Kaca gidiyosun canim? Genclikte olur boyle seyler. Yas gectikce alinganligin gider. Sen de onunla birlikte gulmeye baslarsin.
Bizde hep Böyleyiz yahuu beni giciklandirinca hosuna gidiyor ama buda benim hosuma gitmiyor. Iyi bisey yapiyolar zannediyorlar egleniyorlar. Ah o onemsemedikleride varya deli edrr insani bende cok sikkinim suan off su erkeklerr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anliyorum canim senii bende gecen gun gunlerce konusmamisiz sesini duymamisim isler gucler derken bi haberim kendinden o gitmis keyfii uyuyor
Adamın bu rahatlığı senin ona verdiğin tavizlerden biliyorsun di mi?
Ben yiyip bitiriyorum kendimi zaten cok görüşmeyiz kavga gürültüm hep o yüzden
Yok yaahu ben yapamam oyle bi cevap vermese mesajda 10 tanr ustuste atanlardanim amman dayanamam kizz
Evet erkekler daha düz mantık o yüzden hiç kendini yoktan yere üzme alışmalısın yada umursama duymazdan görmezden gel bi süre sonra başlarda Zorlansan da bu sende huy haline gelicek bu sefer gıcık olan o olacak :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Konus canim bu konusmalari erteleyince zamanla daha buyuk tartismalar oluyor hic biseyi geciktirmeden sicagi sicagina konusup halletmek laziiim
Hep oyleler olaylar aciklanirken oyle mi olmistu yaa sen ona mi kizdin oyle mi dedin ben yok askim yok sen yanlis anlamissin aslinda ben sunu yapmak istemistim oyy oyyy :) tatli belalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?