- 3 Ekim 2007
- 14.698
- 37.029
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Kuzum senin sinirlerin bozuldu valla benim de öyle. Boşver uğraşma, her yazdığını da alıntılıyor ama asla sorduğun şeye cevap vermiyor.Bir kez daha, bir kez daha, bir kez daha sor bana
İşte ben bu iki nokta arasında bağ kuramadım. Sanki bir uzaylı konu sahibinin yerine geçmiş gibi. Yada bir hafıza kaybı yaşanmış. Cidden anlamadım.Bunu siz yazmadınız mı???
Peki o zaman bu ne?? Niye soracak zaten getir dediniz. Siz dalga geçiyosunuz bence bizimle yaa
Seni kendine getirsek kendine tahammul edemezsin bacim. Oylesine samimiyetsiz oylesine yapaysin. Cekilir cile degilsin dediklerinden. Adama getir demissin adam getirmis. Getirmeden haberde vermis geliyoruz daha napsin. Amuda kalkip sarkimi soylesin. Neyse az daha agla açılırsın.
yok zaten cevap da vermiyo böyle mesajlara konu sahibi.. Ben konunun da sahibinin de gerçekliğine inanmıyorum dolayısıyla ilgili yere şikayet ettim yakında çıkar kokusuİşte ben bu iki nokta arasında bağ kuramadım. Sanki bir uzaylı konu sahibinin yerine geçmiş gibi. Yada bir hafıza kaybı yaşanmış. Cidden anlamadım.
yok zaten cevap da vermiyo böyle mesajlara konu sahibi.. Ben konunun da sahibinin de gerçekliğine inanmıyorum dolayısıyla ilgili yere şikayet ettim yakında çıkar kokusu
Bir kez daha sorsaydı diyor başka bir şey demiyorKuzum senin sinirlerin bozuldu valla benim de öyle. Boşver uğraşma, her yazdığını da alıntılıyor ama asla sorduğun şeye cevap vermiyor.
Kendisinin yaptığı o teklifi yok sayıyor belli ki bir şuursuzluk anında ortaya atılmış. Hiç yok gibi davranıyor.
Daha fazla sabrımızı zorlamayıp bu konudan çıkmalıyız bence
Bence siz esinizden ozur dileyin bi oyle bir boyle konusmalariniza esinizin tahammulu bitecek bu sefer de hicbirseyden haberiniz olmuyacak.benimde esimin uc ablasi var ama kv nin hastane islerini hep esim ve abisi ilgilenirdi bu genelde boyle.lutfen eften puften seyler icin birbirinizi uzmeyin.anladigim kadariyla siz esinize baski kuruyorsunuz benim haberim olmadan birsey yapamazsin diye.
Ya özel günündesin ya da ikizler burcusun şu yazdıklarının başka açıklaması olamaz.
Neyi görsün diye mesela?Baskı kurmak değilde birazcık bir şeyleri görsün istiyorum. Teşekkürler yorumunuz için.
Yani şu tavır o kadar acımasız, ben merkezci bir tavır ki, insanın inanası gelmiyor. Yanlış anlıyor olmayı tercih ederdim.
Kizlar bana mi diyorsunuz ben konu sahibine kizarak yazdim.en az 10 yorumum var. Ben igneleyici demistim ama emoji koymadigim icin yanlis mi anlasildim acaba??Zaten yanlış anlamışsınız sanırım ironi yapılmıştır
Kk tarihinin hemfikir olduğu nadir konulardan biridir herhalde.
Artık sorunlu bir kişilik olduğunuzu kabullenmekten başka bir seçeneğiniz yok maalesef.
Bu arada şu yeni gelinlerin "evim de evim,yatak odam da yatak odam,banyom da banyom" söylemleri de ne kadar itici be.
He he anladık evin var.
Neyi görsün diye mesela?
ben de öyle düşündüm yazmayı kestim.
Adam da merhamet var vicdan var karsidaki babasi.annemlere evim abimin evinden daha yakin onemli seyler de abim benden once kosar biraz daha onyargisiz olun.Her şeye kendisinin koşmaması gerektiğini mesela.
Sayın İngiltere düşesi hanımefendiciğim,kendi anneniz hasta olsa o telaş ve üzüntüyle beyinizi arayıp annenizi getirmek için müsaade isteyecek biriyseniz, lütfen bizlere de nezaket ve görgü dersleri verin. Ücret mühim değil.
Mustafa Kemal Atatürk yazıyor. Onun hatrına cevap verebilir misiniz? Akşam al getir demişsiniz. Adam da hastalanmış kocanız da eve getirmiş. Siz neye ağladınız?Sorunlu bir kişiliğim yok. Psikolog gibi bir de mühür vurun isterseniz siz dediniz diye öyle olmak zorundayım sanki
Cidden komiksiniz konu nerden nereye geldi. Kimseyi zorla tutmuyorum konuya bakmanıza bile gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?