- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Ama diğer konuyu da okusaydınız keşke.Simdi siz tam olarak neye kizdiniz?
Arkadasi ile görüşmesine mi diger kiza mi?
Alisveris yapiyorlarmis gelmisler diyorsunuz. Ne yapsaydi esiniz sen oturma esim kizar mi deseydi?
Kocanı ya böyle kabulleneceksin ya da boşanacaksın. Başka hiç bir çaren yok. Çünkü kocanın da o ortam , o sohbet çok hoşuna gidiyor. Ben aşırı rahat biriyimdir ama konu cinselliği açık seçik konuşmaksa bende bi hobaa derim.Bakın ben arkadaşın eşinden hiç mi hiç hoşlanmıyorum o yüzden eşime siz kendinz görüşün diyorum doğal hakkı görüşebilirler ama bu normal mi ben yoksam arkadasin eşi neden geliyor hadi o geldi neden kız arkadaşını getiriyor aynısı ben yapsam yabancı bı erkek olsa masamda bana yapmadığı kalmaz
Sen yapma bari yaw. Eski konusunu hatırlamıyor musun ? Sürekli cinsellik muhabbeti yapılan bir ortam. Eşin olmasa bile bir çiftin yanında sürekli cinsellik konuşması hoşuna gider mi ? Ben kesinlikle anormallik seziyor ve grup amacı olduğunu düşünüyorum.Simdi kiz arkadasimla avmde gezerken esim orda olsa, kiz arkadasimi da alir yanina giderim, esimin arkadasi orda olsun olmasin farketmez, napicam arkadasimi yuruyen merdivende bye diyip kacicam mi? Ayrica boyle bisey dusunup arkadasimi yollamam ona hakarettir, araniyo mu benim arkadasim, cinsiyet farketmeksizin insan olarak bir araya gelebilmeliyiz, herkese yollu gozuyle, kocami ayarticak mi gozuyle bakmak bana irrasyonel gelen bisi, anlamiyorum bu kafayi. Hayatlar haremlik selamlik olsun o zaman.
Ben bunun üstüne o adamı bosarim delirmelik öyle haklısın ki baştan sorunca düzgün hepsini doğru anlatmaliydi gerçekten karşılaşmış bir kahwe icmislerse normal karşılardım ama görüşme diyip işin içine yalan girince orada bir iş vardır arkadaşının eşi de ne ayak çözemedim kendisine sen bu şekilde davranan hoşuna gidermiydi acaba sana bunu yapıyor taviz verme bence sen alttan alırsan daha çok olay yaşarsın tavrını net koyarsan belki bu son yanlısı yalanı olurZaten bunu eşim anlatmadi ben sanıyorum ki ikisi görüştü arkadaşıyla eşim story gördüm gece kadın paylaşmış eşimi uyandırdım bu ne dedim dedigi su ya işte aliyle görüştüm ya Esra da arkadaşıyla alisveristeymis yanımıza geldiler storyde kahve içiyorlardı
Kadın arkadasını getirmemiş ki alısverıs bır arkadasıyla alısverıs yaparken eşin ve kadının eşi aynı avmye gitmişler..Evet kızdan hoslanmadigim için ben gorusmuyordum ama eşimi de kisitlamadim sen görüş sonuçta arkadaşın dedim ama bu yaptıkları artık çok fazla kızın arkadasini getirmesini ve üstüne fotolarini paylaşmalarını hiç bisekilde normal bulmuyorum evet malesef çok kıskancım ama inan kiskanmayacagim şeyler yapmasa kiskanmicam zaten bide hamilelikten mi bilmiyorum herşeyi çok fazla kafama takıyorum saçlarım beyazlamaya başladı. Ya ben yada arkadaşların diyince tabi ki sen dedi ama inanmıyorum ona gizli gizli görüşebilirler de
Eşin zihniyeti leşşşş
Kendinden biliyor işi. Yanına gelen karıya kıza yavşadığı için sizin yanınıza erkek yaklaştırmıyor. Kendi yaptıklarını ben yapsam dediğinizde de deliriyor.
Karşı tarafın amacı nedir fotoğrafı niye paylaşmıştır bilmem. Normalde bu şekilde bir buluşma rastlaşma problem edilmez zaten. Arkadaşlar eşlerden ayrı buluşabiliriz. Dediğiniz gibi bir denk gelmişlik olabilir.
Ama sorun eş kişisinin kafası, pis düşünceleri yalancılığı ve bundan doğan güvenvermezliği.
Eski konularınızı okumadım bu konu içerisinde yazdığınız kadarıyla eşinize güvenmediğiniz bariz.
Sizdeki sıkıntı ise bunu bile bile bu adamdan çocuk yapıp şimdi de hamile olmasam gitmiştim demek.
Konu farklı değil.Sen yapma bari yaw. Eski konusunu hatırlamıyor musun ? Sürekli cinsellik muhabbeti yapılan bir ortam. Eşin olmasa bile bir çiftin yanında sürekli cinsellik konuşması hoşuna gider mi ? Ben kesinlikle anormallik seziyor ve grup amacı olduğunu düşünüyorum.
KudrAlobar kuddişim konu bence çok farklı. Seni de ekledim , yorumunu görünce.
Ne yapacaklardı? Kadın arkadaşını sen kızarsın diye evine mi yollayacaktı? O kızı Eşinle tanıştırmaya getirdiklerini düşünmüyorsun herhalde
Ben başka birisi ile karıştırmışım konularınızı pardon. Şimdi konularınıza bakınca farkettim. Ama diğer dediklerimin gine arkasındayim. Böyle olmaz çünkü iğrenç.Önceki konunuzu hatırlıyorum. Bence bı anormallik var. Çünkü o zamanda doğum gününe çağırmışlardı erkek erkeğe kutluyacaz diye bütün maile oradaymış . Bence demeniz iyi olmuş eşinize. Herkes yerini ve haddini bilsin. Ki karısı size nispet yapıyor gibi geldi bana. Tamam AVM de karşılaşılabilir ama 4'lü foto nedir ya?? Ben delirdim herhalde.
Sizin yazdıklarınıza genelde katılırım ama burada normal şeyler dönmüyor. ortada sizin dediğiniz gibi bir şey olmasa bile kadının fotoğrafı paylaşması çok sığ hareket bana kalırsa, nispet yapar gibi. evet dediklerinizde haklısınız ama herkes sizin gibi üst düzey bilince sahip değil. bu insanların kıskanç, haset ve cahil olduğuna eminim, konu sahibi hariç. çok üzüldüm nedense kendisine.Konu farklı değil.
1.Ortamda bulunmak istemeyen insan konu sahibi. Diğer çift ya da kocası gelme demiyor. Konu sahibi ben aranıza katılmayacam diğer kadın da katılmasın diyor. Niye? Sen istemiyorsun diye insan keyif aldığı bir arkadaşlığı niye sürdürmesin? (Diğer kadın için diyorum)
2-Cinsellik konuşuyorlar muhabbetine inanmıyorum. Konuyu alevlendirmek için diğer konusuna sayfalar sonra yazdı bunu. Ortamda olmadığı halde üç kişinin ne konuştuğunu konu sahibi nereden biliyor? Bunu diğer konusunda da sorduk cevap vermedi, bu konuda da hatırlamıyorum diyor. Hatırlanmayacak bir şey mi bu? Kocası anlattıysa zaten en başta dediğim gibi problem kocada. Hem kocanın doğru söylediğini nereden biliyoruz?
3-Diğer kadının fotoğraf paylaşmasına takılmış insanlar. Kadın nereden bilsin adamın karısının sorun çıkaracağını? Ben arkadaşımla takılırken kocamla arkadaşına denk gelsem, oturup bi kahve içsek birlikte, aklıma eserse foto koyarım. Düşünmem, aklıma gelmez o ortamdaki adamın karısından gizli işler çevirdiğine.
4-Problem koca. Hiç başka kadınlara mok atmayalım lütfen.
Konu sahibi mi hariçSizin yazdıklarınıza genelde katılırım ama burada normal şeyler dönmüyor. ortada sizin dediğiniz gibi bir şey olmasa bile kadının fotoğrafı paylaşması çok sığ hareket bana kalırsa, nispet yapar gibi. evet dediklerinizde haklısınız ama herkes sizin gibi üst düzey bilince sahip değil. bu insanların kıskanç, haset ve cahil olduğuna eminim, konu sahibi hariç. çok üzüldüm nedense kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?