Bence ıdare edılmeyecek bır durum degıl... sızde bı sure tutusmayı verın el ele...
Dokunmak cok guzel bırsey tamam ama, olacak yer var olmayacak yer var... uyum saglayın ortama...
Ayrıca agızlarını kapamak ıcın nısanlanmıyorum demıssın bunu anlamadım tam tersı olması gerekmıyor mu ?
benimde bi sorunum war desem benimle fikirlerinizi paylaşır mısınız??
belki herkese hitap etmeyen bi sorun olabilir..3yıllık bi ilişkim var erkek arkadaşım benim memleketimde,adı üstünde memleketim,yolda el ele yürürken illa birisini görüyoruz ben tedirgin oluyorum,O ' da cok sıkılıyor bu durumdan dolayısıyla bende sıkılıyorum,aileme dicekler diye korkuyorum annem biliyor ama O da bize laf getirme diyor : ( annem de haklı herkes haklı ya ben??
ailesi seneye gelicek benim okulum bittiğinde,
sırf milletin agzını toplamak için söz nişan istemiyorum,bu baskı beni buna itiyor ama..
son sınıfım okulum biticek inş atanma olursa hayırlısyla,benim asıl derdim bu okul kpss:s ama yaşadığım bu aksiliklerde tuz biber oluyor..
Bende arkadaşa katılıyorum el ele tutuşmayın sizde.Ben bile evli olduğum halde eşimin elini her yerde tutmam.Herşeyin bir zamanı ve yeri var.Ayrıca 3 yıldır birlikteyim demişsin.3 yıl az zaman değil bence aranızda böyle sorunlar olmaması lazım.Erkek arkadaşın çok mu anlayışsız acaba.
Sokakta elini tutmuyorsun diye bu kadar büyük sorun olmaması gerekiyor bence.
benimde bi sorunum war desem benimle fikirlerinizi paylaşır mısınız??
belki herkese hitap etmeyen bi sorun olabilir..3yıllık bi ilişkim var erkek arkadaşım benim memleketimde,adı üstünde memleketim,yolda el ele yürürken illa birisini görüyoruz ben tedirgin oluyorum,O ' da cok sıkılıyor bu durumdan dolayısıyla bende sıkılıyorum,aileme dicekler diye korkuyorum annem biliyor ama O da bize laf getirme diyor : ( annem de haklı herkes haklı ya ben??
ailesi seneye gelicek benim okulum bittiğinde,
sırf milletin agzını toplamak için söz nişan istemiyorum,bu baskı beni buna itiyor ama..
son sınıfım okulum biticek inş atanma olursa hayırlısyla,benim asıl derdim bu okul kpss:s ama yaşadığım bu aksiliklerde tuz biber oluyor..[/QUOT
Anladım seni,herkesin göreceğini bildiğin yerde rahat olamazsın,atıyorum karşıdan amcan dayın geçiyor seni görüyor,sen erkek arkadaşını babana söylemeden önce onların görmesi vs hoşuna gitmiyordur.Bu konuda anlayışlı olması lazım,bilhassa erkeklerin düşünmesi gerektiğini düşünüyorum.
Millet konuşmasın diyede kendini hazır hissetmeden söz nişan yapmak istemiyorsun.Zaten şu anda sınav vs önceliğin olduğunu düşünüyorsun,oraya odaklanmak istiyorsun.Sevmiyorsun diyemem tabi ama hazır hissetmiyorsun kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?