- 18 Şubat 2023
- 21
- 8
- 6
- Konu Sahibi babbyygirl
-
Ilk uyeligim, ayni ya da benzer seyler burada cok yaziliyorİlk defa mı üyesiniz? Yoksa ikinci üyeliğiniz mi? Cok tanıdık geliyosunuz. Cünkü burda 3-4 günde bi konusan, aralarındaki iliskiye ad konulmayan bir konu vardı. Üstelik üyelik tarihlerinizde aynı. Aynı kisi misiniz?
Hepimiz birer kirpiyiz iğnelerimiz var kaynanalarımıza batıramadığımız için size batırıyoruzDert demeyelim ya sadece meraktan sordum oyle gece konu olsun diye ama niye bazi uyeler igneli konusuyor anlamadim
Aklıma daha çok BratzGirl geliyor o hala cezalıİlk defa mı üyesiniz? Yoksa ikinci üyeliğiniz mi? Cok tanıdık geliyosunuz. Cünkü burda 3-4 günde bi konusan, aralarındaki iliskiye ad konulmayan bir konu vardı. Üstelik üyelik tarihlerinizde aynı. Aynı kisi misiniz?
Engellenmeyi umursamıyorum diyip konu açıp engellendim demek ironik değil mi sizce?Dert demeyelim ya sadece meraktan sordum oyle gece konu olsun diye ama niye bazi uyeler igneli konusuyor anlamadim
Engellediyse kesin aşıktır çünküKısmet diyelim.
Aa lütfen,konu sahibi umursamıyor ki engellenmeyi.
Tanimiyorum ben o degilimAklıma daha çok BratzGirl geliyor o hala cezalı
Bence karşımızda çok genç hanım varEngellenmeyi umursamıyorum diyip konu açıp engellendim demek ironik değil mi sizce?
Çünkü iyi bir insan.Engellediyse kesin aşıktır çünkü
Onu bilmiyorum ama daha dün böyle bir konu vardı. Üyelikler aynı gün konularda benzer.Aklıma daha çok BratzGirl geliyor o hala cezalı
Yani dalga gecer gibi konusuluyorBence karşımızda çok genç hanım var
Yazı tarzlarınız pek benzer degil bilemedim. Banada bi flörtüm engelle beni demisti. Engellemiştim cok geçmeden 2 hafta sonra karsıma cıkıp açtırdı.Ilk uyeligim, ayni ya da benzer seyler burada cok yaziliyor
Kimse kötü yorum yapmıyor,takılmaYani dalga gecer gibi konusuluyor
Sormaya korkuyorum.O teyzeci miydi?Yazı tarzlarınız pek benzer degil bilemedim. Banada bi flörtüm engelle beni demisti. Engellemiştim cok geçmeden 2 hafta sonra karsıma cıkıp açtırdı.
3 4 gunde bir konustugun kisi hayatinda hic olmasa da olurBaslarda surekli konustugumuz fakat uzak mesafede olup sık gorusemedigim icin birbirimizi sıkmamak adına 3 4 gunde bir konustugum bir cocuk vardi, bugun kavga ettik dediki "beni sil hatta engelle birbirimize konustukca zarar verecegiz iyi insansin hep iyi kal" dedi. Beni engellemis whatsapptan. Acikcasi hic uzulmedim.Hele ki bir erkegin benim " beni sil engelle" demeden boyle yapmasi cok sacma geldi. Ben birini hic umursamasam istemesem nolursa olsun engellemem yazsin yazsin susar diye dusunurum. Sizce de cok cocukca degil mi bu?
Hayır o değil. Onunla çok anı biriktiremedim yolladım allah katına.Sormaya korkuyorum.O teyzeci miydi?
O konuyu hatırladım.O değil.Yazma tarzları farklıydı.Yazı tarzlarınız pek benzer degil bilemedim. Banada bi flörtüm engelle beni demisti. Engellemiştim cok geçmeden 2 hafta sonra karsıma cıkıp açtırdı.
Farklı evet ama tanınmamak icinde düsünülebilir. Ha o veya degil diye takılırsak isimiz is. Yazıp geçelimO konuyu hatırladım.O değil.Yazma tarzları farklıydı.
Yanitiniz icin tesekkurler.Konusmayi kapatma yok mu burada acaba actigima pisman oldum konuyu dzugun yanit verenleri goremiyorum tuhaf yanitlardan gormezden gelmeye basmaya mecbur kaldm3 4 gunde bir konustugun kisi hayatinda hic olmasa da olur
Sana engelle beni demis. Sen engellemeyince o engellemis
Yanitiniz icin tesekkurler.Konusmayi kapatma yok mu burada acaba actigima pisman oldum konuyu dzugun yanit verenleri goremiyorum tuhaf yanitlardan gormezden gelmeye basmaya mecbur kaldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?