Benden fazla maaş alıyorsun ayrılığı

Sevmiyormuş onu bahane etmiş olmuş bitmiş niye kendini yıpratıyor ki

Hayır değişmiş falan değil, kendine rahatça ezebileceği bir kurban bulmuş sadece. Ablanızın verilmiş sadakası varmış, kendi ailemden de biliyorum bu tip evliliklerde mutlu olunmuyor.

Farkında olmadan bu adam kuzeninize büyük iyilik yapmış bence bir fakire sadaka verin ne demek son sınıfta okulu bırak bence kuzeniniz bu sözün üstüne ayrilmaliydi ne kadar sığ kendins güveni olmayan bir adammış şansliymış kurtulmuş hemde erken

Merak etmesi bile çok gereksiz artık belki değişti belki başkasını bulamadı
Boşversin artık
Koskoca hakim niye bunları düşünüyor kendine uygun bir seçim yapsın.

Bu sözden sonra ayrıldı kuzenim. Şuan o nişanlı kuzenimin bir ilişkisi yok haliyle takiyor bence... merak ediyorum dese de altında bu neden olabilir

adam da hiç suç bulmadım ben o herçek yüzünü göstermiş zaten evlenene dek saklamamış ki suç bunları bile bile 3 yılını bu müsveddeye harcayan akıllı ve eğitimli kızımızda.sanki erkek nesline kıran girdi yapışıyorlar kızlarımız arıza erkeklere sitede çokkk okudukk böyle konuları

Kurtulmuş işte neyini merak ediyor artık

Öyle bir adamdan kurtulduğu için sevinip, o güzel beyin hücrelerini öyle cins bir adamı düşünerek yormamalı bence O kadar emek verip hakim olmuş kadın, neden takıyor ki kişisel ezikliği olan bir adamı? Hücrelerini yormaya değmez

Erkekler kendilerine KÖLE arıyorlar OBJE ARIYORLAR. Çok kötüler çok! Siz sanırım Türkiye'de yaşamıyorsunuz.
Türkiyede yaşıyorum herkes bu şekilde değil genelleme yapmak yanlış. Çevremde bir çok erkek öyle eşimde çalışmamı okumamı isteyen iyi yerlerde güzel konularda olmamı isteyen birisidir tersi de var ama genelleme yanlış

Değişmemiştir aynı günler o nişanlısını da bekliyor

aşağılık kompleksi işte... çok para kazanıyomuşmuş da bilmem neymiş. dün mü tanıdı bu kişi kuzeninizi? ne okuduğunu, mezun olunca hangi mesleği istediğini bilmiyor muydu? densiz dengesiz ya.. ayrıca hiç aklı karışmasın kuzeninin, kurtulduğuna sevinsin kına yaksın, ne değişecek? bunlar böyle gelmiş böyle gider...

ayrıcaaaa nişanlandığı kişinin de kendisinden fazla kazanması şunu düşündürdü bana; aslında karşısındaki insanın parası yemeye çoktan gönüllü ama bakma mahalle baskısı erkeklik gururuna bok sürdürmemeye çalışmış zamanında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…