- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Yooo kulağa gayette hoş geliyor :) bu arada aşk evliliği mantık evliliği ayrımı yapma.. evlilik sevgili olmaktan çoookkkk çoookkk farklıdır.. hem mantık hem aşk gerekir.. Sen umarım ikisini de bulursun..
Seni seviyorsa dert etmeyecektir..dert ediyorsa zaten doğru insan değildir
Kuzenim 40 küsür yaşında,oda sizin gibi telden tanıştı eşiyle.
Tek bir sorun vardı,damat 34 yaşında ve kuzenim yaşını 33 söylemiş.
Evliler bir yıl oldu...
Eşinin hala yaşını bilmediğini sanıyor.
Olmayacak bişey değil yani.
Yeter ki sevgi,saygı olsun.
Aaaa :))) demekki oluyo.. Yok yok ben galiba gizli tutucam. Offf ama bizim akrablar hayatta agizlarinda tutamazlar . Baskasinda duyarsa mahfolurum. Offff(((((
Yaşını sorarsa elbette söylemelisin gerçeği.
Sanki kusurmuş gibi sorduğunda saklamaz yalan söylerseniz eğer;
O da bunu büyütür.
Ha siz direkt söylerseniz çekinmeden, o da bunu normal karşılar.
Hele bir anlaşın da, gerisi önemli değil; hakkınızda hayırlısı umarım.
Neti anladım da telefonda nasıl tanışılıyor.?
Siz şimdi hiç tanımadığınız birini mi seviyorsunuz ?
Peki onun size her şeyi doğru söylediği ne malum,siz yaşınızı saklarken o neleri saklıyor acaba
Tabii oluyor.
Ağızını yokladın mı hiç?yaş konularına takıntılı mı?
Yoksa sen kendi kendine mi kuruntu yapıyorsun?
Canim kendisi memleketlim zaten. Tlfda bi program var orda tanistik adini vermem belki yanlis olur. O bana kendini anlatti ve elbetteki daha genis capli tanisacagiz. Onun yalan söyleyecegini sanmiyorum cunku gecmisini herseyiyle anlatti iyi ve kötü..
Sakladın hersey oldu bitti diyelim evlenme aşamasına geldiniz o zaman illa ki çıkacak gercek Yasin canım. Ayrıca genc erkek avcısı falan sanarsa demissin güldüm:) tatlım sen daha 28 yaşındasin kendiside 15 16 olsa tamam derim de 24 yasında :) boyle sanmaz kesinlikle rahat ol.
Yasımı göstermiyorum demissin iste ne guzel bu avantajdir her zaman.
Bir yakınım nişanlısına yalan söylemişti. Bir yas fark vardı aralarında. Ve o nüfus memuru yanlis yazmış diyerek kendini zoraki 92 li yapmıştı. Ne yazık ki oğlanın annesi bu olayı duyup ailesine sormuş. Teyzesi 91 li oldugunu soylemis bayağı olay olmustu.
Yani demem o ki is ciddiye binmeden dogruyu soyle. Daha sonra is ciddiye Binince de kayınvalidelerin lafı falan olmasın istersen es adayına bunu ailesine söylememesini rica et.
Bir arkadas yazmış az once. Ona aynen o sekilde basta ciddi olmadıgı icin bu sekilde söylediğini mutlaka soyle. Sakın kaybetmemek icin falan dedim deme. Bu sefer bunu kusur gibi göstermiş olursun. Oysa bu kusur degil. Yas farkı da abartı degil.
Hem bir laf vardır. Genc erkekle evlenen zengin oluyordu sanırım:)))
Icini ferah tut kendine güven
İyide nereden eminsin doğru söylediğine.Bak oda senin için aynı şeyleri düşünüyor şuan ama sen bir gerçeği sakladın bile.
Bi an önce tanışın bu aranızdaki bilinmezleri ortadan kaldırın.Yüz yüze ne varsa konuşun.
Yoklamadim hic acmiyorum o konuyu
Boşver o zaman.
Hem anlamıyorum..
Amcalar kızları yaşlarında ki kişilerler flört ederken yada evlenirken sorun olmuyor da..
Kadın erkekten yaşça büyük olunca neden sorun olur diye düşünülüyor ki?:26:
Kadınlar da çıtır erkeklerle görüşüp,aşık olup,evlenebilir.
Benimde eşimle aramda nerdeyse 5 yaş var 8 yıldır birlikteyiz toplamda küçüktü şeker verdim kandırdım keratayı
Arkadaşım bir görüşün hele anlaştiktan sonra sorun değil yaş
Cok güldüm cevabina :))) allahta seni güldürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?