Benden yasca kücük :((

Selamlar oncelikle hosgeldin ...

Aranizda 4 yas var , bu fazla degil her ne kadar ben erkegin daha buyul olmasi taraftari olsamda ...

Aranizda pek yas yok , bence bjnu uygun bir dille soyleyin kendisine ilerde , daha cok baglanip ve bunu ogrenirse size
olan guveni yikilir .. simdiden sizden duysun....

4 yaş çok büyük bir fark değil sorun olmaz ben erkeğin büyük olmasından yana birisi olarak kendinden 5 10 yaş küçük erkeklere bakan kadınları şiddetle kınıyorum helede ünlülerde varya 10 15 20 yaş fark o kadınlardan iğreniyorum

benim kişisel fikrim sorun olacağıdır. bu yıllarda değil de ilerde olur. örnek sen 36 o 32 yaşındayken. çünkü erkekler daha geç yıpranır kadınlarsa daha erken, br de yaş farkı olunca aradaki fark daha da artar, bu riski almak istiyor musun?

aaa eşi hala bilmiyor mu peki bayanın gerçek yaşını :26:

abarttıgın kadar buyuk bı yas farkı yok ama sen yuzyuze mutlaka yasını söle .. sonradan ortaya cııkar basına bela olabilir

Ben de nisanlimla tanismadan once kendimden buyuk olsun derdim ayni yasta olmak bile istemezdim onyargiliydim bu konuda nedense :) sonra resmini gordum begendim neyse ayni yastaymisiz neyse dedim kucuk degil en azindan gel gelelim ilk tanistigimiz gunun sonunda ogrendimki benden bir yas kucuk aboooov dedim noluyoz ama is isten gecmisti :)
yani simdiden kafaniza bunlari takmayin gorusmeden bilemezsiniz belki arkadasiniz da benim gibi dusunucek cok hoslanacak yasi sorun etmicek sadece durust olun yeter hayirlisi olsun hakkinizda insaallah

Onu istiyorum... O benim bekledigim insan (( ben bunu biliyorum. Keske sadece bi iki yas olsaydi.. Hayir o riski almak ondan büyük bilsin herkez beni istemiyorum. Birde oldukca yakisikli biri ((

Slm. Hosbulduk kardesim. Söylemek istiyom ama gôrüsmekteen vazgecmesin bari. Yuz yuze bi görüselim bari sonra aciklarim (( belki benden etkilenirde sorun etmez yalanimi. (( ben kendimi hala 18 hissediyorum ne ara 28 oldum ((((

büyük olmanda sıkıntı yok ama saklaman sıkıntılı. sen açıklamayıp başkasından öğrenirse anlattığın hiç bir şeye inanmaz. buluşunca anlat her şeyi erkeklerin çoğu sorun yapmıyor bunu ama yalanı eminim sorun yapar

hala bilmiyor mu eşi nasıl saklıyor ki

Kimlik yasim ona söyledigim yas... Saklasam olmazmi. Benim bi arkadasimd sakladi ( ortaya cikmadi. Gerci ben agzimda. Kacirdim bi kere sonra toparladim.. (

Büyük konusmayayim da ben olsam istemezdim
Benden 4 yas küçük olması bebe olması demektir
Erkekler çok geç olgunlasir
Ben şuan22 yasinda birine cçocuk gözüyle bakarim
Beyin olarak gelismemistir

Yahu neyi sakliyorsun ki? Neden boyle Bişiuyapma gereği duyuyorsun? Dürüst ol her zaman
Seni begrniyorsa elbet Bişi demez

Son düzenleme:
Daha önce nisanlanip ayrilmistim ona söyledim sorun yapmadi. Ona bakarsan benim gecmisim daha kirli dedi. Sonradan soylememe rgmen sorun yapmadi. Bide yas meselesini nasil anlatirim (( sogur ortada kalmis bi kiz sanar beni . Oysaki o kemiklerime kadar isledi su an

Ben açıkçası daha yüz yüze bile görüşmediğin birine nasıl bu kadar aşık olabilirsin onu anlamadım. Bence onu çok yakışıklı bulduğun için biraz böylesin. Canım sen daha çocukla yüz yüze gelmeden bütün yelkenleri indirmişsin. Dikkat et erkekler çabuk uzaklaşırlar böyle yaparsan. Yaş konusuna gelince bence saklama seni sevecek adam 4 yaşı sorun etmez.

Son düzenleme:

Canimm bende cok elestirirdim görmeden ask olmaz diye. Ama vallahi yüregimi titretiyo (

Surrender ona karsi cok yogun seyler hissediyorum. Baskasi olsa tamamda. Bilmiyom yillardir bekledigim biri gibi sanki o

Simdi elde etmek için yalanlar soylersin
İleride en mutlu aninda ortaya cikar
Kaybeden sen olursun hic belli olmaz neyin ne olacagi
O yüzden doğruyu şöyle baslamadan

Tamam.. Ilk yuz yuze görüsmemizden sonra itiraf edecegim.. Zaten kabul etmez etsede ailesi etmez hep laf olur eminim. Zaten oldukca yakisikli baska kiz bulamadinmi derler ( ve masal biter (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…