- 18 Şubat 2023
- 21
- 8
- 6
- Konu Sahibi babbyygirl
-
Baslarda surekli konustugumuz fakat uzak mesafede olup sık gorusemedigim icin birbirimizi sıkmamak adına 3 4 gunde bir konustugum bir cocuk vardi, bugun kavga ettik dediki "beni sil hatta engelle birbirimize konustukca zarar verecegiz iyi insansin hep iyi kal" dedi. Beni engellemis whatsapptan. Acikcasi hic uzulmedim.Hele ki bir erkegin benim " beni sil engelle" demeden boyle yapmasi cok sacma geldi. Ben birini hic umursamasam istemesem nolursa olsun engellemem yazsin yazsin susar diye dusunurum. Sizce de cok cocukca degil mi bu yaptigi ben mi cok umursamazim?
Yok ben bu durumu umursamiyorum demedim ben hic kimseyi engellemem kolay kolay bu umursamazlik mi oluyor demek istedim, bir erkegin beni engelle sil demesi benim.garibime gitti o kadar insan tanidim ilk kez bunu.diyen erkek gordum onu sormak istedim ama cogynluk yanlis anlamisUmursuyorsunuz ki dert edinmişsiniz.
Umursamaz insan, gerçekten hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eder. Bir derdim var diyorsunuz siz.
Uzak mesafe ilişkisi yaşadığınız bu kişi ile hiç yüz yüze görüştünüz mü?
Uzaktan uzağa nasıl kavga ediyorsunuz yahu?
Kavgadan sonra da sen iyi insansın demesi ayrı gülümsetti.
Ne yüce gönüllülük ama.
Arkadaslar merhaba, her iliskisinde asla kondmsuz yapmam diyen flörtum kndom istemiyorum seninle diyor amaci ne sizce bakireym bu arada
Hep öyle olmaz mı?Ayrılırken de ben sana layık değilim,sen daha iyilerine layıksın derler.Kavgadan sonra da sen iyi insansın demesi ayrı gülümsetti.
Ne yüce gönüllülük ama.
Yani sıkılip engellemis olabilir ama keske sen de beni engelle demeseymis iyiymis zaten engellediyse yazmam ki benFlört olaylarını biz mi yanlış biliyoruz acaba?
3 4 günde konuşarak flört edilmez.
Heyecan yokmuş, engellemiş.
Haftada 2 kez konuştuğum adamın yokluğunu çokta aramam yani konu açmam.
Ay biri bana şu lafı dese, mesela kimlere layığım ben, beni sence kim hak ediyor diye sorarım. Sormazsam çatlarım.Hep öyle olmaz mı?Ayrılırken de ben sana layık değilim,sen daha iyilerine layıksın derler.
Niye, engelli listenizde hiç mi biri yok?Ben birini hic umursamasam istemesem nolursa olsun engellemem yazsin yazsin susar diye dusunurum. Sizce de cok cocukca degil mi bu?
Ben de evet senin gibi öküze fazlayım derdim galiba.Ay biri bana şu lafı dese, mesela kimlere layığım ben, beni sence kim hak ediyor diye sorarım. Sormazsam çatlarım.
Asla demem, hep derim ki 'daha iyisini hak ediyorum' . Hatta 'lutfen bir baksana, gerçekten böyle bir iliskyi hak ettiğimi mi düşünüyorsun???' diyip ayrılmışligim bile varHep öyle olmaz mı?Ayrılırken de ben sana layık değilim,sen daha iyilerine layıksın derler.
Bence en iyisini yapmış.İnsan konuşmak istemediği kişiyi engelleyebilir.Ne var bunda?Siz engellemezsiniz belki diye kendi engellemiş işte.
1 kisi var onu da yemin etmistim ondan duruo engelli listesindeNiye, engelli listenizde hiç mi biri yok?
Benim normal listemden daha kalabalık, ama ben de sorunlu olabilirim, bilmiyorumumursamakla alakası yok ki, zırt pırt mesaj atan samimi olmadığım insanları bile engellerim ben
Bu cümlesi atalarından aktarılmış kendisine. 500 senedir ısrarla kullanılır ve hiçbir aşk acısına merhem olduğu görülmemiştir.iyi insansin hep iyi kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?