- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Şu mesaja kadar yorum yapmayacaktim ama yuh dedim yani bu nedir arkadaş biz ogrenciyken yapiyorduk böyle hatta bu kadarini bile yapmıyorduk cunku lafi olmazdi baktim parasi az bende var derim simdiki esim o zamanki sevgilime verirdim yine kendini kotu hissetmesin hesabi kendi odesin vs die yani almak istemezdi ama öğrenciydik durum belli.
Size tavsiyem bu kadar hesap kitap yapan bu kadar övülmeyi bekleyen bir insanla ileriye yonelik dusunmeyin derim simdi sizi aglatiyor bu durum evlenince kahreder mahvolursunuz benden demesi . Yol yakınken ayrilmalisin bence yazik etme kendine. Hic kimse vazgecilmez diildir
Yok artık. Bu kadar ince hesap yapacaksa çıkmasın dışarı. Bu kadar cimri adama hesabı sen mi ödesen acaba deyince delirmiştir, herhaldeBen olsam görüşmem bir daha.
Ya şans yüzünüze gülmüyor, ya da seçimlerinizi çok yanlış yapıyorsunuz. Anlattıgınıza göre arkadasınız hatalı, yaptıklarını söyleyerek. Bu adam sanki birşeyin acısını çıkarıyor sizden, ben böyle anladım? BİR KONUDA uyuşmazlıgınız var ama ne?
Öte yandan ben ödeyin deyip sen öde demeniz komik olmuş biraz. Bunu es geçemeyiz. Ama sizin teklif edip onun hayır demesi gerekliydi. Sırayla da olabilir yani hep erkek ödeyecek diye birşey yok. Ama bu adam sizden bir konudan yana dertli ki böyle şeyleri yüzünüze vuruyor
Sen onun sehrine gelen bir misafirsin sonucta neden minnet beklesin ona anlam veremedim ki sevgilisiniz yani sen onunla vakit gecirmek icin kendinden odun veriyorsun ve maddi seylerin hic lafi olmamasi gerekir onda varsa o yoksa biliyorsanız siz odersiniz. Yani bilmiyorum ben oyle bisey hic yasamadim esimle bana cok abes geliyor siz devam etmeyi düşünür musunuz bilemem ama ben edemezdim. Bunun evliliği var coluk cocugu var boyle bir adamla ömür gecmez umarim siz de ayni fakirdesinizdir
44 yaşında ortalama bir maaşı var..durumu ortalama kötü denemez...zaten yediğimiz yemek te lüks bişey değil sıradandı...bu konusmanın içinde daha once odediği şeyleri de sıraladı zaten
Aslında soyle oluyor...bi yere gidiliyor mesela gezi. Masraflar paylasılıyor ilk gittiğimiz zamandan beri...Yani o istedi boyle olmasını ben de tamam dedim hep o odeyecek hali yok dedim ama hemen değil sonrakilerde beklerdim zaten teklif ederdim ben... Orda her seyi sen ode donuste ne harcadıysak yarısını soyle dedim karısmasın. Bana hepsini yazdı baktım içinde benzin de vardı...içtiğimiz kahveye kadar vardı ...
Ona mükemmel hayatında başarılar dileyin o zaman.O kendi mükemmel oldugundan ben hep hatalı zaten herseyim dert
Burdaki yorumlari okuyarak yasadiklarinizi iyice ölçüp bicip tartarak dogru sonuca ulasirsiniz aklin yolu bir çünkü . Eger devaminda dediginiz gibi yapacaksa harcadığınız vakte yazık.Zorunda değilmiş yaptıklarına...görevi değilmiş...kim benle bu kadar ilgileniyormuş...
Yazınki ödediği paranın lafı...30tl yi 20 tl yi geri.istemesi, hesabını borcunu bileceksin unutmayıp ben soylemeden odeyeceksin demesi...
Ben de yoruldum artık ne desem boş ne desem haksızım hep bi cevap...asla susmak yok her lafa cevap...bugun artık biraz yalnız kalmak istediğimi soyledim...ayrılamayacagımı dusundugu için sok oldu....kafanı toplayınca ararsın dedi...bi zaman sonra arasam eminim ki kısasa kısas ben de kafa dinlemek istiyorum diyecek...kısasa kısas bi adam
Bence koşarak uzaklaşın bu adamdan. 44 yaşında işinde gücünde ama aşırı cimri. Böyleleri delirtir insanı. Kafamı dinledim ve ayrılmaya karar verdim deyin yollayın gitsin. Bir ömür 5 liranın 10 liranın hesabını yapmakla geçecek yoksa.
Bi de evli olduğunuzu ve onu eleştirdiğini düşünsene neler duyacaksın neler yaşayacaksın bi tahmin et.....sadece hafta sonu buluşuyorsunuz ve olan bu bence bu adamı bırak hatta şu andan itibaren başla
Ben evliliğin içinde yaşadım aynı şeyleri çok iyi anlıyorum ne demek istediğini üstelik seninki de cimrilikle var bilemedim valla tavrını koyO eleştirilemez...eleştirip bişi dersen tek dediği "ne sucluymusum ben boyle yaa"
Sizi kaybetmekten korkmayan birine verilebilecek en buyuk ders kaybedilmektir. Bir guzel vurun tekmeyi.sonrada kirildiginda felegin sastimi dersiniz.
Ben evliliğin içinde yaşadım aynı şeyleri çok iyi anlıyorum ne demek istediğini üstelik seninki de cimrilikle var bilemedim valla tavrını koy
Hayır diyorum ya ya katlanacaksın yada terkedeceksin ben boşandım .bunalıma girmiştim, içime kapanmıştımÇözebildin mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?