beni deli etmeye çalışan erkek arkadaşım !

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese erkek arkadaşımla telefonda konuşurken erkek arkadaşım her zaman ki gibi beni kızdırmaya çalıştı gıcık gıcık konuştu evlilikten konuşuyoduk arkadaşı evleniyomuş salak ya onlar dedi bende salakça bişey madem bende seninle evlenmem dedim yanlış anlıyosun dedi evlilikten değil ben o kişiyi sevmediğim için salak diyorum dedi bende tamam o zaman dedim. yine bu beni kızdırmaya çalışıyodu özgürlükle ilgili bende en sonunda şakala karışık özgürsün o zaman dedim yani o kadar saçma konuşuyoduk ki sürekli bi kızdırma çabaları gerçek olmadığı biliyorum ama sinir oluyorum bi laf söylüyorum sonra ben suçlu oluyorum en son telefonu kapatırken kes sesini dedi bende sen kes sesini diye bağırdım ve yüzüme kapattı duygusal bi dönemimdeyim 2 saattir ağlıyorum aramasını bekledim aramadı en son dayanamadım az önce ben aradım beyfendi uyuyomuş hiç bişey olmamış gibi davranıyo deli oldum resmen uyu sen dedim o kadar sinirliyim ki ona ben o kadar üzülürken umrunda bile değilmiş onun yarın ciddi ciddi konuşmayı düşünüyorum. çok duygusalım bu günlerde herşeye kırılıyorum acaba bu da onlardan bitanesi mi diye size sormak istedim ben mi abartıyorum bu durumu yoksa yarın ciddi ciddi konuşayım mı ?

Son düzenleme:
Kaca gidiyosun canim? Genclikte olur boyle seyler. Yas gectikce alinganligin gider. Sen de onunla birlikte gulmeye baslarsin.

Bizde hep Böyleyiz yahuu beni giciklandirinca hosuna gidiyor ama buda benim hosuma gitmiyor. Iyi bisey yapiyolar zannediyorlar egleniyorlar. Ah o onemsemedikleride varya deli edrr insani bende cok sikkinim suan off su erkeklerr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaca gidiyosun canim? Genclikte olur boyle seyler. Yas gectikce alinganligin gider. Sen de onunla birlikte gulmeye baslarsin.

21 yaşımdayım regl öncesi dönemindeyim normalde takılmazdım bende onu dalgaya alırdım ama bu gün her söylediği battı resmen

bide arada sen kızınca çok hoşuma gidiyo diyo normalde güler geçerim ama bu gün sinir küpüne döndüm canım aynen dediğin gibi hiç bişey olmamış gibi rahatlığa bak uyuyomuş bide ayy nasıl sinir oldum anlatamam

Anliyorum canim senii bende gecen gun gunlerce konusmamisiz sesini duymamisim isler gucler derken bi haberim kendinden o gitmis keyfii uyuyor

Anliyorum canim senii bende gecen gun gunlerce konusmamisiz sesini duymamisim isler gucler derken bi haberim kendinden o gitmis keyfii uyuyor

malesef erkekler bizim kadar düşünceli değil işte canım biz en ufak ayrıntısına kadar düşünürken onlar düz mantık keşke erkeklerde olan o umursamamazlık bizde olsaydı

Ben yiyip bitiriyorum kendimi zaten cok görüşmeyiz kavga gürültüm hep o yüzden

Ben yiyip bitiriyorum kendimi zaten cok görüşmeyiz kavga gürültüm hep o yüzden

bende senin gibi en küçük şeyde böyle yer bitiririm kendimi arayıp sormucam bi süre korksun biraz sende dene canım

Yok yaahu ben yapamam oyle bi cevap vermese mesajda 10 tanr ustuste atanlardanim amman dayanamam kizz

Evet erkekler daha düz mantık o yüzden hiç kendini yoktan yere üzme alışmalısın yada umursama duymazdan görmezden gel bi süre sonra başlarda Zorlansan da bu sende huy haline gelicek bu sefer gıcık olan o olacak :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok yaahu ben yapamam oyle bi cevap vermese mesajda 10 tanr ustuste atanlardanim amman dayanamam kizz

zor oluyo zaten canım ama işe yarıyor neden merak etmiyosun beni diyor hemen benimkisi ama yarın konuşucam ilk baş ciddi bi şekide dün kalbimi kırdın diye

Konus canim bu konusmalari erteleyince zamanla daha buyuk tartismalar oluyor hic biseyi geciktirmeden sicagi sicagina konusup halletmek laziiim

2 yılldır beraberiz normalde takmamaya çalışıyorum ama sinir olduğumu anlıyo kızdırmak hoşuna gidiyomuş beyfendinin ama o kadar sinir oldum ki ona bu gün ama dediğini denicem oda gıcık olsun biraz

Konus canim bu konusmalari erteleyince zamanla daha buyuk tartismalar oluyor hic biseyi geciktirmeden sicagi sicagina konusup halletmek laziiim

evet canım hem sinirimi atmalıyım içimden yoksa içimde kalıcak yarın bide şaşırır sen ona mı kızdın diye

Hep oyleler olaylar aciklanirken oyle mi olmistu yaa sen ona mi kizdin oyle mi dedin ben yok askim yok sen yanlis anlamissin aslinda ben sunu yapmak istemistim oyy oyyy :) tatli belalarr

aynen dediğin gibi canım aynı tepkiler hep :) dediğin gibi tatlı bela bazen çok sinir etselerde

Cok net bişey söyliyim canım hepsi aynı ben seni gıcık etmek için yapmıştım ayakları falan bi süre sonra ona bu huy olucak bu sefer iş ciddiye sarıcak artık uyuz olmuyormuş gibi yap sallamıyormuş gibi yap bak gör :) onlardan tatlı bela falan olmaz bu ara hiç onlar hakkında iyi yorumlar yapamıcam arkadaşlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…