumda olur.
Kimin müşkül olduğuyla alakalı taraf değişir ama sevgi değişmez.
Kardeşleriniz icin sinsi demeniz çok üzücü. böyle hissetmenizin sebebi hep sizler cocukken ana babanız tarafından iyi yonetilememis rekabet ortamı yüzünden.İnanamıyorum aynı benim kardeşim. Sinsidir ve utanmadan gözünün içine baka baka yalan söyler...
Senin annen anlasılan seni baya kapı olarak gormus kızlrdesnse zavallı kcuuk bebekMerhaba kizlar...cidden kafam allak bullak sorun bende mi diye şüpheleniyorum...
sorun annem ve kızkardeşim. Kızkardeşim hem çocuk parası hem eşinden nafaka hemde izine ayrıldığı için maaş alıyor. İyi de kazancı var ama...elindekini savuruyor resmen. Kıyafete bebek kıyafetine vs en lüks şeylere para harcıyor. Her şey en lüksünden olacak ta arabasına kadar. Tamam bu onun zevki karışılmaz ama gelelim asıl meseleye...bu böyle savurduğu için evine eşyalarını bile alamadı, her şeyi babama borçlanarak aldı. Babama da borcunu ödemiyor, epey bi miktar birikti. Hep alıyor alıyor ama vermiyor ona giden bir daha geri gelmiyor. Bana bir defa yapmaya kalkıştı bir daha tövbe bir şey vermedim ama aramız bozuldu. Borcu geri istedim diye çıkarmadığı rezillik duymadığım hakaret kalmadı. Iletişimim yok onunla hanımefendi beni her yerden bloklamış aylardır bu böyle. Neyse annem ona ziyarete gidip geliyor ve onun maddi durumundan bahsetti. Evi çok kötü bir haldeymiş vs süpürge bile alamayacak durumdaymış evinin her yer pis kıl içerisinde imiş vs. Tabiki dayanamadık çocuğa yazık en başta. Ona süpürge aldı babam. Annem ise benim çocuğun küçük gelenlerini toplamış vermiş. Buraya kadar neyse ama...benim oğlanın ceketini bana sormadan ona vermiş. Temizlik mendilleri yetiştirememeye başladım bu ara meğer bu bana sormadan alıp ona veriyormuş. Nereden biliyorsun derseniz kendisi dedi annem. Temizlik bezi bile alamıyor dedi. Bu hafta tam 7 paket gitti! Bu nereye gidiyor diye kuşkulandım...Sesimi çıkartmadım ihtiyacı vardır diye ama bugün kızkardeşim geldi bize ve ne göreyim. Hanımefendi kendini baştan aşağa yeniletmiş en son moda kıyafetler montlar vs ve bebeği de. Birde üstelik hava atıyor bebeğime lüks mağazanın yeni koleksiyonundan aldım diye. Yine alışverişe gidiyorum bebek mağazası var kürk alacağım bebeğime diyerek ayrıldı yanımızdan. Anneme mevzuyu açtım ve omun da yaptığını doğru bulmadığımı söyledim. Bana sormadan yaptıkları şeyleri kast ediyorum. Ve annem kopardı yaygarayı...Önce inkar etti...sonra bana hakaret etmeye başladı...kakmalarına devam etti.ben nankörmüşüm. İşe gittiğimde çocuğuma bakıyor ya onu başıma kaktı, artık bakmayacakmış vs. Onu suçsuz yere suçluyormussum vs. Ama kesinlikle öyle bir şey yok bana sormadan benden alıp benim çocuğuma ait kullandığı eşyaları neden kızkardeşime veriyor? Birde üstelik kullandığı şeyleri “o küçük geliyordu zaten hem seninkinin çok var” diyerek beni aptal yerine koyuyor. Geçen de benim oğluma aldığım eşyalardan bahsederek “zaten ben almıştım” dediğini duydum, onları da ona veriyordu.
Bende mi sorun var anlamıyorum? Annemle küsüz şuanda konuşma benimle bir daha dedi. Ama bunu yapmaya hakkı varmı onun?
Not: kendime ayrı bir ev tuttum fakat daha tam yerleşemediğim için ailemde kalıyorum...
ayranı yok içmeye atla gider hacete... üzülüyorum böyle karıların varlığına boşamış mı kocası ooohh iyi yapmış helal olsunMerhaba kizlar...cidden kafam allak bullak sorun bende mi diye şüpheleniyorum...
sorun annem ve kızkardeşim. Kızkardeşim hem çocuk parası hem eşinden nafaka hemde izine ayrıldığı için maaş alıyor. İyi de kazancı var ama...elindekini savuruyor resmen. Kıyafete bebek kıyafetine vs en lüks şeylere para harcıyor. Her şey en lüksünden olacak ta arabasına kadar. Tamam bu onun zevki karışılmaz ama gelelim asıl meseleye...bu böyle savurduğu için evine eşyalarını bile alamadı, her şeyi babama borçlanarak aldı. Babama da borcunu ödemiyor, epey bi miktar birikti. Hep alıyor alıyor ama vermiyor ona giden bir daha geri gelmiyor. Bana bir defa yapmaya kalkıştı bir daha tövbe bir şey vermedim ama aramız bozuldu. Borcu geri istedim diye çıkarmadığı rezillik duymadığım hakaret kalmadı. Iletişimim yok onunla hanımefendi beni her yerden bloklamış aylardır bu böyle. Neyse annem ona ziyarete gidip geliyor ve onun maddi durumundan bahsetti. Evi çok kötü bir haldeymiş vs süpürge bile alamayacak durumdaymış evinin her yer pis kıl içerisinde imiş vs. Tabiki dayanamadık çocuğa yazık en başta. Ona süpürge aldı babam. Annem ise benim çocuğun küçük gelenlerini toplamış vermiş. Buraya kadar neyse ama...benim oğlanın ceketini bana sormadan ona vermiş. Temizlik mendilleri yetiştirememeye başladım bu ara meğer bu bana sormadan alıp ona veriyormuş. Nereden biliyorsun derseniz kendisi dedi annem. Temizlik bezi bile alamıyor dedi. Bu hafta tam 7 paket gitti! Bu nereye gidiyor diye kuşkulandım...Sesimi çıkartmadım ihtiyacı vardır diye ama bugün kızkardeşim geldi bize ve ne göreyim. Hanımefendi kendini baştan aşağa yeniletmiş en son moda kıyafetler montlar vs ve bebeği de. Birde üstelik hava atıyor bebeğime lüks mağazanın yeni koleksiyonundan aldım diye. Yine alışverişe gidiyorum bebek mağazası var kürk alacağım bebeğime diyerek ayrıldı yanımızdan. Anneme mevzuyu açtım ve omun da yaptığını doğru bulmadığımı söyledim. Bana sormadan yaptıkları şeyleri kast ediyorum. Ve annem kopardı yaygarayı...Önce inkar etti...sonra bana hakaret etmeye başladı...kakmalarına devam etti.ben nankörmüşüm. İşe gittiğimde çocuğuma bakıyor ya onu başıma kaktı, artık bakmayacakmış vs. Onu suçsuz yere suçluyormussum vs. Ama kesinlikle öyle bir şey yok bana sormadan benden alıp benim çocuğuma ait kullandığı eşyaları neden kızkardeşime veriyor? Birde üstelik kullandığı şeyleri “o küçük geliyordu zaten hem seninkinin çok var” diyerek beni aptal yerine koyuyor. Geçen de benim oğluma aldığım eşyalardan bahsederek “zaten ben almıştım” dediğini duydum, onları da ona veriyordu.
Bende mi sorun var anlamıyorum? Annemle küsüz şuanda konuşma benimle bir daha dedi. Ama bunu yapmaya hakkı varmı onun?
Not: kendime ayrı bir ev tuttum fakat daha tam yerleşemediğim için ailemde kalıyorum...
Biraz yanlı mı anlatıyorsunuz sanki.Çünkü bu kadar lüks yasayan biri sizin veya çocugunuzun kıyafetlerini kullanmaz gibime geldiMerhaba kizlar...cidden kafam allak bullak sorun bende mi diye şüpheleniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?