- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Aaa lütfen 2 gün uyuyamadım sinirden benya onun yüzünden ,koca gün çocuğuna bakıyor haftasonu bakmıyor kaynanası diye kadına demediğini bırakmayan gelin ,sinirden bize cvp veremeyip ertesi gün cevap veriyorum diye konu açtıda,yazdı kaçtı yinePinti gelin konusu hangisi? 2-3 yerde tekrarlandı, neymiş konu, ne kaçırdım çok merak ettim.
görümceden hayır yok ki oğlu üstleniyor ki normal gün olsa bence konu sahibi haklı zaten ama sağlık olunca akan sular duruyor bende
Sizin aileniz olsa başınızın üzerinde yeri var dersiniz eşiniz sesini bile çıkaramaz ama eş ailesi olunca bu gelinler neden böyle sinir olur evin tek oğlu diyosunuz baştan evlenmeseydiniz mecbur siz bakacaksınız biraz merhamet olsun yureginizdeSevgili KK,
Çok canım sıkkın. Belki kiminize göre dert değil lakin 2 gündür hem sinir olarak hemde bedenen çok yıprandım.
Biraz uzun olacak baştan söyleyeyim. 7 aylık evliyim, çalışıyorum ve eşim evin tek oğlu 3 tane de kız kardeşi var. Bunlardan ortanca olan doğum yapacağı için kv onun yanına gitti. Bu sırada da kp çalışırken başına kötü bir olay geldi. Haksız yere ehliyetini elinden almışlar ve işi gereği ehliyeti olmadan çalışamaz.
O gün çok üzüldük, aldık kp evimize getirdik ağırladık vs bizde kaldı yattı uyudu. Sabah kalktım ise geldim, eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir. Öğlen oldu eşim aradı babam rahatsızlanmış evlerine gidiyorum. Gitti beni aradı babamın tansiyonu kendine gelmiş şuan iyi ama midesine vurmuş ağrı dedi. Ona da tamam dedim. Kapattık tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi ve bende ipler koptu. Sebebi asla ve asla kp bize gelmesi kalmadı değil. Bana sorulmadan benim hakkımda konuşulması. Tamam dedim eşime ama çok kızdım, sinirimden bütün gün ağladım. Akşam geç saatte eve gittim. Oturdum yemek yedik, duş aldım, tv izledim ve gittim yattım. Eşimin yüzüne bakmadım. Babasıyla konuştum ama onunla asla çünkü çok kızdım. Gece oldu saat 2.30 da odanın kapısı vuruluyor. Kp midesi kötü olmuş uyan oğlum beni hastaneye götür dedi. Kalktı gittiler. Sabah oldu kalktım ise geldim, anahtar kapıda ve evde kp var. Inanın delireceğim sinirden.
Çalışıyorum yoğun bir şekilde 2 gündür eve gidip dinlememiyorum. Delireceğim. Eşimin ailesi başımın üstünde yeri var fakat insanlar bizi hiç düşünmeden hareket ediyorlar ya ona tav oluyorum. Birazcık empati yapıp öyle cevap verin lütfen. Sinirlerim çok bozuk beni kimse düşünmüyor.
Aaa lütfen 2 gün uyuyamadım sinirden benya onun yüzünden ,koca gün çocuğuna bakıyor haftasonu bakmıyor kaynanası diye kadına demediğini bırakmayan gelin ,sinirden bize cvp veremeyip ertesi gün cevap veriyorum diye konu açtıda,yazdı kaçtı yine
Onlara gideceginizde 10 kere mi soruyorsunuz?Orası benim evimde gerekirse 10 kere de sorulacak. Bende aynı hassasiyeti onlara gösteriyorum çünkü.
Heh aynen o kısımYalan söylüyor yani?
"O gün çok üzüldük, aldık kp evimize getirdik ağırladık vs bizde kaldı yattı uyudu. Sabah kalktım ise geldim, eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir. "
Haha aynen o ,bende aynen o yorumu yapmıştım , dört gözle bekliyorum banı kalksın diye ..Hee basın açıklamalı gelin, tamam :)
bazen bazı şeyleri yaşayarak öğreniyoruz bu da sizin için böyle olsun. ben 6 gün çalışıyorum yoruluyorum hem ev hem iş sizi de anlıyorum ama konu sağlık işte eşiniz napsın babası her şeyden önce onu da düşününOrası öyle doğru diyorsunuz
Sinirlenince o kısmı atladım galiba çünkü eşime cidden çok kızdım. Onun o tavrı beni delirtti diyebilirim.
Ya vallahi çatliycam nolur söyle ya çok merak ediyorum sen kocana demedin mi babanı bize getir diye? Fikrimin alınmaması ne demek???
işte belli zaten görümceden hayır yok ki eşiniz üstlenmiş onun yaptığı çok daha ayıp baba hastasın gel demez mi insan öz babası ve hemşireBu arada burada olan görümcem hemşire ama babası hasta olsa bile ortalarda yok. Bizimkisi koştursun dursun ancak
bazen bazı şeyleri yaşayarak öğreniyoruz bu da sizin için böyle olsun. ben 6 gün çalışıyorum yoruluyorum hem ev hem iş sizi de anlıyorum ama konu sağlık işte eşiniz napsın babası her şeyden önce onu da düşünün
Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
İyi de siz fikriniz sorulmadan kendiniz demişsiniz getir diye? Adamın anlayışı kıt mı ki tekrar sorsun?Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
işte belli zaten görümceden hayır yok ki eşiniz üstlenmiş onun yaptığı çok daha ayıp baba hastasın gel demez mi insan öz babası ve hemşire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?