Beni eletirir misiniz?

sharma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
185
0
96
İzmir
benimde bi sorunum war desem benimle fikirlerinizi paylaşır mısınız??
belki herkese hitap etmeyen bi sorun olabilir..3yıllık bi ilişkim var erkek arkadaşım benim memleketimde,adı üstünde memleketim,yolda el ele yürürken illa birisini görüyoruz ben tedirgin oluyorum,O ' da cok sıkılıyor bu durumdan dolayısıyla bende sıkılıyorum,aileme dicekler diye korkuyorum annem biliyor ama O da bize laf getirme diyor : ( annem de haklı herkes haklı ya ben??
ailesi seneye gelicek benim okulum bittiğinde,
sırf milletin agzını toplamak için söz nişan istemiyorum,bu baskı beni buna itiyor ama..
son sınıfım okulum biticek inş atanma olursa hayırlısyla,benim asıl derdim bu okul kpss:s ama yaşadığım bu aksiliklerde tuz biber oluyor..

sirf agizlari kapansin diye boyle bisey istemiyorum-------diyorsun,,
anlamadin nisanlanacak kadar sevmiyomusun,yoksa erken diyemi boyle dusunuyosun,,,,:uhm:

Bence ıdare edılmeyecek bır durum degıl... sızde bı sure tutusmayı verın el ele...
Dokunmak cok guzel bırsey tamam ama, olacak yer var olmayacak yer var... uyum saglayın ortama...

Ayrıca agızlarını kapamak ıcın nısanlanmıyorum demıssın bunu anlamadım tam tersı olması gerekmıyor mu ?

Bende arkadaşa katılıyorum el ele tutuşmayın sizde.Ben bile evli olduğum halde eşimin elini her yerde tutmam.Herşeyin bir zamanı ve yeri var.Ayrıca 3 yıldır birlikteyim demişsin.3 yıl az zaman değil bence aranızda böyle sorunlar olmaması lazım.Erkek arkadaşın çok mu anlayışsız acaba.
Sokakta elini tutmuyorsun diye bu kadar büyük sorun olmaması gerekiyor bence.

ben konuyu anlayamadım yada belki anlamak istemedim.....

.tamam sevgilinizle el ele tutuşmak çok güzel bir duygu....

ama eğer yaşadığınız ortam bunlara biraz sert bakıyorsa sizde o şekilde ortama ayak uyduracaksınız......

ve nişanlanmıyorum demişsiniz.....

bence seviyorsanız nişanlanmalısınız.......daha doğrusu bu böyle olmalı.....

yada tam sevmiyormusunuz.......ben öğrenciyken evlendimmmm

mecburen hakkında konuşacaklar hiç birşeyin garantisi yok

işmi önemli ,aşk mı.? sen karar ver

ama ülkemizde eş çabuk bulunuyor iş bulunmuyor

Neyini eleştirelim ki senin pek anlamadım ama madem eleştiri istiyorsun abartma diyim sana o zaman..

Türk toplumu gibi genel olarak tutucu sayılabilecek bir toplumda, yaşadığın yerde, ilişkinden dolayı kendini baskı altında hissediyor ve rahatsızlık duyuyorsun ama bunu yaşayan yalnız sen değilsin..

Ya bu baskıları görmezden gelin, seviyenizi koruyarak,elele tutuşun ya da aile arasında sadece bir söz yaparak, işin adını koyun rahat rahat gezin..Başka yolu yok bunun..

:lepi:

tedirgin olsan zaten tutmazsın elini... sevgilinin elini tutmasındansa ailene laf söz gelmemesi daha öneml değil mi?

imkan varsa nişanlan sözlen 3 yıl olmuş uzatmanın ne alemi var

bence de her yerde el ele tutuşmayın. bız aynı şehırdeyken yolda aynı kaldırımdan bıle yürümüyoduk :)) ayrı ayrı gıdıyorduk buluşacağımız yere..... anlayışlı olması lazım sevgılınızın. bence de sözdür nişandır bunları kpss den sonraya bırakın. fazla kafana takma bu durumu. yolda yan yana yürüyün de el ele de kımsenın görmeyeceği* yerlerde tutuşun :)

farklı fikirleriniz için teşekkürler,
anlaşılmayan kısmı düzelteyim;
seviyorum ki birlikteyim ama bazı şeyler için beklememiz gerektiğini biliyorum
annem okulun bitmesini istiyor ondan sonrz söz fln olur diyor ki haklı bence dogrusu da bu..
erkek arkadaşım anlayışlı ama 3yıldır bu tedirginlik ben de oldugu için ikimizde huzursuz olabiliyoruz bazen..
neden sırf millet benim hakkımda konuşmasın diye sözleneyim,bende istiyorum ama zamanı war..
evet haklısınız milletin agzı torba değil ki büzeyim..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bunu kabullennerekialışmaya ve dayanmaya çalışmaktan başka çare yok ...dikkatli ve temkinli olun..
milletin ağzını kapatmak için de şuan için uygun görmediğin ve hedeflerini tamamlayamadığın bir zamanda sırf milletin çenesi kapatmak için nişan yapmayın ,siz istediğinizde ve karar verdiğinizde yapın tabii... ellele tutuşmak içinde oturacağınız bir cafeye girmeyi sabırsızlıkla bekleyin..yolda yanyana yürüyün,hem heyecanı ve özlemi hiç bitmezzemuszemus

Ben seni anladım, nişanı sözü sırf insanların ağzı kapasın diye değil kendiniz için yapmak istiyorsun haklısında bir bakıma, ama toplumumuzda nişan ve söz bir ilişkinin adını koymak ve insanların ağzını kapatmak için yapılıyor, hala iki sevgilinin el ele tutuşmasının yadırgandığı bir toplumuz bilhassa küçük yerlerde böyle daha çok, annen bize laf getirme diyorsa aile arasında bir küçük bir söz yüzük takma merasimi yapabilirsiniz bence, ama yok diyorsan o zaman sevgilinle el ele dolaşmaktan bir süreliğine feragat edeceksin, çok şaşırıyorum da böyle şeylere sanki ulu orta öpüşüyorsunuz da yadırganıyor ne var ki el tutmakta, koluna girmekte..

yaşadığım yer diyorsun orda yaşıyorsun kuralları varsa seninde korkuların varsa

ya yaşadığın yere uyacaksın

yada yaşadığın yeri terkedeceksin uyan yeri bulup orda yaşayacaksın

bunca senelerdir herkes uyduğuna göre sizde uyun

milletin ağzı tıkanmak için nişanlanılmazki sanki eninde sonunda nişanlanmayacak gibi konuşmuşunuzda o yüzden
her verdiğiniz karar sizin sonuçlarını siz yaşayacağınıza göre karar sizindir
yaşadığınız yerin ve ailenizin istediğine göre yaşar sorunsuz yaşam sürer
yada
yaşamak istediklerinizi yaşar yaşadıklarınız yaşadığınız yerdeki kişilerce eleştiri yağmuruna tutulur sıkıntılı yaşarsınız seçim sizin

benim arkadaşım 7 yıl flört ettiği adamı saklamayı başardı, bencede takma idare edin, işin gücün otursun ondan sonra emin adımlarla ilerleyin.

senı elestırmemıze gerek yok,
sen elele gezsen de gezmesen de artık herkes sızı bılıyordur emın ol

Son düzenleme:
bakın tek yaptığım normal insanlarında yürüdüğü yolda sewdiğim insanla el ele olmam,öyle abartılı yaşamıyorum hayatı..tabi ki dikkatli olmaya calışıyorum,yeri geliyor ayrı ayrı ayrı gidiyoruz,genclerin takıldığı yerde bulunuyoruz,artık daha da dikkatli olmaya calışıcagz ama hiç olmadık bi yerde birisi karşımıza cıktıgında afallayıp stres küpü oluyorum(z)..bu zor bşi he gören gördü o da ayrı bşi..ama bunun stresi bile yetiyor,gördü mü acaba aileme dicek mi falan filan..
dediğim gibi kpss war onu halletmem lazım okul war onu bitirmem,bide böyle olunca arada kalmamak elde değil anlıcanız..
beni anlayanlara ve anlamayanlara düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum..bu duruma cok değişik yollardan bakmama sebep oldunuz ondan beni eleştirir misiniz dedim..

arada kalacak birşey yok

seçeceksin birini

ya sevgilinle gezip tozma ya okulun

ikisi bir arada zor yürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…