Beni kendime getirin.

Demans çok farklı bir hastalık. Çok şükür ikisine de sahip değilim. Sinirimden karışık yazmış olabilirim ama komik gelmiş size belli.

Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
??????????
Getir dedikten sonra tekrar neden sorsun????
Babasının sağlığı kötü ne müsaiti????
Kimsenin size bir işi düşmesin gerçekten bu bencillikle insanları ölüme gönderirsiniz siz.

??????????
Getir dedikten sonra tekrar neden sorsun????
Babasının sağlığı kötü ne müsaiti????
Kimsenin size bir işi düşmesin gerçekten bu bencillikle insanları ölüme gönderirsiniz siz.

Neden sormasın? Sormayacaksa benimle neden evlendi o zaman ?
Çok şükür daha kimse benim yüzümden ölmedi.

Bakın mesela;eşim sürekli bana sormadan eve akrabalarını çağırıyor deseydiniz,o zaman haklısınız derdik zaten.
Ama bu konuda haksızsınız.
Eşinize de yansıtmayın artık sinirinizi. Zaten babası hasta üzgündür.

Hastalık şu midesi ağrıyordu o yüzden acile gitmek istedi. Ölüm kalım meselesi yok. Evet sağlık her şeyden önemli zaten aksini söylemiyorum ama insanlar benim onları düşündüğüm kadar keşke onlarda beni düşünseler.

Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Tamam diyelim ki sordular size hem de defalarca siz gelmesin mi diyecektiniz yoksa gelsin mi???

Gelip gelmemesi degil sorulmamasi problemse yine sorup gelsin diyip geleceklerse degisen ne olacak? Size defalarca danisilmasi sizi mutlu mu edecek?

usuyenprenses in evli hali gibisiniz konu sahibi

Daha yeni evlisiniz bunu not edin bir yere. Ne istediğinizi açıkca söylemezseniz kimse sizin asıl niyetinizi bilmez. Ağzınızdan çıkana itimat eder.
Başkasından sizin için düşünmesini isteyemezsiniz. İsteseniz de karşılığını bulamazsınız zaten. Eşiniz bile olsa..

Ayrıca kendi anne babanız zor durumdayken kapınızı kapatıp oturamayacaksanız, eşinizden de bekleyemezsiniz..

Teşekkürler gönlünü almaya çalışacağım.

O yastaki insanlar genelde yok.yere hastaneye gitmez gittiyse gercekten cani yanıyordur gibime geliyor.

Tamam diyelim ki sordular size hem de defalarca siz gelmesin mi diyecektiniz yoksa gelsin mi???

Gelip gelmemesi degil sorulmamasi problemse yine sorup gelsin diyip geleceklerse degisen ne olacak? Size defalarca danisilmasi sizi mutlu mu edecek?

Ben anlatamıyorum herhalde ortada mutluluk ego vs yok. Sorulsaydı benim fikrim yemeğimi evimi ona göre düzene koyacaktım. Bunu anlamak çok mu zor yani

Hanimefendi getir demişsiniz daha ne müsait misini ya iyi misiniz ?

Hepsini okumadim...
Anlamiyorum ben o ev sadece sizin mi?
Esiniz istedigi gibi ailesini evine alamayacaksa neden evlendi?
Cok kiziyorum ben boyle konulara.
Empati yapin biraz bence.
Ne demek bana sormadan babasini eve almis .
Siz zaten boze getir gelmek isterse demissiniz.
Cok gereksiz bir alinganlik olmus.Uzatmayin bence

Kk tarihinin hemfikir olduğu nadir konulardan biridir herhalde.
Artık sorunlu bir kişilik olduğunuzu kabullenmekten başka bir seçeneğiniz yok maalesef.
Bu arada şu yeni gelinlerin "evim de evim,yatak odam da yatak odam,banyom da banyom" söylemleri de ne kadar itici be.
He he anladık evin var.

Ay dimi=))))
Bende bu birlik ve beraberliği görünce gözlerim ıslandı=)

Kusura bakmayın ben o kadına benzemiyorum oda bana evet yeni evliyim tabikide zorluk yaşayacağım. Siz o duruma o olgunluğa annenizin karnından çıkıp gelmediniz herhalde. Müsade ederseniz ağlayarak gülerek kırarak kırılarak bu hayatı öğrenecegim.
Konu kendi annem babam olunca bu tarz olayla zaten karşılaşmam çünkü ben eşime sormadan kendi kafama göre hareket etmiyorum emin olun.

gece beni eve bırakıp gitmeleri canimi sikti diyorsunuz. Ne yapmalari lâzımdı gerçekten ,birde başlıkta beni kendime getirin yazmışsiniz şöyle bakınca yanlis düşünüyorm heralde algisi oluşuyor ama cevaplara bakınca değil sahi ne acıdan kendinize getirilmek istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…