Beni kendime getirin.

Bir kez daha, bir kez daha, bir kez daha sor bana
Kuzum senin sinirlerin bozuldu valla benim de öyle. Boşver uğraşma, her yazdığını da alıntılıyor ama asla sorduğun şeye cevap vermiyor.
Kendisinin yaptığı o teklifi yok sayıyor belli ki bir şuursuzluk anında ortaya atılmış. Hiç yok gibi davranıyor.
Daha fazla sabrımızı zorlamayıp bu konudan çıkmalıyız bence

Bunu siz yazmadınız mı???

Peki o zaman bu ne?? Niye soracak zaten getir dediniz. Siz dalga geçiyosunuz bence bizimle yaa
İşte ben bu iki nokta arasında bağ kuramadım. Sanki bir uzaylı konu sahibinin yerine geçmiş gibi. Yada bir hafıza kaybı yaşanmış. Cidden anlamadım.

28 senedir gayette iyi anlaşıyorum kendimle. Tahammül edemedigim zamanlarımda oldu ama genel olarak iyi anlaşıyoruz. Pardonda buradaki bir olaydan beni ne kadar tanıyorsunuz ki hakkımda yorum yapabilirsiniz. Beni tanışaydınız zaten şu cümleleri kuramazdınız. Kötü sözlerinizi size iade ediyorum.

İşte ben bu iki nokta arasında bağ kuramadım. Sanki bir uzaylı konu sahibinin yerine geçmiş gibi. Yada bir hafıza kaybı yaşanmış. Cidden anlamadım.
yok zaten cevap da vermiyo böyle mesajlara konu sahibi.. Ben konunun da sahibinin de gerçekliğine inanmıyorum dolayısıyla ilgili yere şikayet ettim yakında çıkar kokusu

Bir kez daha sorsaydı diyor başka bir şey demiyor Valla deliliğe vurdum artık napayım bir insana katlanma limitim buymuş.
Dil dökmeye değmeyecek bence de kaçalım

Baskı kurmak değilde birazcık bir şeyleri görsün istiyorum. Teşekkürler yorumunuz için.

Yani şu tavır o kadar acımasız, ben merkezci bir tavır ki, insanın inanası gelmiyor. Yanlış anlıyor olmayı tercih ederdim.
Zaten yanlış anlamışsınız sanırım ironi yapılmıştır
Kizlar bana mi diyorsunuz ben konu sahibine kizarak yazdim.en az 10 yorumum var. Ben igneleyici demistim ama emoji koymadigim icin yanlis mi anlasildim acaba??

Sorunlu bir kişiliğim yok. Psikolog gibi bir de mühür vurun isterseniz siz dediniz diye öyle olmak zorundayım sanki
Cidden komiksiniz konu nerden nereye geldi. Kimseyi zorla tutmuyorum konuya bakmanıza bile gerek yok bence.

Sayın İngiltere düşesi hanımefendiciğim,kendi anneniz hasta olsa o telaş ve üzüntüyle beyinizi arayıp annenizi getirmek için müsaade isteyecek biriyseniz, lütfen bizlere de nezaket ve görgü dersleri verin. Ücret mühim değil.

23 sayfa yorum yapılmış bir kişi de çıkıp sen de haklısın dememiş, insan bi kendini sorgular ya hu ben yanlış düşünmüşüm demek ki herkes aynı fikirde olduğuna göre der. Bu nasıl bi ego hala kendini savunuyorsun? Sizin gibi insanlara yol gösterilmez, çünkü asla düşüncenizden çıkamıyorsunuz.

24 sayfadır yorum yazıyoruz ama hala aynı şeyi diyorsunuz. Izin alsın, izin iştesin demedim hanımefendi sadece haberim olsun dedim. O evin kadını ben isem bunları bilmeye hakkım var. Yine söylüyorum ben her konuda eşime sormadan bir şey yapmıyorum bunu kendisi de çok iyi bilir. Lütfen ya gayet net yazıyorum anlamamak çok zor olmasa gerek.

Sorunlu bir kişiliğim yok. Psikolog gibi bir de mühür vurun isterseniz siz dediniz diye öyle olmak zorundayım sanki
Cidden komiksiniz konu nerden nereye geldi. Kimseyi zorla tutmuyorum konuya bakmanıza bile gerek yok bence.
Mustafa Kemal Atatürk yazıyor. Onun hatrına cevap verebilir misiniz? Akşam al getir demişsiniz. Adam da hastalanmış kocanız da eve getirmiş. Siz neye ağladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…