Beni kendime getirin.

Fore nin kocası : Sabah al dediniz ama akşam fikriniz değişti mi karıcığım?
Fore : Evet yorgunum küçük parmağım ağrıyor getirme.
Fore nin kocası: peki karıcığım o zaman getirmiyorum.

Haber vermiş. Konu sahibi aman babana birşey olur falan ara sor gerekirse kalsın diyor. Kp hastalanınca da eşi arıyor babam çok hasta eve geliyoruz diyor. Ama konu sahibi arkadaş bir kere daha sorabilirdi diyor.
Yani hastalık benim hassas çizgim. Babam rahatsızlanınca anladık ki tüm kazandığımız cabamız aslında saglık için, hersey o kadar bos ki. Bir de abim var. Maddi manevi kendimizi parcalıyoruz su an. Yasamayan bilemez, hanımefendi bunu bilsin diye yazdım aslında. Bazen küçük görünen seyler bir anda ciddi bir rahatsızlık olabiliyor, sonrasında üzülmemek adına böle davranmamasını öneriyorum.

Ben anlatamıyorum herhalde ortada mutluluk ego vs yok. Sorulsaydı benim fikrim yemeğimi evimi ona göre düzene koyacaktım. Bunu anlamak çok mu zor yani
Ben yorum yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum artık herşey çok açık :)

Çok ironik bir insansınız. Konuyu okurken böyle oldum.

Canım, arkadaşım, hemcinsim, güzel kardeşim... demişsin ki, gelmek isterse al getir. Adam aramış, geliyoruz demiş. Sen al getir dedikten sonra ne fikir sorması?

Evde yalnız kaldım gece vakti demişsin, Bebek'te 3-5 tur atmaya gitmemişler. Acile gitmişler.

Görümcelere kadar saydırmışsınız da görümcenin çoluğu çocuğu var mı? Arabası var mı? Bir şey bilmiyoruz. Hemşireymiş, evde midir, nöbette midir nereden bilelim?

Ya pazar günü kv ve kp görüntülü arayıp çocukları gördüler. Pazartesi veya salı gelirim belki, dedim. Eşim bugün mesaj atmış, babası bir şeyler almış çocuklara bizi sormuş. Ben de dur bakalım belki bu akşam giderim, dedim. Tamam, sen bilirsin dedi. Akşama doğru gideceğim. Giderken belki mesaj atarım gidiyorum diye. Şimdi adam, bana neden sormuyorsun giderken dese, ruh hastası mısın derim. Gidip gitmemeyi bana bırakmış, bir de arayıp gideyim mi diye mi soracağım.

Tepkinizde haksız olduğunuzu arkadaşlar zaten tüm sayfalar boyunca söylemişler, bende haksız bulanlardanım.
Eşinize trip atmak yerine, hayatım ben sana teklif ettim getir diye fakat ortalıkta kirli çamaşır bırakmış olabilirdim, hazırlıksız olabilirdim o yüzden eve gideceğinizi yola çıkmadan söylersen bende işten belki erken çıkar hazırlık yapar ortalığı toplardım deseydiniz daha anlaşılır olabilirdiniz.
Bu şekilde davranarak doğal olarak insanlar ve eşiniz tarafından anormal görünmenize sebep olabilir.
Madem bir iyilik yaptınız hakkını verin. Kendinizi doldurmayın.

Izin alsın demedim haberdar etsin dedim

2 defa sormam şahsen
bide eşim gönülden getir demiş
haksızsınız ve yine yazıyorum iyiki getirmiş
gece hastalanmış adamcağız

Haklıyım diye diretmedim gayette kendimi ateşe attım. Eşimin evlendiğini anlaması gerekiyor hanımefendi. Bana günde 500 kere soru sorduğu bir şeyleri teyit ettiği yok zaten

Mustafa Kemal Atatürk yazıyor. Onun hatrına cevap verebilir misiniz? Akşam al getir demişsiniz. Adam da hastalanmış kocanız da eve getirmiş. Siz neye ağladınız?

Atatürk e canım kurban. Bana fikrimi danışmadan getirdiği için kızdım. Anladiniz mi artık? Ağlamam da sinirimden geldi diye degil

Bnce de senin derdin yok kendine dert buluyosun eşinin yerinde sen olsan baban rahatsiz annen doğuma gitmiş sn kocandan izin mi alacaksın hadi cnm vijdan biraz...

Gün geçmiyor ki sinir tahribatı yapan konu açılmasın.. Hanımefendi duygularınız sürekli ani değişiklik gösterir mi bu şekilde? Adım başı onayınızın alınması gerekiyor, öğleden önce söyledikleriniz, öğleden sonrasını kapsamıyor herhalde. Geçmiş olsun..(tedavi olun)

Haklıyım diye diretmedim gayette kendimi ateşe attım. Eşimin evlendiğini anlaması gerekiyor hanımefendi. Bana günde 500 kere soru sorduğu bir şeyleri teyit ettiği yok zaten

Sizin de anlamanız gereken şey, eşinizin evlenince ana babasıyla ilişkisini şak diye koparıp ağaç kovuğundan çıkmış gibi davranamayacağı, imzayı attı diye sizin emrinize girmediği.

Şu saydiklarinizin 3ne de sahip değilim çok şükür ki. Ne kolay dimi hemen yargısız infaz edip hastasın demek.

Yerden yere vurmadan bunu demek cok zor degilmis dimi. Bir deli gömleği giymedigim kaldı

Sinirleriniz bozulduysa gidin bence siz görünün bir psikiyatri servisine. Kendi kendinize yazıp çiziyorsunuz. Burada yorum yapmak gibi zorunlugunuz da yok. Allah allah kırmadan konuşmak istiyorum ama yok yani insani zorluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…