Benden habersiz görüşmüsler

Hiç mi kadın görmüyor bu adam? Evde bağlı mı yaşıyor? Kadınlar gelince kalkıp kaçsa mıydı? Hey allam ya madem kıskanıyorsun, kalk sen de git. Hem evde oturayım hem de kocişim sözümden çıkmasın kafası. Bunalır insanlar böyle, yapmayın

Zaten ilk onu yazdım. Kocasının dediği gibi cinsellik konuşulması hoşuna gidiyorsa ya trene takılacak ya da ayrılacak.
Ama diğer konuda aynı ortamda olduklarında kadının cinsellik konuştuğunu duyduğunu söylemişti.
Ya sonuç olarak boşanamaz anca oturur elinde telefonla instada kocasını izler

O buluşmanın "rastlantı" olmadı yüzde bir ihtimal bile değil. İnstagram resmi de size direkt mesaj amaçlı olmuş. Eski konunuz gibi bir durum da varsa aslında belli durum. Bu şey ( koca dediğiniz) sizin erkeğe adres sormanızı istemiyorsa, kendi de gördüğü her an bir kadın için farklı şey düşünmeye hazır olmasındandır. Zaten arkadaşının eşiyle o tip bir muhabbet yapan kadının yanında aklımıza gelen şeyi yapmayacaksan, rahatsız olursun, yapacaksan o zaman konuşmaktan çekinmezsin. Bu dediğimin başka seçeneği de yok. O kadının kocası da bir şey demiyorsa gene sebep aynı. Bunun başka ihtimali dahi yok.Şimdi siz biraz şunu düşünün çocuk bu şeyi görerek büyüyüyecek. Hiç öyle çocuk anlamaz da demeyin; bu tip rezalet mutlaka bir yerden patlar. O şey erkek diye çekinmez bile, zaten bazı şeyler çoktan kopmuş kafasında ama çocuğunuz hissedince neler olur siz bir de bu zararı düşünün. Bugün gidemiyorum diyorsunuz da çocuğu bu batak ortama atabilecek misiniz? Bu kafadan başka neler çıkar sizce? Aşırılığın artmaktan başka bir yolu yoktur benim bugüne kadar gördüğüm örneklerde, mutlaka ilerler.

Diğer konuya da yazdım tamı tamına aynısı bir arkadaşlığım var. Hatta konu sahibiyle geyik de çevirdik ben miyim o kadın diye.

Kocamın 20-25 yıllık bir arkadaşı var, dünya tatlısı bir insan, acayip eğlenceli bi herif. Ama karısı benden hiç hoşlanmıyor. Hatta nefret ediyor bence Benim bi derdim yok onunla, gelirse rahatsız olmam. Adam bize tek başına geliyor, dışarda buluşunca tek katılıyor. Bazen onlar kocamla buluşuyor ben sonradan ekleniyorum. Hiç yanımda arkadaş taşımadım ama denk gelirse götürebilirim de. Çok pis geyik çeviririz, bu bazen cinselliğe kayan bir geyik olabilir. Kocamla her telefonunu “az sevişin” diye kapatır mesela. Ya da buluşacaksak “sevişmeden gelin” der. Espri yapıyor aklınca işte gevşek E benim suçum ne? Karısı gelip buraya konu açsa konu sahibinin konuları gibi olur aynı.

Konu sahibi sanki kadını aramış da "kocamdan uzak dur yelloz" demiş gibi yorumlar yapılıyor,hayretle okuyorum. Otomatik pilota alınmış gibi yok git sorununu kocanla hallet, sen kadına karışamazsın falan diye.
Kadın zaten kocasıyla kavga etmiş. O kadınla muhatap olmamış bile. Kadını sevmediğini dahi söyleyemez mi? Kocasının arkadaşıyla rüyalanma hakkında konuşan kadını sevmek, onunla dost olmak, leş muhabbetinden keyif almak zorunda mı? Kadından bahsederken bile burnuma izmarit kokusu geldi

Farzedelim ki eşinin arkadaşı ve karısı cokkk cokkk kötü ve art niyetli insanlar ama mesafe koyması gereken EŞİNİZ. Demek ki eşinizin de sevdiği bir ortam ki size rağmen vazgeçemiyor .
Ya çok mu yakışıklı kocası var acaba, elin evli kadınları yakasından düşmüyor falan, nispet için beraber yakalayınca storyler atıyor kadın? Adam o ortama girmeye devam etmese 3 günde adını unuturlar yav, peşine takılacak halleri yok, amma gözünde büyütüyorlar bu kel kocalarını.

Demek ki konu sahibine göre eşi Brad Pitt

Kadını can hıraş savunmanızdan anlamıştım naptınız gizli örgüt falan mı kurdunuz? Ortamlarda laf eden olursa birbirimizi savunuyoruz taam mı diye anlaşma mı imzaladınız
Halbuki sadece kadından hoşlanmıyorum demişlerdi. Ünlü düşünür Dilberay'ın da dediği gibi "zorunda mıyız?"

Anlamanıza gerek yok, diğer konunun ilk sayfanıza yazdım zaten, anlamak için kendinizi yormasaydınız, kısa devre yapar mazallah.

Yoo zorunda değilsiniz. Biz de karşı tarafın hassasiyetlerine uygun davranmak zorunda değiliz. Kocaları düşünecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…