Benden fazla maaş alıyorsun ayrılığı

Sevmiyor ama merak ediyormuş. Aslında tek cevabı sevgisizlik

Kuzenim numarasını değiştirdi ulaşamaz hicbir şekilde ama hırs için de değildir sanmıyorum. Kesin kuzenimi sevmiyordu buradaki mesajlardan bunu anladık sonunda

Umarım... Belki de kuzenimi sevmiyordu ama nişanlısını seviyordur. Umarım o kadına iyi davranır

Sacma sapan manipulasyona gelmekten Allah korumus. Onu gormuyor da neden maasi yuksek birini aldi madem beni alaydi mi diyor? Yok artik. Adamin derdi maas degil. Kendi gibi asagiya cekebilecegi, manipule edebilecegi bir kadini elinin altinda tutmak. Ruh hastasi. Hukuk okuyan insana okulu birak diyor.

Onunla kesinlikle olmazdı kuzenim. Bana dert yandığında ayrıl dememe rağmen üzerindeki bağımlılıktan kurtulamamıştı. Ama çok şükür ayrıldı. Pişman değil aksine mutlu. Iyi ki diyor. Belki de kuzenim şuan kendine kızıyordur. Merakının arkasında kendine olan kızgınlığı vardır diye düşünüyorum. Bunu ona da söyledim neden merak ediyorsun dedim. Bana neden boyle davrandi anlamaya çalışıyorum diyor

Ya böyle bir ruh hastası başka birini sevebilir mi? O sevgi sizin hayal ettiğiniz şey değil. Tutku, vurucam kırbacı Fıstık benim olacak sevgisi o.

Bilmiyorum bize de değişmez gibi geliyor ama sevmiş de olabilir. Ya da inat uğruna nişanlanmıştır. Inşallah seviyordur da evleneceği kadın üzülmez

Adam sizi,pardon kuzeninizi sevmemiş,bahane etmiş.Kuzeni içeri davet edin,tanıdık kontenjanından mune üyelik parası almaz

Birkadın çık aradan,kuzeni istiyoruz
Koca avukat derdini anlatamayacak mı,tercuman tutuyor:)

Kuzenim numarasını değiştirdi ulaşamaz hicbir şekilde ama hırs için de değildir sanmıyorum. Kesin kuzenimi sevmiyordu buradaki mesajlardan bunu anladık sonunda
İnanın orası hiç belli olmuyor biliyormusunuz erkekler genel itibariyle geçmişlerine saplantılı dur 9 ay 1 yıl sonra bile yazan vardır inanın ben hırs yaptığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…