- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.383
- 108
Zaten ilk onu yazdım. Kocasının dediği gibi cinsellik konuşulması hoşuna gidiyorsa ya trene takılacakKonu farklı değil.
1.Ortamda bulunmak istemeyen insan konu sahibi. Diğer çift ya da kocası gelme demiyor. Konu sahibi ben aranıza katılmayacam diğer kadın da katılmasın diyor. Niye? Sen istemiyorsun diye insan keyif aldığı bir arkadaşlığı niye sürdürmesin? (Diğer kadın için diyorum)
2-Cinsellik konuşuyorlar muhabbetine inanmıyorum. Konuyu alevlendirmek için diğer konusuna sayfalar sonra yazdı bunu. Ortamda olmadığı halde üç kişinin ne konuştuğunu konu sahibi nereden biliyor? Bunu diğer konusunda da sorduk cevap vermedi, bu konuda da hatırlamıyorum diyor. Hatırlanmayacak bir şey mi bu? Kocası anlattıysa zaten en başta dediğim gibi problem kocada. Hem kocanın doğru söylediğini nereden biliyoruz?
3-Diğer kadının fotoğraf paylaşmasına takılmış insanlar. Kadın nereden bilsin adamın karısının sorun çıkaracağını? Ben arkadaşımla takılırken kocamla arkadaşına denk gelsem, oturup bi kahve içsek birlikte, aklıma eserse foto koyarım. Düşünmem, aklıma gelmez o ortamdaki adamın karısından gizli işler çevirdiğine.
4-Problem koca. Hiç başka kadınlara mok atmayalım lütfen.
KıazzzKonu sahibi mi hariç
Valla insanın olduğu yerde her şey olur. Olmaz diyen görmek istemiyordur.Hiç belli olmaz o işler
Diğer konuya da yazdım tamı tamına aynısı bir arkadaşlığım var. Hatta konu sahibiyle geyik de çevirdik ben miyim o kadın diye.Zaten ilk onu yazdım. Kocasının dediği gibi cinsellik konuşulması hoşuna gidiyorsa ya trene takılacakya da ayrılacak.
Ama diğer konuda aynı ortamda olduklarında kadının cinsellik konuştuğunu duyduğunu söylemişti.
Ya sonuç olarak boşanamazanca oturur elinde telefonla instada kocasını izler
Eş, arkadaşı ve arkadaşın karısının sorunlu olmasıymış aslında, avm de bir şey yok normaldeBence tek sorun eşinin senden habersiz AVM ye gitmesi. Benim eşim arkadaşıyla gitse bende giderim yanlarına, yanımda arkadaşım varsa oda gelir.
Bu adam hamilelik haberini alır almaz böyle olmamıştır. Dur siz demeden ben diyim, kazara hamile kaldınız.Emin olun hamile olmasaydım o gün bu evden giderdim
Öyle şeyleri normal görecek kişilerle arkadaşlık ediyorsa kocası, onu bilemem tabiiHiç belli olmaz o işler
Ya çok mu yakışıklı kocası var acaba, elin evli kadınları yakasından düşmüyor falan, nispet için beraber yakalayınca storyler atıyor kadın?Farzedelim ki eşinin arkadaşı ve karısı cokkk cokkk kötü ve art niyetli insanlar ama mesafe koyması gereken EŞİNİZ. Demek ki eşinizin de sevdiği bir ortam ki size rağmen vazgeçemiyor.
Yok bile isteye yapmış.Bu adam hamilelik haberini alır almaz böyle olmamıştır. Dur siz demeden ben diyim, kazara hamile kaldınız.
Demek ki konu sahibine göre eşi Brad PittYa çok mu yakışıklı kocası var acaba, elin evli kadınları yakasından düşmüyor falan, nispet için beraber yakalayınca storyler atıyor kadın?Adam o ortama girmeye devam etmese 3 günde adını unuturlar yav, peşine takılacak halleri yok, amma gözünde büyütüyorlar bu kel kocalarını.
Niye yapmış acaba, gidemiyim diye heralde? Sinirim bozuluyor.Yok bile isteye yapmış.
Diğer adam karısıyla gayet iyi, heryere beraber gidiyorlar. Konu sahibinin eşi nerde olduğunu haber bile vermemiş.Eş, arkadaşı ve arkadaşın karısının sorunlu olmasıymış aslında, avm de bir şey yok normalde
Kadını can hıraş savunmanızdan anlamıştımDiğer konuya da yazdım tamı tamına aynısı bir arkadaşlığım var. Hatta konu sahibiyle geyik de çevirdik ben miyim o kadın diye.
Kocamın 20-25 yıllık bir arkadaşı var, dünya tatlısı bir insan, acayip eğlenceli bi herif. Ama karısı benden hiç hoşlanmıyor. Hatta nefret ediyor benceBenim bi derdim yok onunla, gelirse rahatsız olmam. Adam bize tek başına geliyor, dışarda buluşunca tek katılıyor. Bazen onlar kocamla buluşuyor ben sonradan ekleniyorum. Hiç yanımda arkadaş taşımadım ama denk gelirse götürebilirim de. Çok pis geyik çeviririz, bu bazen cinselliğe kayan bir geyik olabilir. Kocamla her telefonunu “az sevişin” diye kapatır mesela. Ya da buluşacaksak “sevişmeden gelin” der. Espri yapıyor aklınca işte gevşek E benim suçum ne? Karısı gelip buraya konu açsa konu sahibinin konuları gibi olur aynı.
İşte anca “konu sahibine göre” olur oDemek ki konu sahibine göre eşi Brad Pitt
Anlamanıza gerek yok, diğer konunun ilk sayfanıza yazdım zaten, anlamak için kendinizi yormasaydınız, kısa devre yapar mazallah.Kadını can hıraş savunmanızdan anlamıştımnaptınız gizli örgüt falan mı kurdunuz? Ortamlarda laf eden olursa birbirimizi savunuyoruz taam mı diye anlaşma mı imzaladınız
Halbuki sadece kadından hoşlanmıyorum demişlerdi. Ünlü düşünür Dilberay'ın da dediği gibi "zorunda mıyız?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?