Beni kendime getirin.

Tamam da abarmayin artik evlenirken tek esinuzle degil ailesiyle kabule dip evlendiginizi unutmayin kendi anneniz babaniza esinix oyle davransa hoşunuza gider mi yada geliniz anne babaniza oyle dusunu

Kapattık tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi

Kizlar bana mi diyorsunuz ben konu sahibine kizarak yazdim.en az 10 yorumum var. Ben igneleyici demistim ama emoji koymadigim icin yanlis mi anlasildim acaba??
Konu sahibinin tavrından bahsediyorum bacım yaa =)) Üstünüze alınacağınızı düşünmemiştim.

Hanımefendi zaten kendimi haklı çıkartmak gibi bir amacım yok. Burada da dedim nerede neyi yanlış yaptım bana gösterin diye. Bakamadığım açılar neresi diye. Kendimi savunmuyorum, Kendimi savunmadan ziyade hem cinslerim olarak yeterince yerden yere vurdunuz zaten.

Her şeye kendisinin koşmaması gerektiğini mesela.
Babası gece sizde kalmış babanla ilgilen diyen siz olmuşsunuz ki siz demeseydiniz de gerekeni yapmalıydı. Ertesi gün babası ben kötü oldum dediğinde kardeşimi ara bizden pas mı diyecekti?

Siz kesin olarak reddediyorsunuz ama hakaret olarak algılamayın ya psikolojiniz bozuk ya kalbiniz bozuk ya da anlama sorununuz var. Size anlatılan bir tanecik şeyi dahi anlamamışsınız. Üçünü de düzeltmek zaman alan şeyler. Başka bir ihtimal de yok. Hakkınızda hayırlısı diyeyim.

siz niye hala bu çelişkiyi açıklamıyosunuz?

Çelişki mi ? Söyledim ya fikrimin alınmamasına kızdım ben
Teklifi sunan benim zaten ama bu teklifi sunarken sabahtı. Babasının hastalanması akşam üstü oldu. O zamanda bana deseydi böyle böyle diye belki de sorun olmayacaktı.

Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Sizin getir demiş olmanız o anlama geliyor; yani müsaitiz anlamına.
Her normal insan bunu böyle anlar. Buradakinlerin tepkisi o yüzden.
Evlendiğiniz insan yoktan varolmadı, onu dünyaya getiren anne - babası darda kaldığında tabiki ilgilenecek.
Son ve net olarak olayları abartıyorsunuz ve haksızsınız.

Haberiniz olsa güzel olurmus ama hastalıklar aniden gelişir ve evlatlar olarak bazen sasar kalırız. Belki esiniz de size haber vermeyi unutmustur böyle düşünün. Ayrıca Allah korusun hastalıgı kötü birsey olabilir bunu bilemeyiz. Kendi tarafınızdan haklı iken haksız konuma düşebilirsiniz bu sekilde tepki vererek.

Tamam sonuç ne oldu ne düşündünüz yazilanlardan

Siz de sunu anlayin bazi hastalik onemli durumlarda izin alinma durumu olmayabilir anlik gelisir olaylar babasini siz davet etmişsiniz esinizde geliyoruz diye haber vermis hizmetcimiyim diye soyleniyorsunuz eminim kbabaniz da rahat edememistir sizde.

Haber vermiş. Konu sahibi aman babana birşey olur falan ara sor gerekirse kalsın diyor. Kp hastalanınca da eşi arıyor babam çok hasta eve geliyoruz diyor. Ama konu sahibi arkadaş bir kere daha sorabilirdi diyor.

gerçekten şaka gibi yaa Hanımefendi o cümle bi teklif değil aynı gün için verilen açık çek cidden çok değişiksiniz sinirlerim bozuldu. Sabah öğlen akşam fikriniz değişiyosa zaten sizin işiniz psikoloğu psikiyatrı falan çoktan geçmiş kusura bakmayın. Çok geçmiş olsun. Allah şifanızı versin artık ne diyim.

Konuyu farklı yerlere çekmeyin olur mu. Gayet sağlıklı bir insanım
Bence sağlıklı değilsin.Vicdanın yok.Bu da hastalık belirtisi.Adamları ne iğrenç durumlara sokup ailelerini redettirmeye çalışıyorsunuz.Ondan sonra kocam evi terk etti.Eşimin ailesi yuvamı yıktı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…