Beni kendime getirin.

Pinti gelin konusu hangisi? 2-3 yerde tekrarlandı, neymiş konu, ne kaçırdım çok merak ettim.
Aaa lütfen 2 gün uyuyamadım sinirden benya onun yüzünden ,koca gün çocuğuna bakıyor haftasonu bakmıyor kaynanası diye kadına demediğini bırakmayan gelin ,sinirden bize cvp veremeyip ertesi gün cevap veriyorum diye konu açtıda,yazdı kaçtı yine

görümceden hayır yok ki oğlu üstleniyor ki normal gün olsa bence konu sahibi haklı zaten ama sağlık olunca akan sular duruyor bende

Bu arada burada olan görümcem hemşire ama babası hasta olsa bile ortalarda yok. Bizimkisi koştursun dursun ancak

Sizin aileniz olsa başınızın üzerinde yeri var dersiniz eşiniz sesini bile çıkaramaz ama eş ailesi olunca bu gelinler neden böyle sinir olur evin tek oğlu diyosunuz baştan evlenmeseydiniz mecbur siz bakacaksınız biraz merhamet olsun yureginizde

Hee basın açıklamalı gelin, tamam :)

Heh aynen o kısım

Orası öyle doğru diyorsunuz
Sinirlenince o kısmı atladım galiba çünkü eşime cidden çok kızdım. Onun o tavrı beni delirtti diyebilirim.
bazen bazı şeyleri yaşayarak öğreniyoruz bu da sizin için böyle olsun. ben 6 gün çalışıyorum yoruluyorum hem ev hem iş sizi de anlıyorum ama konu sağlık işte eşiniz napsın babası her şeyden önce onu da düşünün

Ya vallahi çatliycam nolur söyle ya çok merak ediyorum sen kocana demedin mi babanı bize getir diye? Fikrimin alınmaması ne demek???

Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?

Evet evlenmeden bu konuyu başkasından duysaydım bende sizler gibi düşünebilirdim. Insan kendisi yaşayınca işte bazen bakamadığı acılar oluyor bende o yüzden sizlere sormak istedim.

Insallab allah ogullarimizin karsisina iyi gelinler cikarir.. senin baban ayni durumda olsa afedersin ama pesinde kopek olursun babam hasta diye. Adamin karisi yok evde,ayrica adam hasta. 1 tabak fazla koydun masaya o mu zor geldi. nasil vicdana sahipsin? Adami al getir diue diyen sensin ustelik.. iyi madem siz rahatsiz olcaniz diye ana babalari evlerine gelmesin. Yarin birgun kaynana kayinbaba oldugunuzda umarim gelininiz de sizi evinizde gormek istemez..

Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?

Eşinize üzüldüm sadece. Yazık adam size inanmış getirmiş. Sonra tonla trip surat asma... Yazık

"akşam da gelmek isterse al bize getir"

"tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi ve bende ipler koptu."

Aynı kişisiniz değil mi? Kişilik bölünmesi veya bir çeşit demans yaşamış olabilir misiniz?

Madem evinizde 2-3 gün ağırlamak zor geldi ucuz kahramanlığa soyunup getir kalsın demeyin eşinize. Zira adamın bir suçu yok.

Ne kıymetli uykunuz var yahu. Bir gece bölününce öldüm bittim diyorsunuz

İyi de siz fikriniz sorulmadan kendiniz demişsiniz getir diye? Adamın anlayışı kıt mı ki tekrar sorsun?

işte belli zaten görümceden hayır yok ki eşiniz üstlenmiş onun yaptığı çok daha ayıp baba hastasın gel demez mi insan öz babası ve hemşire

O olayın hırsını da eşimden almış olabilirim çünkü görümceme bu kadar iş düşüyorken ortada yok ve eşimle biz koşturuyoruz onun yerine. Işte kızdığım şeyler bunlar yani buda bi etken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…