Beni kendime getirin.

arkadaşım sabah getir demişsiniz eşiniz de getirmiş, yani siz baştan onay vermişsiniz zaten, sizin onay verdiğiniz şeye eşiniz neden size danışsın, zaten bilginiz varmış,
bence eşiniz de şaşkındır, özür dilemelisiniz

Ay gerçekten çok sayfa var hepsini okumadım.. Biri özet geçebilir mi ya? Hanımefendi zTen kendi eve getir demiş sonra getirdi diye niye kızmış.. Cidden yandı beynim..

Ay gerçekten çok sayfa var hepsini okumadım.. Biri özet geçebilir mi ya? Hanımefendi zTen kendi eve getir demiş sonra getirdi diye niye kızmış.. Cidden yandı beynim..
Sabah demiş,sabahtan akşama fikri değişebilirmiş. Tekrar sormadı kocası diye delirmiş ağlamış.

forevermorrenk bak insanlar 28 sayfa sana konuyu nasıl yorumladiklarini ,olayda neden eşinin böyle hareket ettiğini o yada bu şekilde sana anlatmaya çalışmışlar.Sen can hirac savunma yapmaya çalışıyorsun.İstedigin "kendine getirilmendi". Bence verilen yanıtları eşini anlamakta bir vesile olarak kullan.

Sinirleriniz bozulduysa gidin bence siz görünün bir psikiyatri servisine. Kendi kendinize yazıp çiziyorsunuz. Burada yorum yapmak gibi zorunlugunuz da yok. Allah allah kırmadan konuşmak istiyorum ama yok yani insani zorluyorsunuz
Sinirlerimi bozan sizsiniz sayenizde ben de alırım bi seans sağolun eksik olmayın. Psikoloğa gitmek kötü bişey değil siz bunu hakaret olarak algılıyosunuz ama cidden sağlığınız pek yerinde gözükmüyo kabullenip konuya eğilseniz iyi olur yoksa siz kaybedersiniz yani bize bişey olmaz. Çelişkili yorumlarınıza sağlam bi açıklama bile getiremiyosunuz ve çelişki olduğunu da kabul etmiyosunuz bi de gelmiş burda konu açmış beni kendime getirin diyosunuz. Getirmeye çalışanı fırçalıyosunuz. Ne yapmaya çalıştığınızı anlayan biri yorum yaparsa ben kendimi dar ağacına göndereceğim zaten siz merak etmeyin. Ama aklın yolu bir olunca gördüğünüz gibi tüm yorumlar benzer

Şu saydiklarinizin 3ne de sahip değilim çok şükür ki. Ne kolay dimi hemen yargısız infaz edip hastasın demek.
Peki dünkü sorununuzun nedeni ne oluyor? Hala bunca yazıya rağmen eşim beni aramadı derseniz anlama probleminiz olduğu netleşecek çünkü. Ha başka birşeyse neden onu konuşalım.

Çok şükür okudum, Kendimi geliştirdim ve çalışıyorum . Iyi bir şirkette yüksek bir pozisyondayım. Diyeceksiniz ki okumakla bunları aşamanızsınız. Sizinde dediginiz gibi yeni evliyim sorun yasamam çok normal. Insanlar zırt diye anlaşıyorlar mi. Sanki çok absurt bir şey dedim. Yaşadığım şeyi anlatıyorum ne hakeret yedim. Ondan sonra insanlar birbirlerini niye sevmiyorlar. Sevmezler tabi en başta hem cinslerim bana böyle yapıyorlarsa ne diyim.

Son olarak toplu bir mesaj yazmak istiyorum.
Burası madem bdv ve benimde canım sıkıldı sizlerle paylaşmak istedim.
Yeni evlenmiş bir kadın olarak ne akıl saflığım kaldı, ne cahilliğim, ne şizofrenliğim, demans kadar bile gidildi. Yanı bu kadar hareket edilecek ne yaşadım acaba bilmiyorum. Hiç biriniz beni tanımadan kırıcı yorum yaparak elinize ne geçti bilmiyorum.
Ben 2 gündür bir olay yaşadım mantıklı ya da mantıksız olsa da anlattım. Sizlerden bi cevap bekledim ama sizler çok farklı noktaya çektiniz cidden cevap vermekten yoruldum.
Insan zaten olay sırasında mantıklı düşünse başına bunlar gelmez cani sıkılmaz dimi mantıklı olarak.
Ben size beni kendime getirin derken nerede ne hatam var söyleyin diye dedim. Sizler yerden yere vurarak ne geçti elinize çok merak ediyorum. Bende burada kadınlara yorum yapıyorum ama elimden geldiğince kelimeleri seçerek karşımdakini kırmadan. Öyle yorumlar okudum ki yakıştıramadım kadınlara. Ne diyim sağlık olsun. Sağlıkla kalın.

Herkesin beyni yandı inanamadı. Ben kocama sabah, akşam 2 ekmek al desem, adam 2 ekmek alıp gelse. Bende ekmeği niye sormadı diye ağlasam ne düşünürsünüz? İşte herkes böyle düşündü. Anlayamadı. Sabahki fikrim akşam ki fikrim biraz lüks abartı. Umarım anlatabildim. Burada yere çay döküldü diye tokat atılan kadınlarımız var.

3 gündür pijamalı gelin, pinti gelin, bir de vicdanı sızlamayan gelin çıktı başımıza, hep de bir basın açıklaması hatanızı bin defa söyledik işinize gelmediği için kabul etmiyorsunuz.siz bu kafayla devam edin hanımefendi.tasma alın hatta eşinize , tuvaletini de kum kabına yapsın.ailesini falan komple silsin ailesi kim oluyor siz varken anası babası da kimmiş.hastalık durumu için de izniniz alınır zaten.gidin bir tedavi olun derken bizim hayrımıza tedavi olmayacaksınız, böyle bu kafayla hayat geçmez kendiniz ve evliliğinizin devamı için olun diyoruz.Allah herkese hayırlı evlat ve gelin versin.Ölüm döşeğine gelsen seni evinden atmaya yer arayan , ağlama krizleri geçiren verecekse vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…