Beni engelle dedi

babbyygirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2023
21
8
6
Baslarda surekli konustugumuz fakat uzak mesafede olup sık gorusemedigim icin birbirimizi sıkmamak adına 3 4 gunde bir konustugum bir cocuk vardi, bugun kavga ettik dediki "beni sil hatta engelle birbirimize konustukca zarar verecegiz iyi insansin hep iyi kal" dedi. Beni engellemis whatsapptan. Acikcasi hic uzulmedim.Hele ki bir erkegin benim " beni sil engelle" demeden boyle yapmasi cok sacma geldi. Ben birini hic umursamasam istemesem nolursa olsun engellemem yazsin yazsin susar diye dusunurum. Sizce de cok cocukca degil mi bu?

Son düzenleme:
Umursuyorsunuz ki dert edinmişsiniz.
Umursamaz insan, gerçekten hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eder. Bir derdim var diyorsunuz siz.
Uzak mesafe ilişkisi yaşadığınız bu kişi ile hiç yüz yüze görüştünüz mü?
Uzaktan uzağa nasıl kavga ediyorsunuz yahu?
Kavgadan sonra da sen iyi insansın demesi ayrı gülümsetti.
Ne yüce gönüllülük ama.

Adam sizi whatsapptan engellemiş. Siz de üzerine konu açacak kadar; bu durumu önemsemişsiniz. Umursasanız ne yapacaktınız ?

Yok ben bu durumu umursamiyorum demedim ben hic kimseyi engellemem kolay kolay bu umursamazlik mi oluyor demek istedim, bir erkegin beni engelle sil demesi benim.garibime gitti o kadar insan tanidim ilk kez bunu.diyen erkek gordum onu sormak istedim ama cogynluk yanlis anlamis

Flört olaylarını biz mi yanlış biliyoruz acaba?
3 4 günde konuşarak flört edilmez.
Heyecan yokmuş, engellemiş.
Haftada 2 kez konuştuğum adamın yokluğunu çokta aramam yani konu açmam.

Hayır bir de daha Cumartesi günü, kondom kullanmak istemiyorum demiş size. Siz de bakireymişsiniz. Aradaki bağı çözemedim ama gerçekten ilgimi çekmeyi başardınız.

Arkadaslar merhaba, her iliskisinde asla kondmsuz yapmam diyen flörtum kndom istemiyorum seninle diyor amaci ne sizce bakireym bu arada

Kavgadan sonra da sen iyi insansın demesi ayrı gülümsetti.
Ne yüce gönüllülük ama.
Hep öyle olmaz mı?Ayrılırken de ben sana layık değilim,sen daha iyilerine layıksın derler.
Bence en iyisini yapmış.İnsan konuşmak istemediği kişiyi engelleyebilir.Ne var bunda?Siz engellemezsiniz belki diye kendi engellemiş işte.

Flört olaylarını biz mi yanlış biliyoruz acaba?
3 4 günde konuşarak flört edilmez.
Heyecan yokmuş, engellemiş.
Haftada 2 kez konuştuğum adamın yokluğunu çokta aramam yani konu açmam.
Yani sıkılip engellemis olabilir ama keske sen de beni engelle demeseymis iyiymis zaten engellediyse yazmam ki ben

Ben birini hic umursamasam istemesem nolursa olsun engellemem yazsin yazsin susar diye dusunurum. Sizce de cok cocukca degil mi bu?
Niye, engelli listenizde hiç mi biri yok?
Benim normal listemden daha kalabalık, ama ben de sorunlu olabilirim, bilmiyorum umursamakla alakası yok ki, zırt pırt mesaj atan samimi olmadığım insanları bile engellerim ben

Konu sahibi kondomla ne yapacaksınız bakireyken?Su doldurup oynayacakmısınız?
Ay biri bana şu lafı dese, mesela kimlere layığım ben, beni sence kim hak ediyor diye sorarım. Sormazsam çatlarım.
Ben de evet senin gibi öküze fazlayım derdim galiba.

Asla demem, hep derim ki 'daha iyisini hak ediyorum' . Hatta 'lutfen bir baksana, gerçekten böyle bir iliskyi hak ettiğimi mi düşünüyorsun???' diyip ayrılmışligim bile var

Niye, engelli listenizde hiç mi biri yok?
Benim normal listemden daha kalabalık, ama ben de sorunlu olabilirim, bilmiyorum umursamakla alakası yok ki, zırt pırt mesaj atan samimi olmadığım insanları bile engellerim ben
1 kisi var onu da yemin etmistim ondan duruo engelli listesinde

iyi insansin hep iyi kal
Bu cümlesi atalarından aktarılmış kendisine. 500 senedir ısrarla kullanılır ve hiçbir aşk acısına merhem olduğu görülmemiştir.

(Aşk acısı diye size demedim. Yüksek ihtimal hayatında biri var)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…