Beni çıkarların için kullanıyorsun

Ödemek istemiyorsaniz "ben ödeyim" demeyin. Öyle dedikten sonra sizin laflarınz çok gereksiz olmuş çünkü. Genel olarak baksak ama ikinizdede ciddi ilişki yürütecek olgunluğu görmüyorum henüz. İlişkinizi tekrar gözden geçirin

madem neden ben ödeyim dediniz ki? ben bir arkadaşıma ben ödeyim dediğimde itaraz ederlerse çok kızıyorum tamam de geç .... param varki teklif etmişim zahmet olacak olsa demem zaten...

Bu da çok çirkin elbette...sanki adam da size misillime yapıyor gibi olmuş. Ama diğer mesajlarınıza göre de sizde bişeyler birikmiş.

Çok mu seviyorsunuz? Ağlayarak falan af dilemek de tuhaf.

Bu da çok çirkin elbette...sanki adam da size misillime yapıyor gibi olmuş. Ama diğer mesajlarınıza göre de sizde bişeyler birikmiş.

Çok mu seviyorsunuz? Ağlayarak falan af dilemek de tuhaf.

Ağlayarak af dilemedim...o lafına üzüldüğüm için ağladım

Ayy ne sacma muhabbet ya.. odemeyeceksen niye teklif ediyosun? Birde sen odesen daha dogru olmaz mi? Ne demek? Bu isin dogrusu yanlisi mi olur? Iyi sabrediyo adam sana. Ayhh bizim bu turk kizlarinin bos kaprisleri. Birde oturup agladin demek... ama bu bile seni hakli cikaramamis

Ağlayarak af dilemedim...o lafına üzüldüğüm için ağladım
Ağlayınca yumaşamadığını belirttiğiniz için öyle bir beklenti içindesiniz gibi geldi.

Neyse, adamın da çok elle tutulur bir yanı yok. Ben sizin yerinizde olsam bu ilişki için kafa yormazdım bu kadar.

Onca yoldan kalkıp gitmişsiniz.hesabi ödeme işini bir erkeğin sorun etmesi bana ters.bu konuda herkesin farklı görüşü var lakin bana gore eğer çiftler öğrenci değilse erkek hesap ödemeyi kadına bırakmamalı.kadin da zaman zaman teklif edebilir.odeyedebilir.sizin hatanız madem ettiniz o teklifi mecburen size adisyon uzatma nezaketsizliginde bulunan bu kişiye o lafı söylemeseydiniz iyiydi.ben böyle bir durumda öderdim ama ne yalan söyleyeyim canım sıkılırdı.iliskinin genel durumuna, hesap kitap işlerinin genel durumuna bakmak lazım.saglikli bir yorum yapmak için.yalniz bahsettiğiniz türden kendini hep haklı gören ve hep karşıyı suçlayan bir sevgili bende de var.ve baş edemiyorum.o konuda fikir veremicem.ben ayrılmayı düşünüyorum.sizi bilemem.

çok iyi anlıyorum uzun vadede sıkıntılı bir durum

Ben kasada para odediniz sanmistım ama yorumlardan oyle olmadığını anladım. Herkesin de dedigi gibi odemek istemiyorsanız kenarda durun, ödemeyin, odeyecekseniz de sonradan lafini etmeyin ve tabii odeyin.

Cimri biriyle omür gecmez. Cimri erkekten kacmak lazım.

Bu kişi sizin maddi beklentiletinizi karsilamiyor. Siz de onun onaylanma ve takdir edilme ihtiyacina tam karsilik veremiyorsunuz.

Aranizda sevgi hissedilmiyor, tam tersine ağız dalaşı var, boyle giderse zamanla daha da çirkinlesme riski tasıyor.

Evet anlatmak istediğim de buydu..canım sıkıldı...normalde o lafı hiç demem demezdim de ama artık bazı seyler fazla geliyor...o bana agzına geleni her zaman soylediği için hataları direkt yüze anında vurdugu için o anda ben de bunu yapmak istedim sanırım

Benzin parasının yarısını mı alır? Adam bitti şu an gözümde cimrinin tekiymiş meğer. İlişkiniz normal gelmedi bana ne bileyim adam çok garip.

Arkadaşımla uzun yola çıktık diyelim benzin parasının yarısını kesinlikle ödemem gerekir. Ama sevgilimle çıksak aklıma gelmez benzin parasını ödemek. İşin içine böyle para muhabbeti girince çok çirkinleşiyor olay.

Aslında onaylıyor ve takdir ediyorum ama bunu 1 kere yapmaz isem boyle

Sevgili kişisi kaç yaşında,ne iş yapıyor?su yarısını ödeme,zaman zaman hesabı ödeme konusuna rağmen kullanıldığını söylemesi çok ayıp.kusura bakmayın da kadınının hesabını ödemek bir erkeğe bu kadar zül geliyorsa beni kendine hiç sevgili seçmesin.ben de onu seçmeyeyim.nedir bu yaa?

Evet her seyi konuya yazıp uzatmak istemedim ama bunu cok yasadım...laf etmeden de verdim madem hayat müşterekse dedim o niye odesin dedim...ama bazen kadın oldugunu hissetmek istiyorsun erkeğin arabasının benzinini vermek koyuyor...ayrıca ben uapmazdım bu benzin parasını almak aklıma gelmezdi mesela hiç...arkadaş olsam da almam...o anda eh bu yemeği bari öde dedim artık adisyonu elime verince...onu da demezdim ama birikim işte...benzin olayını ilk soylediğinde sok olmustum ama ona gore gayet normaldi beni alıştırdı her gittiğimiz yerde odedim ama zoruma gidiyordu...sonra soyledim erkek oder bunu benzini dedim...erkek oder demem de onu cok rahatsız etti...

44 yaşında ortalama bir maaşı var..durumu ortalama kötü denemez...zaten yediğimiz yemek te lüks bişey değil sıradandı...bu konusmanın içinde daha once odediği şeyleri de sıraladı zaten

44 yaşında ortalama bir maaşı var..durumu ortalama kötü denemez...zaten yediğimiz yemek te lüks bişey değil sıradandı...bu konusmanın içinde daha once odediği şeyleri de sıraladı zaten
Ya çok itici bence.uc kuruşluk yemeklerin hesabını yapacaksa ,44 yaşında bir adam sevgilisine bu lafları söyleyecek kadar kuculduyse ne diyeyim.?sorunlu birisi o.

Aslında onaylıyor ve takdir ediyorum ama bunu 1 kere yapmaz isem boyle
Oyle diyorsaniz bisey diyemem ama bir kere onaylamadim da boyle oldu demeniz cok inandirici gelmiyor kusura bakmayin, aranizda gerginlik var, bir olay oldugunda hemen hesaplasma basliyor kim kime ne yapmiş, seven insan hesapsizca yapmaz mi, yani sonradan lafi olunca demek yaparken de cok icinden gelmiyormus diye dusunuyor insan.

Takdir ediyorum ama her seyde surekli takdir edemiyor insan, atladıgım da olmustur...atladıgım anda laf işitiyorum onu demek istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…