merhaba herkese erkek arkadaşımla telefonda konuşurken erkek arkadaşım her zaman ki gibi beni kızdırmaya çalıştı gıcık gıcık konuştu evlilikten konuşuyoduk arkadaşı evleniyomuş salak ya onlar dedi bende salakça bişey madem bende seninle evlenmem dedim yanlış anlıyosun dedi evlilikten değil ben o kişiyi sevmediğim için salak diyorum dedi bende tamam o zaman dedim. yine bu beni kızdırmaya çalışıyodu özgürlükle ilgili bende en sonunda şakala karışık özgürsün o zaman dedim yani o kadar saçma konuşuyoduk ki sürekli bi kızdırma çabaları gerçek olmadığı biliyorum ama sinir oluyorum bi laf söylüyorum sonra ben suçlu oluyorum en son telefonu kapatırken kes sesini dedi bende sen kes sesini diye bağırdım ve yüzüme kapattı duygusal bi dönemimdeyim 2 saattir ağlıyorum aramasını bekledim aramadı en son dayanamadım az önce ben aradım beyfendi uyuyomuş hiç bişey olmamış gibi davranıyo deli oldum resmen uyu sen dedim o kadar sinirliyim ki ona ben o kadar üzülürken umrunda bile değilmiş onun yarın ciddi ciddi konuşmayı düşünüyorum. çok duygusalım bu günlerde herşeye kırılıyorum acaba bu da onlardan bitanesi mi diye size sormak istedim ben mi abartıyorum bu durumu yoksa yarın ciddi ciddi konuşayım mı ?