- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Cok güldüm cevabina :))) allahta seni güldürsün...
Kuzenim 40 küsür yaşında,oda sizin gibi telden tanıştı eşiyle.
Tek bir sorun vardı,damat 34 yaşında ve kuzenim yaşını 33 söylemiş.
Evliler bir yıl oldu...
Eşinin hala yaşını bilmediğini sanıyor.
Olmayacak bişey değil yani.
Yeter ki sevgi,saygı olsun.
benim kişisel fikrim sorun olacağıdır. bu yıllarda değil de ilerde olur. örnek sen 36 o 32 yaşındayken. çünkü erkekler daha geç yıpranır kadınlarsa daha erken, br de yaş farkı olunca aradaki fark daha da artar, bu riski almak istiyor musun?
Selamlar oncelikle hosgeldin ...
Aranizda 4 yas var , bu fazla degil her ne kadar ben erkegin daha buyul olmasi taraftari olsamda ...
Aranizda pek yas yok , bence bjnu uygun bir dille soyleyin kendisine ilerde , daha cok baglanip ve bunu ogrenirse size
olan guveni yikilir .. simdiden sizden duysun....
Kuzenim 40 küsür yaşında,oda sizin gibi telden tanıştı eşiyle.
Tek bir sorun vardı,damat 34 yaşında ve kuzenim yaşını 33 söylemiş.
Evliler bir yıl oldu...
Eşinin hala yaşını bilmediğini sanıyor.
Olmayacak bişey değil yani.
Yeter ki sevgi,saygı olsun.
büyük olmanda sıkıntı yok ama saklaman sıkıntılı. sen açıklamayıp başkasından öğrenirse anlattığın hiç bir şeye inanmaz. buluşunca anlat her şeyi erkeklerin çoğu sorun yapmıyor bunu ama yalanı eminim sorun yapar
hala bilmiyor mu eşi nasıl saklıyor ki
Bazi hatunlar çok fena
Ben açıkçası daha yüz yüze bile görüşmediğin birine nasıl bu kadar aşık olabilirsin onu anlamadım. Bence onu çok yakışıklı bulduğun için biraz böylesin. Canım sen daha çocukla yüz yüze gelmeden bütün yelkenleri indirmişsin. Dikkat et erkekler çabuk uzaklaşırlar böyle yaparsan. Yaş konusuna gelince bence saklama seni sevecek adam 4 yaşı sorun etmez.
Surrender ona karsi cok yogun seyler hissediyorum. Baskasi olsa tamamda. Bilmiyom yillardir bekledigim biri gibi sanki o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?