Beni çıkarların için kullanıyorsun

Takdir ediyorum ama her seyde surekli takdir edemiyor insan, atladıgım da olmustur...atladıgım anda laf işitiyorum onu demek istedim...
Ben de bunu diyorum ne o her zaman para odeyebilir ne siz her zaman takdir edebilirsiniz bu isler hesapsiz kitapsiz akista, dogalliginda olur arada sevgi, ask varsa.

Sizin iliskinizde kimse kimseye katlanmasin aman kendini kullandirtmasin, ben yaptim o da yapsin falan hesaplamalarina donmüş, can sıkıcı olan da bu, iyi bir iliskide bu konular sorun olmaz, ya da bu kadar agirlasmadan kucuk hatirlatmalarla cozulur.

Aynen oyle...Ben de boyle olsun istiyorum ama o kadar birikmiş ki bende soylenenler maddiyatcılık ben de madem o oyle yapıyor ben de sunu yapayım diyorum ....keske kendim gibi olabilsem ama oyle olunca da karsıdaki kişi yine takdir etmiyor...görmüyor..ona uyuyorum ve kendime kızıyorum

Bence konunuzu düzenleyip sizi rahatsız eden diğer yönleri de yazın teker teker yorumlara herkes bakmaz. Böyle cimri odunlarla da ömür geçmez yol yakınken tepigi basıp kaçın. Adam benzin parasını da alıyor ya la. Duyan da 18 yaşında babasının arabasını aşıran ergen sanacak. Hep derim yine diyeyim ilişki mutsuz ediyor ve partner artık yük gelmeye başlıyorsa en yakın yolda indirip yürümeye devam etmeli.

Haklısınız ama yazarken ben utanacaktım...ama baktım konu tam anlaşılmadı aralara yazdım artık okuyanlara...

Ben bugun ona butun bunların bana ağır geldiğini, ayrıca birkaç gündür bazı hakaretler de işittim o yuzden biraz kafa toplamak istediğimi yalnız kalmak istediğimi söyledim...hiç ayrılamayacagımı, beni aramasının bile lütuf oldugunu düşündüğü için şok oldu

44 yasinda yol uzun diye benzinin yari parasini sizden alan birinden ne bekliyorsunuz ki?

Cimrilik degisir mi bilmem.

Para hesabi yapan adam bana cok itici geliyor.

Parasi kadar, imkanlari kadar harcar ama sizden istemesi cok ayip bence ha siz teklif eder, ısrar edersiniz o ayrı.

Yani onun bu huylarına katlanabilirim diyorsanız devam etmelisiniz.

ben ödeyeyim dedikten sonra nasıl sen ödesen olmaz mı dediniz ki? çok abes bi davranış. aynısı benim başım agelse benim de karşıdaki insana karşı bakış açım değişir.

Aslında soyle oluyor...bi yere gidiliyor mesela gezi. Masraflar paylasılıyor ilk gittiğimiz zamandan beri...Yani o istedi boyle olmasını ben de tamam dedim hep o odeyecek hali yok dedim ama hemen değil sonrakilerde beklerdim zaten teklif ederdim ben... Orda her seyi sen ode donuste ne harcadıysak yarısını soyle dedim karısmasın. Bana hepsini yazdı baktım içinde benzin de vardı...içtiğimiz kahveye kadar vardı ...

ben ödeyeyim dedikten sonra nasıl sen ödesen olmaz mı dediniz ki? çok abes bi davranış. aynısı benim başım agelse benim de karşıdaki insana karşı bakış açım değişir.

Evet zaten benlik bi hareketdeğildi ama yasadıklarımın etkisiyle oldu diğer mesajlarıma gozatarsanız

Biliyor musun daha onceki yillarda bir uyeyle bu konuda uzun yazismistik valla aynen senin anlattigin gibiydi. Onlar ayrilmislardi ama sonrasi ne oldu bilmiyorum.

Orada da kadin sen yaz, hesapla boluselim demis adam tatil sonrasi ictigi kahveye kadar yazmisti.

Yani insan kizarkadasiyla ictigi cayin, kahvenin hesabini yapar mi ya

Hani tatil masrafli, yol uzun, daha kari koca degilsiniz, adam zengin degil hadi anlarim bunlari, yuklu odemelerin bolusulmesini ama bunu yaparken de sizi rahatsiz etmeyecek sekilde olmali.

Yani siz parasi olsa zaten o oder bunu da sorun etmez diyebilmelisiniz ama size gore o cimri biri ve burdan bakinca da oyle duruyor. Ben de cimri olan bir kocayi bosamistim. Dedim ya bana göre cimri erkek cekilmez.

e adam cimriymiş zaten bunu aradaki mesajlarda söylüyorsunuz. o yüzden bu konudaki olaya şaşırmanız da mantıksız. adamın zaten huyu suyu ve size karşı olan davranışları belli. böyle bir adamın sevilecek yani yok o ayrı mesele de siz nasıl sevdiniz de adamın ayağına gidiyorsunuz o kısım da ilginç.

Evet cimri...mağazada 1 kazak alana kadar çok fazla düşünüyor...tezgahtar gorevli bile sıkılıyor...kazağın her detayını inceler her seyini sorar sanki numune alıp üretimine başlayacak gibi

Madem ödemek istemiyosunuz neden ödemeyi teklif ettiniz onu anlamadım sonra ona onun ödemesini söylemek çok çirkin . ayrıca hayatınızdaki kişinin size saygısı yok sizin ona genel davranışlarını bilmediğimden bişey diyemem. Ben sürekli erkeğin hesap ödemesini doğru bulmuyorum çünkü sürekli hesabı benden başka biri odeyince kendimi kötü hissederim .

Evet cimri...mağazada 1 kazak alana kadar çok fazla düşünüyor...tezgahtar gorevli bile sıkılıyor...kazağın her detayını inceler her seyini sorar sanki numune alıp üretimine başlayacak gibi
Bu durumda yapman gereken ben cimri biriyle yasayabilir miyim diye kendine sormak olmali, Allah yardimcin olsun.

Benim erkek arkadaşım da beni otogardan alır valizlerimi taşır vs buna ben zaten minnet duyarım ama yüzüme bu şekilde söylense çok rahatsız olurum bu konuda erkek arkadaşınız haksız ve saçma konuşmuş.
Bence sizin nezaketen sormanız sonradan sen ödemelisin diye konuşmanız da yanlış ya direkt siz ödeyin sonuçta erkek arkadaşınız sizin için koşturmuş o kadar bi sefer siz ödeyebilirsiniz, ya da bırakın o ödesin hani bi öyle bi böyle konuşmak olmuş biraz.
Yine de bana bu şekilde saçma konuşuyosun gibi laflar sürekli söylense tepem atardı

Yok artık. Bu kadar ince hesap yapacaksa çıkmasın dışarı. Bu kadar cimri adama hesabı sen mi ödesen acaba deyince delirmiştir, herhalde Ben olsam görüşmem bir daha.

Şu mesaja kadar yorum yapmayacaktim ama yuh dedim yani bu nedir arkadaş biz ogrenciyken yapiyorduk böyle hatta bu kadarini bile yapmıyorduk cunku lafi olmazdi baktim parasi az bende var derim simdiki esim o zamanki sevgilime verirdim yine kendini kotu hissetmesin hesabi kendi odesin vs die yani almak istemezdi ama öğrenciydik durum belli.
Size tavsiyem bu kadar hesap kitap yapan bu kadar övülmeyi bekleyen bir insanla ileriye yonelik dusunmeyin derim simdi sizi aglatiyor bu durum evlenince kahreder mahvolursunuz benden demesi . Yol yakınken ayrilmalisin bence yazik etme kendine. Hic kimse vazgecilmez diildir

benim evim merkeze uzak. nişanlımla bizim evin arası git gel 80 km. ve haftada en az 3 gün eve bırakır beni. ben de bu üç günün en az birinde arabaya gaz alırım. yok mok der ama veririm. bazen parası olduğunu biliyorsam fazla ısrar etmem bazen onun gurur yapası gelir almak istemez ama bi şekilde orta yolu buluruz. ne ben para veriyorum diye gocunurum, ne de o alıyorum diye gocunur. yeme içme masrafları da aynı şekilde. kimde para varsa o öder. ben uzunca bi süre maaş alamadım mesela, hep ondan geçindik. onun iş değiştirdiği bi dönem oldu, ben üstlendim.

bi ilişkim vardı üniversitede. ayrı şehirlerdeydik. ben ailemle okuduğum için aldığım bursu biriktiriyodum. o gelince beraber yiyorduk. bu ilişkide de hiç gocunmadım. çünkü karşılığını alıyordum yine ve karşımdaki insan değerliydi benim için.

ama çalışmaya başladığım dönemde hayatıma biri girdi. işsizdi ama yüklü parası olduğundan, eski işinde çok kazandığından bahsederdi. ama bu adamla ne zaman çıksak hesabı ben ödüyordum. üstüne üstlük bi çay içip kalkmıyordu yani abartıyordu. bir de ben nasıl bir gerizekalı isem bu adama borç verdim. sonra ayıkmaya başladım ama durum çok rahatsız ediciydi. soğudum ve ayrıldım.

sözün özü şu. durum sizi rahatsız ediyorsa yanlıştır. uzatmanın manası yok. olay senin paran onun parası değil. ben daha aynı eve girmeden nişanlımla ortak bütçe yaptım. ama dediğim gibi karşılığını fazlası ile alıyorum. rahatsız olmuyorum. karnım açken aç tokken tok diyebiliyorum, yorgunum eve bırakır mısın diyebiliyorum. ve asla bunların lafı edilmiyor bana. dolayısı ile benim için sorun değil. ama sizin karşılığını alamadığınız bi ilişkide cimri biri ile masrafları bölüşmeniz rahatsız edici.

hayatımda sevmediğim şeylerin başında gelir cimrilik. nişanlıma da daha ilk haftadan söylemiştim. ama kemer sıkma politikasında olsak bile haftada bir güzel yemek yeriz, pazarları mutlaka değerlendiririz, ufak tefek dahi olsa hediye alırız. bunlar insanın vazgeçemeyeceği şeylerdir. cimrilik karşıdakinden önce insanın kendisine saygısızlığıdır bana göre.

sizin de normal şartlar altında 'ta cumadan gittim.' diye söylemeniz de saçma. sonuçta babanızın hayrına değil de sevgili ile görüşmeye gittiniz. benim pazarları evden nişanlımın evine gitmem 1,5 saate yakın sürüyor, üstelik 3 araç. ama gidiyorum yine de yani. bunun da lafını etmiyorum çünkü kendim istediğim için, özlediğim için gidiyorum. siz de bu durumu lütuf olarak gösteriyorsunuz. ama bu da muhtemelen cimriliklerin bi sonucu. adama değmediğini düşünüyorsunuz, doğal olarak yaptığınız normal bi jest gözünüze batıyor.

hakliyi, haksizi gectim sevgiliniz cok kaba biri

Gittikçe kabalığı arttı...Artık kaybeder miyim demeden çok kırıcı konuşuyor...Sokaktaki herhangi birine bile denmeyecek şeyler...çünkü onun egosunu ben tavan yaptım...Nasıl mı? Her laf işittiğimde tepki gösterdim ama ertesi günü hiçbişi olmamış gibi arar nasılsın falan...özür yok...ben de normal konustum...onun aramış olması yeterliydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…