Beni kendime getirin.

Ya bukadar abartmayın adam hasta ve oda oğlu kp rım başımın üstünde yeri var orası esinizinde evi benim eşim babasını getireceği zaman benden neden izin alsın sadece söyler uygun oluyum diye oda size söylemiş zaten bende kendi ailemi cagirirken hiç esimin haberi bile olmaz boş şeyler için hayati zindan etmeyin sizin çocuğunuz size yapsa uzulmezmisiniz aile birliği diye bişey var farkindamisiniz o insanlar bu yasa ne sartlarda getirsin gelin hanımlar alınca kocaları ailerle araya mesafe mi koysun. Sizi rahatsız eder huzurunuz kaçar amenna ama böyle şeylere çok saçma yani vicdan diyorum size

Ay cidden aradakileri hiç okumadan yorum yapıyorum.
Farkettiniz mi o adam eşinizin babası.
Adamın babası hastalanmış ve siz de eve getir demişşsiniz getirmiş. Adam evine babasını getirirken size 10 kere sorup izin mi alacak?
Ayrıca, öyl eçok da kalmamış 2 gün olmuş yahu. Ayıptır yazmaya çekinir insan.

Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Yorumlarınızın pek elle tutulur bi yanı yok..Bi hayli tutarsızsınız. İlk mesajınızı bi daha okuyun isterseniz. Ertesi gün bişey olursa al eve getir dedim diyosunuz. Eve getiriyorum deyince de bana niye sormadı diyosunuz iyi misiniz gerçekten??

Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Evet, sen getir demişsin sorun yok demişsin ama yoldayken 3-4 defa daha sormaıs gerkeiyordu sanırım?

Aynı şeyi sizin babanız hastalansa ve 2 günde kocanız surat yapsa ne yapardınız?

Buna ister inanın ister inanmayın ama gayette vicdan sahibi bir gelinim. Benim sorunum kayinpederimle değil sayın hanımefendi bunu defalarca yazdım okumanızı tavsiye ederim. Eşimle ilgili. Olayları iyi okuyun sonra bedduanizi edersiniz

gece sizi yalnız bırakıp gitmeleri mi
ay bayılacağım adam hastalanmış sen nolursan ol baba ben karımı yalnız bırakamam mı diyecek
adam demem insan demem öyle insana kusura bakmayın!

Ağlayası varmış demekki, bütün gün ağlayıp açılmış

Eşinize üzüldüm sadece. Yazık adam size inanmış getirmiş. Sonra tonla trip surat asma... Yazık
Benin annem babam hasta olucak eve getirdim diye eşim bana surat asıcak Önce gülerim.. Sonra zaten direk buz gibi soğurum mahkeme koridorları içimizi ısıtır belki

Başlık beni kendime getirin yazmışsın ama Yok olmaz canım burda bütün hatunlar aynı şeyden bahsediyor sen hala haksız olduğunun farkında değilsinki

Gelmis kendine dedigine göre
Doktora gitmemişler miydi? Hani acile? Yanlış mı okudum bunu da?
Bara, içmeye, eğlenmeye mi gittiler? Sizin evde yalnız kalmanızdan daha önemli bir konu söz konusu değil miydi?

Adam sabaha kadar sabretmeliydi gecenin bi vakti hastane de neymis. Kimde görülmüş

Izin alsın demedim haberdar etsin dedim

Eşiniziz babasını getirmesi ve kv yokken hasta ve üzgün bir baba ile hem kocanızın hem sizin ilgilenmesi çok normal olması gerekende bu zaten. Ne diye bu kadar dolmuşsunuz anlamadım tamam çalışıyorsunuz yoruluyorsunuz ama hasta bir baba var sizin yorgunluğunzdan daha önemsiz olamaz durumu??

Konunun baslarini okuyunca, ne kadar anlayisli ve iyi yurekli dedim, sizin icin. Eminim ki eşinizde sizin icin oyle dusunmustur.

Konunun ilk baslarindan bahsediyorum.

Daha sonra sinir krizi gecirdim dediginizde, konunun basini 2 kere daha okudum.

Şeffaf olunnnn hanfendi. Neyseniz ooo...

Adam rahatsiz gece acile kalkiyor. Siz keyfinizdesiniz.

Size daha soylenirdim ama banlanicam.. Dilerim esiniz gercek yuzunuzun gormeden kendinize gelirsiniz...

bu olay eşinizin sizden izin almasını gerektiren bir olay değil.

Valla eşinize Allah vereceği kadar sabır vermiş. defalarca yazdığınız herşey sizin tutarsızlıklarınızın ve psikolojinizin ciddi kötü olduğunu gösteren şeyler. En kısa zamanda bi psikyatr desteği alırsanız belki bi faydası olur.

bu olay eşinizin sizden izin almasını gerektiren bir olay değil.

Katılıyorum. ben evli değilim durumları bilmiyorum ama şahsen evlendiğim adama ben önce deirmki babam ve ya annem hasta yalnız kalmasını istemiyorum iş ciddileşirse biz egelmesini istiyorum derim ve ciddileşirse, eşime bir daha sormadan eve getiririm.

, eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir. Öğlen oldu eşim aradı babam rahatsızlanmış evlerine gidiyorum
Bunu demişsiniz zaten... eşiniz babasının o durumunda bunu dediğiniz halde sürekli size soracakmı... valla empati yaptım ben olsam hiç alınmazdım bu duruma... ilerde bende kayınvalide olucam tutupta oğlumun bu olaydan dolayı tavır yediğini bilsem inanın üzülürdüm... bence eşinizin gönlünü alın..

benim anam/babam böyle durumda olsa eşim bana böyle tepki verse toplarım eşyalarını koyarım kapıya.benim anamın/babamın canı mı daha önemli onun hastalıklı tepkileri mi daha önemli.ben anamı babamı sokakta bulmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…