- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
"akşam da gelmek isterse al bize getir"
"tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi ve bende ipler koptu."
Aynı kişisiniz değil mi? Kişilik bölünmesi veya bir çeşit demans yaşamış olabilir misiniz?
Madem evinizde 2-3 gün ağırlamak zor geldi ucuz kahramanlığa soyunup getir kalsın demeyin eşinize. Zira adamın bir suçu yok.
Ne kıymetli uykunuz var yahu. Bir gece bölününce öldüm bittim diyorsunuz
??????????Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
??????????
Getir dedikten sonra tekrar neden sorsun????
Babasının sağlığı kötü ne müsaiti????
Kimsenin size bir işi düşmesin gerçekten bu bencillikle insanları ölüme gönderirsiniz siz.
Bakın mesela;eşim sürekli bana sormadan eve akrabalarını çağırıyor deseydiniz,o zaman haklısınız derdik zaten.Iyi bir eş imajı çizmek gibi derdim yok. Inanın kv kp kimseden lafımı çekmem, yalakalik yapmam, neysem oyumdur. Bu düğün zamanlarında bile kendi istediklerimi yaptırdım hep. Iyi görünmek gibi niyetim olsaydı herkese tamam derdim onun için söylüyorum. Dediğim gibi fikrimin alınmaması canımı sıktı. Eşim tek erkek çocuk ailesi ona çok düşkün her işlerine koşturuyor. Evlenmeden önce bu durumla ilgili çok uyardım çok konuştum. Evlendikten sonra bu meseleden tartışmak beni çok yoruyor
Eşiniziz babasını getirmesi ve kv yokken hasta ve üzgün bir baba ile hem kocanızın hem sizin ilgilenmesi çok normal olması gerekende bu zaten. Ne diye bu kadar dolmuşsunuz anlamadım tamam çalışıyorsunuz yoruluyorsunuz ama hasta bir baba var sizin yorgunluğunzdan daha önemsiz olamaz durumu??
Tamam diyelim ki sordular size hem de defalarca siz gelmesin mi diyecektiniz yoksa gelsin mi???Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Neden sormasın? Sormayacaksa benimle neden evlendi o zaman ?
Çok şükür daha kimse benim yüzümden ölmedi.
Bakın mesela;eşim sürekli bana sormadan eve akrabalarını çağırıyor deseydiniz,o zaman haklısınız derdik zaten.
Ama bu konuda haksızsınız.
Eşinize de yansıtmayın artık sinirinizi. Zaten babası hasta üzgündür.
O yastaki insanlar genelde yok.yere hastaneye gitmez gittiyse gercekten cani yanıyordur gibime geliyor.Hastalık şu midesi ağrıyordu o yüzden acile gitmek istedi. Ölüm kalım meselesi yok. Evet sağlık her şeyden önemli zaten aksini söylemiyorum ama insanlar benim onları düşündüğüm kadar keşke onlarda beni düşünseler.
Tamam diyelim ki sordular size hem de defalarca siz gelmesin mi diyecektiniz yoksa gelsin mi???
Gelip gelmemesi degil sorulmamasi problemse yine sorup gelsin diyip geleceklerse degisen ne olacak? Size defalarca danisilmasi sizi mutlu mu edecek?
Hanimefendi getir demişsiniz daha ne müsait misini ya iyi misiniz ?Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Senin sunduğun teklifi sana 478273 kez sorup teyit almak için evlendiyse tasma da tak adama. Çişini yaparken de izin alıyor mu?Neden sormasın? Sormayacaksa benimle neden evlendi o zaman ?
Allah eşinize sabır versin.İnşallah tedavi olursunuz.Neden sormasın? Sormayacaksa benimle neden evlendi o zaman ?
Ay dimi=))))Kk tarihinin hemfikir olduğu nadir konulardan biridir herhalde.
Artık sorunlu bir kişilik olduğunuzu kabullenmekten başka bir seçeneğiniz yok maalesef.
Bu arada şu yeni gelinlerin "evim de evim,yatak odam da yatak odam,banyom da banyom" söylemleri de ne kadar itici be.
He he anladık evin var.
usuyenprenses in evli hali gibisiniz konu sahibi
Daha yeni evlisiniz bunu not edin bir yere. Ne istediğinizi açıkca söylemezseniz kimse sizin asıl niyetinizi bilmez. Ağzınızdan çıkana itimat eder.
Başkasından sizin için düşünmesini isteyemezsiniz. İsteseniz de karşılığını bulamazsınız zaten. Eşiniz bile olsa..
Ayrıca kendi anne babanız zor durumdayken kapınızı kapatıp oturamayacaksanız, eşinizden de bekleyemezsiniz..
O yastaki insanlar genelde yok.yere hastaneye gitmez gittiyse gercekten cani yanıyordur gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?