- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Eee bu kadar yorumdan sonra kendinize geldiniz İnşallah
Yorumlarınızın pek elle tutulur bi yanı yok..Bi hayli tutarsızsınız. İlk mesajınızı bi daha okuyun isterseniz. Ertesi gün bişey olursa al eve getir dedim diyosunuz. Eve getiriyorum deyince de bana niye sormadı diyosunuzDedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Evet, sen getir demişsin sorun yok demişsin ama yoldayken 3-4 defa daha sormaıs gerkeiyordu sanırım?Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Insallab allah ogullarimizin karsisina iyi gelinler cikarir.. senin baban ayni durumda olsa afedersin ama pesinde kopek olursun babam hasta diye. Adamin karisi yok evde,ayrica adam hasta. 1 tabak fazla koydun masaya o mu zor geldi. nasil vicdana sahipsin? Adami al getir diue diyen sensin ustelik.. iyi madem siz rahatsiz olcaniz diye ana babalari evlerine gelmesin. Yarin birgun kaynana kayinbaba oldugunuzda umarim gelininiz de sizi evinizde gormek istemez..
gece sizi yalnız bırakıp gitmeleri miİlk gün gelmesi konusunda hem fikirdik. 2. gün benim fikrim alınmadan hareket etmesi canımı sıktı. Gecenin bir saati beni evde yalnız bırakıp gitmeleri canımı sıktı. Yoksa kimseye iyi görünüp yaranma gibi bir niyetim yok. Dilim sivridir. Kimseye farklı görünmem asla. Beni tanısanız anlayışlı olduğumu bilirsiniz zaten. Bir konuda yargısız infaz ederiz anlayışsız, saygısız diye sıfatlandırmanız çok yanlış.
Ağlayası varmış demekki, bütün gün ağlayıp açılmışNeye sinirlendiğinizi bile bilmiyorsunuz; adamı ilk gün birlikte alıp evinize getirmişsiniz, ikinci gün siz teklif etmişsiniz sizde kalması için, eşiniz de getirmiş:
Gecenin bir saati kimse keyfi bırakıp gitmemiş sizi, adam kötü olmuş acile gitmişler ve sizin şu noktada derdiniz evde yalnız kalmak? Ne olacaktı? Öcüler mi yiyecekti sizi evde yalnız kalınca? Adam mide kanaması filan geçirsindi ama siz evde yalnız kalmasaydınız:
Sizin taktığınız nokta bariz adam hastaneye gidip geldiğinin hemen sonrası, kendi evine defolup(!) gitmemesine. Hastaneye de götürdü oğlu, tamam şimdi gitsin evine artık tribine girmişsiniz. Hiç öyle bana sorulmadı ona bozuldum filan diye yemeyin burada milleti; her 12 saatte bir sizden icazet mi alacak eşiniz hasta babasını gözünün önünde tutmak için? Hayır eve getirmese kpin yanına gitse yine başa sarıp "Beni yalnız bıraktı" diye başlayacaksınız, evinize getirmekten başka ne seçeneği var ya bu adamın evladının? Babasını acilden topladığı günün ertesi evine nasıl bıraksın? Biraz vicdan ya.
Benin annem babam hasta olucak eve getirdim diye eşim bana surat asıcakEşinize üzüldüm sadece. Yazık adam size inanmış getirmiş. Sonra tonla trip surat asma... Yazık
Başlık beni kendime getirin yazmışsın ama Yok olmaz canım burda bütün hatunlar aynı şeyden bahsediyor sen hala haksız olduğunun farkında değilsinki
Doktora gitmemişler miydi? Hani acile? Yanlış mı okudum bunu da?
Bara, içmeye, eğlenmeye mi gittiler? Sizin evde yalnız kalmanızdan daha önemli bir konu söz konusu değil miydi?
Ay cidden aradakileri hiç okumadan yorum yapıyorum.
Farkettiniz mi o adam eşinizin babası.
Adamın babası hastalanmış ve siz de eve getir demişşsiniz getirmiş. Adam evine babasını getirirken size 10 kere sorup izin mi alacak?
Ayrıca, öyl eçok da kalmamış 2 gün olmuş yahu. Ayıptır yazmaya çekinir insan.
bu olay eşinizin sizden izin almasını gerektiren bir olay değil.Ego tatmini değil. Biz eşimle evlenmeden her olayla ilgili konuştuk. Birbirimize sormadan hareket etmeyeceğiz diye. Gerçekten de bugüne kadar olaylar da hep fikir alışverişi yaptık ama dün ki olay beni delirtti. Konuşurken birazcık daha kibar olmalısınız bence. Ayrıca tek çalışan kadın ben değilim zorluklarını biliyorum.
Valla eşinize Allah vereceği kadar sabır vermiş. defalarca yazdığınız herşey sizin tutarsızlıklarınızın ve psikolojinizin ciddi kötü olduğunu gösteren şeyler. En kısa zamanda bi psikyatr desteği alırsanız belki bi faydası olur.Buna ister inanın ister inanmayın ama gayette vicdan sahibi bir gelinim. Benim sorunum kayinpederimle değil sayın hanımefendi bunu defalarca yazdım okumanızı tavsiye ederim. Eşimle ilgili. Olayları iyi okuyun sonra bedduanizi edersiniz
bu olay eşinizin sizden izin almasını gerektiren bir olay değil.
Hanfendi iyimisiniz yaa biz geliyoruz diye aramışya? ayy sinirlerimi bozdunuz gerçekten yaa şaka mı bu?Izin alsın demedim haberdar etsin dedim
Bunu demişsiniz zaten... eşiniz babasının o durumunda bunu dediğiniz halde sürekli size soracakmı... valla empati yaptım ben olsam hiç alınmazdım bu duruma... ilerde bende kayınvalide olucam tutupta oğlumun bu olaydan dolayı tavır yediğini bilsem inanın üzülürdüm... bence eşinizin gönlünü alın.., eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir. Öğlen oldu eşim aradı babam rahatsızlanmış evlerine gidiyorum
benim anam/babam böyle durumda olsa eşim bana böyle tepki verse toplarım eşyalarını koyarım kapıya.benim anamın/babamın canı mı daha önemli onun hastalıklı tepkileri mi daha önemli.ben anamı babamı sokakta bulmadım.Katılıyorum. ben evli değilim durumları bilmiyorum ama şahsen evlendiğim adama ben önce deirmki babam ve ya annem hasta yalnız kalmasını istemiyorum iş ciddileşirse biz egelmesini istiyorum derim ve ciddileşirse, eşime bir daha sormadan eve getiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?