Benden yasca kücük :((

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Merhabalar.. Ben yeni üye olanlardanim.. 28 yasindayim.ama göstermedigimi söylerler.. Güzel sayilirim. Ama fazla degil.telefonda görüstügüm biri var yakinda tanisicagiz ama o benim ondan büyük oldugumu bilmiyo. Onu con istiyorum yüzüm tutmuyo söylemeye. Kabul etse bile sogur benden. Kalbimi uzun zamandan sonra carpitan tek kisi o (.. Ne yapicam ben.

Canım büyük derken ne kadar bu yaş farkı ?

bi görüşün bakalım duruma göre söylersin yaşını,eminim o da sana karşı bişiler hissediyorsa yaşı problem yapmaz..canını sıkma hiç..benim eşimde benden 3 yaş küçük:)ben 27,eşim 24:)

fazla deil olablr cnm 5- 6 yaşa kdr sorun teşkil etmez uyumluysanız kısmetse inş olur..gönüller bir olsun yeter tatlım sıkma canını..

Iste keske en bastan söyleseydim ama hep nasilsa bu cocuk bana bakmaz havasindaydim. Is ciddiye binince nasil söyledim bu yalani diye üzülüyorum... Hic aciklamasam diyorum sakli kalmaz dimi böyle seyler (

Aramıza hoş geldin
Erkekler buna pek takmayabiliyor.. Saklama yaşını, açıkça söyle canım.. Ben de yaşımı göstermem hep küçükler gelir.. Ben senden büyüğüm derim olsun benim için önemli değil derler..

Sen dürüst ol da gerisi kısmet..bunu senin eksikliğinmiş gibi söyleme ama.. Normal ol,bu arada ben senden büyüğüm,eğer bunu dert edeceksen şimdi söyle de.. dik dur.. bence sorun etmeyecek

Pardon yaşınla ilgili yalan söylemişsin..şimdi gördüm. yine de yüzyüze gelince söyleyebilirsin,tanımadığım için öylesine söyledim diyebilirsin.. bilemedim..

Son düzenleme:
24 yasinda canim . Bu actigim ilk konu ve aldigim ilk cevap cocuk gibi sevindim :)

Çok fazla bi yaş farkı yokmuş.Yalnız benim anlamadığım ilk tanıştığınızda yaşını sorduğunda kküçük mü söyledin ki öyle olmuş büük ihtimalle ben yaş farkının çok sorun olacağını düşünmüyorum ama yalan söylemişsin çocukcağıza.Bence en yakın zamanda söyle ona sonra daha zor olucaktır.Aman hem o da sorun yapmasın nolucak o kdar yaştan hem zengin olursunuz

Evet ilk tanistigimizda yalan söyledim nasilsa öylesine konusuyoruz diye. Simdi is ciddiye bindi . Hersey güzel ama ortada kendimi kücük düsürcek bi yalan.. Ya ama cok mutlu ederdim ben onu hem cocuk ruhluyum (

Evet ilk tanistigimizda yalan söyledim nasilsa öylesine konusuyoruz diye. Simdi is ciddiye bindi . Hersey güzel ama ortada kendimi kücük düsürcek bi yalan.. Ya ama cok mutlu ederdim ben onu hem cocuk ruhluyum (

Niye her şey bitmiş gibi konuşuyosun ki aaa daha ortada hiç bişi yok sen söyle bunu en kısa zamanda bizi de haberdar et

Hosbuldum... Uzun zamandir takip ediyodum zaten üyeligim yeni.. Tskr cevabin icin.. Ama 3 aya yakindir konusuyoruz.. Resmen yalan söyledim ve itiraf bile edemedim 3 aydir.. Kaybedicem onu. Tam bulmusken. Bide beni genc erkek avcisi sanarsa ((((

Hosbuldum... Uzun zamandir takip ediyodum zaten üyeligim yeni.. Tskr cevabin icin.. Ama 3 aya yakindir konusuyoruz.. Resmen yalan söyledim ve itiraf bile edemedim 3 aydir.. Kaybedicem onu. Tam bulmusken. Bide beni genc erkek avcisi sanarsa ((((

Ayyy ne bu takıntı daha hiç bi şey olmuş değiil bence beklediğin kadar kötü bi tepki vermicek

Niye her şey bitmiş gibi konuşuyosun ki aaa daha ortada hiç bişi yok sen söyle bunu en kısa zamanda bizi de haberdar et

Etmezmiyim... Eger olurda aciklayabilirsem ki gizli tutmayi planliyorum .. Onu kaybetmekten korkuyorum.. Buraya tüm detayiyla anlatirim

Ayyy ne bu takıntı daha hiç bi şey olmuş değiil bence beklediğin kadar kötü bi tepki vermicek

Tepki vermez ama sogur biliyorum . Bide evde kaldigimi falan düsünürse.. Offf cokmu gec kaldim ask evliligi icin. Mantikli bi iliskinmi pesinden gitmeliyim (

Canım bak,ilişkiniz ilerleyip daha fazla bağlandığında hiç söyleyemezsin.. Çok zor olduğunu biliyorum ama dürüst olmandan yanayım. üzerinden büyük bir yük kalkacak..

Açıklarsın..güvenmiyordum,yürümez zaten bir şey olmaz diye böyle bir yalan söylemiş bulundum ama işin doğrusu bu diye güzelce anlat. veya msj at. ilişkiniz ne boyutta bilemiyorum ama.. yalan yalanı doğurur..bitmez..

3aydır telde mi görüştün..yüz yüze geldin mi?

Tlfda ve görüntülü görüstük . Tsk cevabin icin bu arada.. Ilk defa yüzyüze gelicez yakinda. Ve cok saygi sevgi ve eglenceli geciyo... O aradigim insan bunu biliyorum cocuk degilim artik. Ama 28 yasinda bi bayan .. Kulaga hic bi zaman hos gelmiyo biliyorum ((

Yooo kulağa gayette hoş geliyor :) bu arada aşk evliliği mantık evliliği ayrımı yapma.. evlilik sevgili olmaktan çoookkkk çoookkk farklıdır.. hem mantık hem aşk gerekir.. Sen umarım ikisini de bulursun..

Seni seviyorsa dert etmeyecektir..dert ediyorsa zaten doğru insan değildir

bence söylemelisin yaşını ama şu şekilde ilk konuştuğumuzda arkadaşlığımızın bu kadar ilerleyeceğini düşünmemiştim bu nedenle böyle söyledim ama şimdi bu yalnışı düzeltmek isterim.yani çok bir yaş farkı yok sorun etceğini sanmıyorum çevremde böyle ilişkiler var ama söyle mutlaka elbet çıkacak ortaya o zaman kötü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…