- 10 Ocak 2010
- 1.323
- 265
- 323
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Konunun baslarini okuyunca, ne kadar anlayisli ve iyi yurekli dedim, sizin icin. Eminim ki eşinizde sizin icin oyle dusunmustur.
Konunun ilk baslarindan bahsediyorum.
Daha sonra sinir krizi gecirdim dediginizde, konunun basini 2 kere daha okudum.
Şeffaf olunnnn hanfendi. Neyseniz ooo...
Adam rahatsiz gece acile kalkiyor. Siz keyfinizdesiniz.
Size daha soylenirdim ama banlanicam.. Dilerim esiniz gercek yuzunuzun gormeden kendinize gelirsiniz...
Sen buraya sabır testi için mi gönderildinKusura bakmayın ben o kadına benzemiyorum oda banaevet yeni evliyim tabikide zorluk yaşayacağım. Siz o duruma o olgunluğa annenizin karnından çıkıp gelmediniz herhalde. Müsade ederseniz ağlayarak gülerek kırarak kırılarak bu hayatı öğrenecegim.
Konu kendi annem babam olunca bu tarz olayla zaten karşılaşmam çünkü ben eşime sormadan kendi kafama göre hareket etmiyorum emin olun.
bu olay eşinizin sizden izin almasını gerektiren bir olay değil.
Sabah kalktım ise geldim, eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir.
Peki o zaman bu ne?? Niye soracak zaten getir dediniz. Siz dalga geçiyosunuz bence bizimle yaaBen anlatamıyorum herhalde ortada mutluluk ego vs yok. Sorulsaydı benim fikrim yemeğimi evimi ona göre düzene koyacaktım. Bunu anlamak çok mu zor yani
Simdi yeni evlisin zamanla ogrenirsin sana catkapi gelene evinde ne varsa onu verirsin. Ki hasta adam sadece corba icebilir. Bal baklava borek istemez yabanci degil. Zamanla oturur rayinaBen anlatamıyorum herhalde ortada mutluluk ego vs yok. Sorulsaydı benim fikrim yemeğimi evimi ona göre düzene koyacaktım. Bunu anlamak çok mu zor yani
Yani şu tavır o kadar acımasız, ben merkezci bir tavır ki, insanın inanası gelmiyor. Yanlış anlıyor olmayı tercih ederdim.Adam sabaha kadar sabretmeliydi gecenin bi vakti hastane de neymis. Kimde görülmüş
Zaten yanlış anlamışsınız sanırım ironi yapılmıştırYani şu tavır o kadar acımasız, ben merkezci bir tavır ki, insanın inanası gelmiyor. Yanlış anlıyor olmayı tercih ederdim.
Senin sunduğun teklifi sana 478273 kez sorup teyit almak için evlendiyse tasma da tak adama. Çişini yaparken de izin alıyor mu?
Bir kez daha, bir kez daha, bir kez daha sor bana478273 kere sormasına gerek yoktu, 1 kez daha fikrimi alsaydı yeterliydi benim için.
Haddinizi asmayın derim. Eşim gayette rahat bir evlilik yaşıyor bi olaydan nereye getirdiniz konuyu. Çok çirkin
gece beni eve bırakıp gitmeleri canimi sikti diyorsunuz. Ne yapmalari lâzımdı gerçekten ,birde başlıkta beni kendime getirin yazmışsiniz şöyle bakınca yanlis düşünüyorm heralde algisi oluşuyor ama cevaplara bakınca değil sahi ne acıdan kendinize getirilmek istiyorsunuz
Kusura bakmayın ben o kadına benzemiyorum oda banaevet yeni evliyim tabikide zorluk yaşayacağım. Siz o duruma o olgunluğa annenizin karnından çıkıp gelmediniz herhalde. Müsade ederseniz ağlayarak gülerek kırarak kırılarak bu hayatı öğrenecegim.
Konu kendi annem babam olunca bu tarz olayla zaten karşılaşmam çünkü ben eşime sormadan kendi kafama göre hareket etmiyorum emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?