beni deli etmeye çalışan erkek arkadaşım !

Sana 'kes sesini' diyebiliyorsa uzgunum ama sana saygı duymuyor. Saygi olmayan bir iliskide sevgi de bitmeye mahkumdur.

hiç takmıyomuş gibi yapmaya çalıştım daha önceden sesinden anlıyorum ben senin kızdığını diyor daha güzel rol yapmalıyım bu konuda galiba canım :)

Sana 'kes sesini' diyebiliyorsa uzgunum ama sana saygı duymuyor. Saygi olmayan bir iliskide sevgi de bitmeye mahkumdur.

Kizginlik hali ile soylenebilir yahu hem bizimkide altta kalmamis. Samimi ve uzun iliskilerde bunlar soyleniyor. Bilmem ne kadar samimiyetle soyluyor ama genelde sana olan kimden degil kontrol edemedikleri sinirden zaten acisi cikar her sekilde hakkindan gelecek kizimiz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten o kes sesini demesi yüzüme kapatması beni deli eden yarın konuşucam onu ama onun verceği cevap kızdırmak için yapmıştım olacak ama ciddi ciddi konuşmanın vakti geldi

Canim bugun sinirini kontrol edemiyorsa yarın birgun evlendiklerinde hiç edemez. Ve sinirini sadece kes sesini demekle cikarmayacaktir bence. Azıcık kendinize sayginiz varsa yaptırtmayin adamlara şunu. Bana erkek arkadaşım dese böyle bir şey önce uyaririm devam ederse terk ederdim. Ama bir yapan bir daha yapıyor akillanmiyorlar. Ayrıca sevgiliyken sizi uzuyorsa anlasamiyorsunuz demektir.

Haklisin ama simdi bi onu dedi diye diyecek diyede ayrinilmaz ki unutalim mi herseyi.. gonul islerinde yapici olmak gerek yikici degil ha demiyorum ki dovse sovse hakki bende karsiyim ama erkek milleti sinir aninda bisey bizden fazla soylemis cok mu ha zaten kendisine zarar veriyorsa ayrilsin ayrilmasida laziiim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

böyle ottan çöpten sebeplerle birbirinizi kırana kadar güzel şeyler paylaşın..
vaktinizi boşa harcıyosunuz gibi geldi bana...
gereksiz tripler..
ve siz onu çok ciddiye alıyosunuz..hep böyle devam ederse yıpranan taraf olursunuz...

Yerinde olsam şuan keyfime bakardım takmazdım.. Seni kızdırmak icin yaptigini biliyosun. Kızgın hallerine bayılıyordur belki :beer:

evet fazla ciddiye alıyorum şu günlerde fazla hassasın galiba takılmazdım öncelerinden böyle yapmasına normalde güzel şeylerde konuşuruz ama arada böyle kızdırmaları olur ve bu gün ben fazla takıldım galiba

Yerinde olsam şuan keyfime bakardım takmazdım.. Seni kızdırmak icin yaptigini biliyosun. Kızgın hallerine bayılıyordur belki :beer:

öyle zaten diyorda kızınca çok hoşuma gidiyor diye canım. takmamaya çalışıyorum şimdilik oyalamaya çalışıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…