Beni kendime getirin.

anne babadan başka misafir gelse tamam yemeğiniz yoktur ev dağınıktır vs önden haber verse iyiymiş derdim.
Adam babası yabancı değil, yemeğin olmasa bile akşam kahvaltılık bişiler yenir çay yanına, dağınıksa bile baban zaten ne olcak ki,
Ben kayınbabamı babam gibi, kayınvalidemi de annem gibi gördüğüm için yemeğim yokmuş evim temiz mi fikrine kapılmam, anne baba gelin Allah ne verdiyse yeriz derim

Bence siz esinizden ozur dileyin bi oyle bir boyle konusmalariniza esinizin tahammulu bitecek bu sefer de hicbirseyden haberiniz olmuyacak.benimde esimin uc ablasi var ama kv nin hastane islerini hep esim ve abisi ilgilenirdi bu genelde boyle.lutfen eften puften seyler icin birbirinizi uzmeyin.anladigim kadariyla siz esinize baski kuruyorsunuz benim haberim olmadan birsey yapamazsin diye.

Önümde arkamda bu gayet şeffaf birisiyim. Kimseyle zorla evlenmedim hanım efendi hayatın her türlü şartına açığım.

Sen buraya sabır testi için mi gönderildin
Fikrini sormadan diyor yahu getir diyen sensin zaten fikrini belirtmişsin fikir alma olayı kapanmış, the end, anladın mı?
Ayrıca bu sıradan bir misafirlik değil adam canıyla uğraşıyor. Evcilik oyununu görecek hali yoktur eminim. Herşey seninle ilgili sanma.
Delirtir bu insanlar yaaaa...

Benim babam rahatsız olsa, eve getirsem ve eşim getir dediği halde bu tribi yapsa çok çok büyük patlarım ve birdaha asla böyle merhametsiz bir insana karşı aynı duyguları hissetmem. Bence sizin kocanıza çatasınız gelmiş.

Allah başka keder vermesin ne diyeyim :)))))
annemi babamı çağırırken eşimden izin almam o da almaz (ekstra yapılmış başka plan yoksa)
anne baba yahu.. yabancı biri gelse sonuna kadar haklısınız... Kaldı ki getir demişsiniz ve getiriyorum diye haber vermiş ... onlar hastaneye gittiğinde evde yalnız kaldınız diye kızmış olmanıza da hiç anlam veremedim.....hangi söz kendinize getirir bilmem herkes yazmış zaten. bence de haklı değilsiniz...

Sabah kalktım ise geldim, eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir.

Bunu siz yazmadınız mı???

Ben anlatamıyorum herhalde ortada mutluluk ego vs yok. Sorulsaydı benim fikrim yemeğimi evimi ona göre düzene koyacaktım. Bunu anlamak çok mu zor yani
Peki o zaman bu ne?? Niye soracak zaten getir dediniz. Siz dalga geçiyosunuz bence bizimle yaa

Ben anlatamıyorum herhalde ortada mutluluk ego vs yok. Sorulsaydı benim fikrim yemeğimi evimi ona göre düzene koyacaktım. Bunu anlamak çok mu zor yani
Simdi yeni evlisin zamanla ogrenirsin sana catkapi gelene evinde ne varsa onu verirsin. Ki hasta adam sadece corba icebilir. Bal baklava borek istemez yabanci degil. Zamanla oturur rayina

Bence eşinizin gönlünü alın hemen... ve böyle şeylere takılmayın... belki yine kalabilir evimizde diye ona göre ayarlayabilirdiniz kendinizi sizde rahatsızmış zaten kpniz ..birde baba o sonuçta evi toplamanız o an yemeğiniz olmaması ayıp olacak biride değil baba bu ya... eşinize surat yapmak konuşmamak ne bilim taze bi evlilik için sıkıntı.... tüm burdaki kadınlar hemfikir.... bi düşünün derim... sizde anne babanızı eşiniz getir gelmek isterse dediği halde eşinize tekrar getireyim mi eve falan filan diyip soracakmısınız....ilerde kendiniz kv olsanız ve eşinizin oğluna gidip gitmemesini oğlunuz karısına sorsa bozulursunuz bile... bak bak oğlum evine bizi götürmek için karısından izin alıp kırk kere teyitletiyo vs vs...

Sağlık hastalık zamanı hiç sormadan da getirebilirdi zaten eşiniz babasını hasta halde yalnız mı bıraksın evde ben babamın bu halde bırakılmasını istemem eşimin babası da aynı konumdadır herşey bir yana hastalık muhtaçlık bir yana

Seni kendine getirsek kendine tahammul edemezsin bacim. Oylesine samimiyetsiz oylesine yapaysin. Cekilir cile degilsin dediklerinden. Adama getir demissin adam getirmis. Getirmeden haberde vermis geliyoruz diye daha napsin. Amuda kalkip sarkimi soylesin. Neyse az daha agla açılırsın.

Senin sunduğun teklifi sana 478273 kez sorup teyit almak için evlendiyse tasma da tak adama. Çişini yaparken de izin alıyor mu?

478273 kere sormasına gerek yoktu, 1 kez daha fikrimi alsaydı yeterliydi benim için.
Haddinizi asmayın derim. Eşim gayette rahat bir evlilik yaşıyor bi olaydan nereye getirdiniz konuyu. Çok çirkin

Konunun neresinde ne yapmam gerektiği hakkında kendime gelmek istedim.

Ortada kendi kafasına göre hareket eden biri yok. Ama 1500 defa sorup adım adım hesap verilmesini isteyen, ağzından çıkanla fikri çok farklı olan kaprisli bir eş var.

6 yıllık evliyim ilk aylarımızda eşim bana sormadan evimize yemeğe gelmek isteyen bir arkadaşına haftaiçi için söz vermişti. Ve HAKLI olarak kıyameti kopardım. Misafiri ağırladım ama o olay bir daha tekrarlanmadı.

Ama siz burada haklı falan değilsiniz. Komik olmayın..
Bu kadar insana tuhaf geldiyseniz öylesinizdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…