- 3 Şubat 2018
- 25.902
- 111.471
- 598
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Bu da çok çirkin elbette...sanki adam da size misillime yapıyor gibi olmuş. Ama diğer mesajlarınıza göre de sizde bişeyler birikmiş.Sürekli minettar olmam gerektiğini düşünüyor...beni garajdan almasını bile "seni heryere taşıyorum sana hizmet ediyorum" diyerek lütuf görüyor...aslında ben ona daha once iyiki varsın da dedim sen olmasan napardım da dedim...ama faydası yok her seferinde bu lafları bekliyor...genel anlamda bişey yaptıysa benim için, ben ona aşırı minettar olmalıyım gibi
Bu da çok çirkin elbette...sanki adam da size misillime yapıyor gibi olmuş. Ama diğer mesajlarınıza göre de sizde bişeyler birikmiş.
Çok mu seviyorsunuz? Ağlayarak falan af dilemek de tuhaf.
Ağlayınca yumaşamadığını belirttiğiniz için öyle bir beklenti içindesiniz gibi geldi.Ağlayarak af dilemedim...o lafına üzüldüğüm için ağladım
çok iyi anlıyorum uzun vadede sıkıntılı bir durumEvet bir onceki mesajda yazdım birikim var..beni anlamışsınız...mesela arabasına binince uzun yol gidersek arabanın benzin parasının yarısı benden alması gibi...cimri olması ve maddiyata cok onem vermesi gibi...benim için bi para harcarsa ki harcatmamaya calıstım hep bunu hep başıma ara ara kakması gibi, 20tl borc alsam kırkyılda bir o anda yanımda cuzdan yoksa mesela bunu istemesi gibi...ki üzüle üzüle biraz torpuledim bu davranıslarını ama bende izi kaldı
Onca yoldan kalkıp gitmişsiniz.hesabi ödeme işini bir erkeğin sorun etmesi bana ters.bu konuda herkesin farklı görüşü var lakin bana gore eğer çiftler öğrenci değilse erkek hesap ödemeyi kadına bırakmamalı.kadin da zaman zaman teklif edebilir.odeyedebilir.sizin hatanız madem ettiniz o teklifi mecburen size adisyon uzatma nezaketsizliginde bulunan bu kişiye o lafı söylemeseydiniz iyiydi.ben böyle bir durumda öderdim ama ne yalan söyleyeyim canım sıkılırdı.iliskinin genel durumuna, hesap kitap işlerinin genel durumuna bakmak lazım.saglikli bir yorum yapmak için.yalniz bahsettiğiniz türden kendini hep haklı gören ve hep karşıyı suçlayan bir sevgili bende de var.ve baş edemiyorum.o konuda fikir veremicem.ben ayrılmayı düşünüyorum.sizi bilemem.
Ben cok hesap odedim odemeyen teklif etmeyen değilim asla...hep erkek oder kafasında değilim... hatta bi gezmeye gidersek arabasının benzin parasının yarısını benden alır...bunlardan gıcık kaptıgım için mi nedir oyle bi laf ettim...hata idi aslında benim edecegim laf değildi..sadece misafirliğimi bile bilmiyorum dusuncesiydi
Ben kasada para odediniz sanmistım ama yorumlardan oyle olmadığını anladım. Herkesin de dedigi gibi odemek istemiyorsanız kenarda durun, ödemeyin, odeyecekseniz de sonradan lafini etmeyin ve tabii odeyin.
Cimri biriyle omür gecmez. Cimri erkekten kacmak lazım.
Bu kişi sizin maddi beklentiletinizi karsilamiyor. Siz de onun onaylanma ve takdir edilme ihtiyacina tam karsilik veremiyorsunuz.
Aranizda sevgi hissedilmiyor, tam tersine ağız dalaşı var, boyle giderse zamanla daha da çirkinlesme riski tasıyor.
Benzin parasının yarısını mı alır? Adam bitti şu an gözümde cimrinin tekiymiş meğer. İlişkiniz normal gelmedi bana ne bileyim adam çok garip.
Arkadaşımla uzun yola çıktık diyelim benzin parasının yarısını kesinlikle ödemem gerekir. Ama sevgilimle çıksak aklıma gelmez benzin parasını ödemek. İşin içine böyle para muhabbeti girince çok çirkinleşiyor olay.
Sevgili kişisi kaç yaşında,ne iş yapıyor?su yarısını ödeme,zaman zaman hesabı ödeme konusuna rağmen kullanıldığını söylemesi çok ayıp.kusura bakmayın da kadınının hesabını ödemek bir erkeğe bu kadar zül geliyorsa beni kendine hiç sevgili seçmesin.ben de onu seçmeyeyim.nedir bu yaa?
Ya çok itici bence.uc kuruşluk yemeklerin hesabını yapacaksa ,44 yaşında bir adam sevgilisine bu lafları söyleyecek kadar kuculduyse ne diyeyim.?sorunlu birisi o.44 yaşında ortalama bir maaşı var..durumu ortalama kötü denemez...zaten yediğimiz yemek te lüks bişey değil sıradandı...bu konusmanın içinde daha once odediği şeyleri de sıraladı zaten
Oyle diyorsaniz bisey diyemem ama bir kere onaylamadim da boyle oldu demeniz cok inandirici gelmiyor kusura bakmayin, aranizda gerginlik var, bir olay oldugunda hemen hesaplasma basliyor kim kime ne yapmiş, seven insan hesapsizca yapmaz mi, yani sonradan lafi olunca demek yaparken de cok icinden gelmiyormus diye dusunuyor insan.Aslında onaylıyor ve takdir ediyorum ama bunu 1 kere yapmaz isem boyle
Oyle diyorsaniz bisey diyemem ama bir kere onaylamadim da boyle oldu demeniz cok inandirici gelmiyor kusura bakmayin, aranizda gerginlik var, bir olay oldugunda hemen hesaplasma basliyor kim kime ne yapmiş, seven insan hesapsizca yapmaz mi, yani sonradan lafi olunca demek yaparken de cok icinden gelmiyormus diye dusunuyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?