- 15 Mart 2019
- 174
- 230
- 53
- 28
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
24 sayfadır yorum yazıyoruz ama hala aynı şeyi diyorsunuz. Izin alsın, izin iştesin demedim hanımefendi sadece haberim olsun dedim. O evin kadını ben isem bunları bilmeye hakkım var. Yine söylüyorum ben her konuda eşime sormadan bir şey yapmıyorum bunu kendisi de çok iyi bilir. Lütfen ya gayet net yazıyorum anlamamak çok zor olmasa gerek.
Kapattık tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi
siz niye hala bu çelişkiyi açıklamıyosunuz?Sabah kalktım ise geldim, eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir.
Konu sahibinin tavrından bahsediyorum bacım yaa =)) Üstünüze alınacağınızı düşünmemiştim.Kizlar bana mi diyorsunuz ben konu sahibine kizarak yazdim.en az 10 yorumum var. Ben igneleyici demistim ama emoji koymadigim icin yanlis mi anlasildim acaba??
23 sayfa yorum yapılmış bir kişi de çıkıp sen de haklısın dememiş, insan bi kendini sorgular ya hu ben yanlış düşünmüşüm demek ki herkes aynı fikirde olduğuna göre der. Bu nasıl bi ego hala kendini savunuyorsun? Sizin gibi insanlara yol gösterilmez, çünkü asla düşüncenizden çıkamıyorsunuz.
Babası gece sizde kalmış babanla ilgilen diyen siz olmuşsunuz ki siz demeseydiniz de gerekeni yapmalıydı. Ertesi gün babası ben kötü oldum dediğinde kardeşimi ara bizden pas mı diyecekti?Her şeye kendisinin koşmaması gerektiğini mesela.
siz niye hala bu çelişkiyi açıklamıyosunuz?
Bir kez daha, bir kez daha, bir kez daha sor bana
Sizin getir demiş olmanız o anlama geliyor; yani müsaitiz anlamına.Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Tamam sonuç ne oldu ne düşündünüz yazilanlardanHanımefendi zaten kendimi haklı çıkartmak gibi bir amacım yok. Burada da dedim nerede neyi yanlış yaptım bana gösterin diye. Bakamadığım açılar neresi diye. Kendimi savunmuyorum, Kendimi savunmadan ziyade hem cinslerim olarak yeterince yerden yere vurdunuz zaten.
Siz de sunu anlayin bazi hastalik onemli durumlarda izin alinma durumu olmayabilir anlik gelisir olaylar babasini siz davet etmişsiniz esinizde geliyoruz diye haber vermis hizmetcimiyim diye soyleniyorsunuz eminim kbabaniz da rahat edememistir sizde.24 sayfadır yorum yazıyoruz ama hala aynı şeyi diyorsunuz. Izin alsın, izin iştesin demedim hanımefendi sadece haberim olsun dedim. O evin kadını ben isem bunları bilmeye hakkım var. Yine söylüyorum ben her konuda eşime sormadan bir şey yapmıyorum bunu kendisi de çok iyi bilir. Lütfen ya gayet net yazıyorum anlamamak çok zor olmasa gerek.
Haa tamam bir arkadas da ironi yapilmistir yazmis ondan dolayi ustume aldim yoksa ben de konu sahibini kastettiginizi anladimKonu sahibinin tavrından bahsediyorum bacım yaa =)) Üstünüze alınacağınızı düşünmemiştim.
Haber vermiş. Konu sahibi aman babana birşey olur falan ara sor gerekirse kalsın diyor. Kp hastalanınca da eşi arıyor babam çok hasta eve geliyoruz diyor. Ama konu sahibi arkadaş bir kere daha sorabilirdi diyor.Haberiniz olsa güzel olurmus ama hastalıklar aniden gelişir ve evlatlar olarak bazen sasar kalırız. Belki esiniz de size haber vermeyi unutmustur böyle düşünün. Ayrıca Allah korusun hastalıgı kötü birsey olabilir bunu bilemeyiz. Kendi tarafınızdan haklı iken haksız konuma düşebilirsiniz bu sekilde tepki vererek.
gerçekten şaka gibi yaaÇelişki mi ? Söyledim ya fikrimin alınmamasına kızdım ben
Teklifi sunan benim zaten ama bu teklifi sunarken sabahtı. Babasının hastalanması akşam üstü oldu. O zamanda bana deseydi böyle böyle diye belki de sorun olmayacaktı.
Bence sağlıklı değilsin.Vicdanın yok.Bu da hastalık belirtisi.Adamları ne iğrenç durumlara sokup ailelerini redettirmeye çalışıyorsunuz.Ondan sonra kocam evi terk etti.Eşimin ailesi yuvamı yıktı!Konuyu farklı yerlere çekmeyin olur mu. Gayet sağlıklı bir insanım
Öyleyse dertsizlikten kendine suni dertler edilmişsinIkisi de değilim. Koç burcuyum
akşam da gelmek isterse al bize getir.
Çelişki mi ? Söyledim ya fikrimin alınmamasına kızdım ben
Teklifi sunan benim zaten ama bu teklifi sunarken sabahtı. Babasının hastalanması akşam üstü oldu. O zamanda bana deseydi böyle böyle diye belki de sorun olmayacaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?