Aslinda her dk degil. Ama sadece esimin hatiri için. Tek torunlari benim oglum, ondan mahrum kalmasinlar diye. Bi de sanirim, icimdeki iyi niyeti yasatmak istiyorumEvinize kabul etmeyin her dk. Neden ediyorsunuz
Ozaman bilenmeyınAslinda her dk degil. Ama sadece esimin hatiri için. Tek torunlari benim oglum, ondan mahrum kalmasinlar diye. Bi de sanirim, icimdeki iyi niyeti yasatmak istiyorum
Anneme babama nasil bize gelmeyin diyeyim diyor esim. Haklionu arada birakmak istemiyorum
Neden bu kadar onemsedigimi bir cozebilsemİçinize atacak bir şey yok sadece kendinize yazık edersiniz. Boş verin. Önemsemeyin çok.
Oldu. TeşekkürlerOzaman bilenmeyın
Onlar bu muameleyi hak ediyor olabilir ama ben bu hale gelmeyi hak etmedim benceKörle yatan şaşı kalkar diyesim geldi. Hak edene hakettiği gibi davranmak lazım. Onlar nasılsa sizde onlara karşı öylesiniz, çok normal.
Belki de öyledir.Neden bu kadar onemsedigimi bir cozebilsembaska derdim yok da, dertsiz basima dert mi üretiyorum acaba
RicaOldu. Teşekkürler
Neden bu kadar icsellestirdigimi çözemiyorum. Insan bi gecmis olsun der demekte hic bir problem yok gercekten. Saygi sınırını asmadikca hersey konuşulmali. Ama herhalde cumlenin sonunu getiremeden hickirarak aglamaya baslarim.Neden açıkça söylemiyorsunuz ? İnsan bir geçmiş olsun der diyebilirsiniz. Evinize gelince de yardım etmelerini söyleyiniz, biraz rahat davranın onlar da rahatsız olup sürekli kalmasınlar.
Siz gelmiyorsunuz zaten karşınızdakiler sizi bu hale getiriyor.Onlar bu muameleyi hak ediyor olabilir ama ben bu hale gelmeyi hak etmedim bence
Gecmis olsun demek icin düşünceli mi olmak gerekiyor anlayamıyorum. Kayinvalidem komsularinin kizina gelinine kadar hal hatir soran, dugunlerine bebeklerine hediyeler alan eski istanbul hanımefendisi bir insan. Ne yapiyorsa bilerek yapiyor. Bu daha da sinirimi bozuyor.Her insan dusunceli olamaz.
Esinizin ailesi de dusuncesiz insanlar.
Bir gecmis olsun diyemeyen, ayni sehirde yatili kalan..
Benim icin, es hatrina idare edilebilecek bir durum bu.
Kafama takmazdim.
Esiniz yardimci, sizi anlıyor, hayatinizi kolaylastirmaya çalışıyor.
Ailesinin de iyi yönlerine odaklanmaya calisin.
Mesela sizde kaldiklari aksam basbasa yemege cikin.
Yada birakin cocugu onlara, arkadaslarinizla bulusun
Aslinda buyuk nimet :)
Yedim galiba zatenBu kadar ince fikirli olma, kafayı yersin. Dua et kocan her türlü destek çıkıyor. Çok yüz göz olunmuş eş ailesiyle, biraz mesafe hayat kurtarır. Bir daha geldiklerinde özenli davranma, hizmeti beğenmeyince sık gelmezler.
Gecmis olsun demek icin düşünceli mi olmak gerekiyor anlayamıyorum. Kayinvalidem komsularinin kizina gelinine kadar hal hatir soran, dugunlerine bebeklerine hediyeler alan eski istanbul hanımefendisi bir insan. Ne yapiyorsa bilerek yapiyor. Bu daha da sinirimi bozuyor.
Sanırım kendi icimde cozmem lazim bunu. Dediginiz gibi olumlu taraflarını kullanarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?